Повезане вести
"Продала сам стан, све отишло на пропале певачице": Ескплозивна исповест Ралетове бивше, син због Ане звао полицију
Мондо пре 2 сата
Славица Цока Ратковић у великом интервјуу за емисију Старс специјал, говорила је о проблемима с бившим мужем, композитором Гораном Ратковићем Ралетом. - Због њега сам продала свој стан да бих решила његове проблеме. Онда је он… »
"Све нам је одузео, новац је отишао на пропале певачице" Шокантна исповест Ралетове бивше жене, открила детаље скандала са…
Блиц пре 6 сати
Након што му је дала ултиматум да обезбеди породицу, Рале је, према њеним речима, нестао и прекинуо сваки контакт. Цока тврди да композитор има слабост према певачицама, због којих је био спреман да жртвује породичну сигурност… »
"Продала сам свој стан, све је отишло на пропале певачице" Ралетова бивша жена открила нове детаље из брака: Да бих решила…
Курир пре 7 сати
Славица Цока Ратковић у великом интервјуу за емисију Старс специјал која ће се емитовати данас од 16 часова на Курир телевизији, говорила је о односу са Гораном Ратковићем Ралетом али и паклу који је прошла са певачицом Аном… »
Вести дана »
Возачу који је ударио пензионера код Правног факултета 30 дана притвора
BBC News пре 1 сатјош 71 повезана
Велики напад Кијева дроновима на Московску регију, четворо мртвих
BBC News пре 1 сатјош 28 повезаних
Од аутсајдера до шампиона: Како је Бугарска освојила Евровизију и постоји ли рецепт за победу?
Еуроневс пре 6 минутајош 72 повезане