Povezane vesti
"Plakala sam kad se pisalo da je u bolnici" Jovana Tipšin došla na koncert Vesne Zmijanac, pa otkrila kako su se upoznale…
Blic pre 8 sati
Jovana Tipšin je na koncertu Vesne Zmijanac došla u providnoj bluzi Evocirala je uspomene iz detinjstva, ističući da je Vesna borac i velika zvezda. Pevačica Jovana Tipšin pojavila se na koncertu svoje starije koleginice Vesne Zmijanac, gde je pred… »
Treći koncert Vesne Zmijanac! Pevačica ne skida osmeh sa lica, a tu su i ovi estradnjaci (foto)
Kurir pre 8 sati
Vesna Zmijanac večeras održava treći uzastopni koncert u Beogradskoj areni, koji se već sada najavljuje kao još jedno veče za pamćenje, u rangu prethodna dva spektakularna nastupa. Vesna Zmijanac stigla je u Arenu vidno raspoložena i spremna za još jednu… »
Emocije preplavile Jovanu Tipšin! Pred koncert Vesne Zmijanac priznala: "Plakala sam kada sam videla da je bila u bolnici"
Kurir pre 8 sati
Pevačica Jovana Tipšin pojavila se večeras na koncertu svoje starije koleginice Vesne Zmijanac, gde je pred okupljenim medijima govorila sa velikim emocijama o muzičkoj legendi. Prisetiła se uspomena iz mladosti i istakla da Vesnu oduvek doživljava kao… »
Vesna Zmijanac stigla u Arenu uz podršku najbližih! Drugarica je ne ispušta iz ruke, pevačica otkrila planove posle spektakla…
Kurir pre 8 sati
Legendarna pevačica Vesna Zmijanac večeras održava svoj treći koncert u beogradskoj Areni. Na događaj je stigla vidno raspoložena i nasmejana, a sve vreme uz nju bila je bliska prijateljica koja joj pruža podršku i ne odvaja se od nje. Vesna je na samom… »
"Plakala sam kada se pisalo da je u bolnici" Jovana o Vesni Zmijanac: Progorovila i o emotivnom partneru
Telegraf pre 7 sati
Jovana Tipšin prisutna je na estradi više od dve decenije. Iako je stekla slavu i imala hitove uvek je kao i svi imala svog idola. Ona je otkrila da je to bila Vesna Zmijanac te da joj se divila od malih nogu. - Ja volim sve njene pesme, to je pevačica… »
"Idem u Grčku da odmorim" Vesnu Zmijanac drugarica drži pod ruku, stigla u Arenu na treći koncert: "Nikolija je ćerka za…
Blic pre 9 sati
Pevačica je veselo stigla na koncert u pratnji svoje bliske prijateljice. Sumirala je utiske sa prethodne večeri i istakla da je spremna za nastup. Legendarna pevačica Vesna Zmijanac večeras održava svoj treći po redu koncert u beogradskoj Areni u… »
"Idem u Grčku na odmor": Vesna Zmijanac stigla u Arenu pred treći koncert
Nova pre 8 sati
Vesna Zmijanac će večeras održava treći po redu koncert u beogradskoj areni. Ona je stigla veoma raspoložena, a društvo joj je pravila drugarica koja se ne odvaja od nje. Vesna je na samom početku sumirala utiske od sinoć i istakla da je spremna za još… »
Vesti dana »
Bugarska pop zvezda Dara pobedila na pesmi Evrovizije sa pesmom Bangaranga
Beta pre 4 satijoš 24 povezane
Vučić od sutra u dvodnevnoj poseti Azerbejdžanu gde će učestvovati na Svetskom urbanom forumu
Danas pre 10 satijoš 1 povezana
Jesenji dan pred nama, pre podne i obilne padavine, a evo gde će padati sneg: Temperatura do 16°C
Telegraf pre 29 minutajoš 3 povezane
Pobednik 70. Evrovizije je BUGARSKA! SRBIJA ZAVRŠILA NA 17. MESTU! Izrael IZVIŽDAN!
Svet & Skandal pre 3 satajoš 2 povezane