Повезане вести

"Продала сам стан, све отишло на пропале певачице": Ескплозивна исповест Ралетове бивше, син због Ане звао полицију

"Продала сам стан, све отишло на пропале певачице": Ескплозивна исповест Ралетове бивше, син због Ане звао полицију

Мондо пре 2 сата
Славица Цока Ратковић у великом интервјуу за емисију Старс специјал, говорила је о проблемима с бившим мужем, композитором Гораном Ратковићем Ралетом. - Због њега сам продала свој стан да бих решила његове проблеме. Онда је он… »
"Све нам је одузео, новац је отишао на пропале певачице" Шокантна исповест Ралетове бивше жене, открила детаље скандала са…

"Све нам је одузео, новац је отишао на пропале певачице" Шокантна исповест Ралетове бивше жене, открила детаље скандала са…

Блиц пре 6 сати
Након што му је дала ултиматум да обезбеди породицу, Рале је, према њеним речима, нестао и прекинуо сваки контакт. Цока тврди да композитор има слабост према певачицама, због којих је био спреман да жртвује породичну сигурност… »
"Продала сам свој стан, све је отишло на пропале певачице" Ралетова бивша жена открила нове детаље из брака: Да бих решила…

"Продала сам свој стан, све је отишло на пропале певачице" Ралетова бивша жена открила нове детаље из брака: Да бих решила…

Курир пре 7 сати
Славица Цока Ратковић у великом интервјуу за емисију Старс специјал која ће се емитовати данас од 16 часова на Курир телевизији, говорила је о односу са Гораном Ратковићем Ралетом али и паклу који је прошла са певачицом Аном… »

Вести дана »