Povezane vesti
Pronađen Elvis iz Novog Sada (29). Pas našao njegovu majicu! Oglasila se supruga: "Moj suprug je u policiji!"
Blic pre 26 dana
Poslednji put je viđen oko 11 sati kada je krenuo na posao, ali nije stigao Jutros je supruga obaveštena da je Elvis pronađen živ i da je u policiji daje izjavu Novosađanin Elvis Rović (29), koji je nestao na Đurđevdan oko 11 sati na Ribarskom ostrvu… »
Pronađen Novosađanin (29) koji je nestao na Ribarskom ostrvu: Oglasila se njegova supruga
Mondo pre 26 dana
Novosađanin (29), koji je nestao na Đurđevdan oko 11 sati na Ribarskom ostrvu, kada je otišao na posao, pronađen je živ, potvrdila je njegova supruga. "Juče sam ponovo pretraživala Ribarsko ostrvo i pas je našao njegovu majicu. Trebalo je da idem u… »
Pronađen Elvis koji je pre 11 dana nestao na Ribarskom ostrvu! Supruga se oglasila za Telegraf
Telegraf pre 26 dana
Novosađanin Elvis Rović (29), koji je nestao na Đurđevdan oko 11 sati na Ribarskom ostrvu, kada je otišao na posao, pronađen je živ, saznaje Telegraf.rs. - Juče sam ponovo pretraživala Ribarsko ostrvo i pas je našao njegovu majicu. Trebalo je da idem u… »
Vesti dana »
Uhapšen bračni par u Novom Sadu zbog sumnje da je ubio psa u dvorištu
Radio 021 pre 1 satjoš 39 povezanih
Još jedna osoba iz Srbije poginula u Crnoj Gori: Crni niz na putevima, treća tragedija za 16 sati
Blic pre 56 minutajoš 30 povezanih
Izraelski ministar odbrane: Moramo da budemo spremni da ponovo udarimo po Iranu
Večernje novosti pre 1 satjoš 30 povezanih
Mala matura počinje u ponedeljak polaganjem testa iz maternjeg jezika
Politika pre 2 satajoš 25 povezanih
Cene goriva u regionu za jun: Srbija među skupljima po dizelu, benzin jeftiniji nego u Grčkoj (tabela)
Blic pre 4 satijoš 49 povezanih