Povezane vesti
Pronađen Elvis iz Novog Sada (29). Pas našao njegovu majicu! Oglasila se supruga: "Moj suprug je u policiji!"
Blic 17.05.2026
Poslednji put je viđen oko 11 sati kada je krenuo na posao, ali nije stigao Jutros je supruga obaveštena da je Elvis pronađen živ i da je u policiji daje izjavu Novosađanin Elvis Rović (29), koji je nestao na Đurđevdan oko 11 sati na Ribarskom ostrvu… »
Pronađen Novosađanin (29) koji je nestao na Ribarskom ostrvu: Oglasila se njegova supruga
Mondo 17.05.2026
Novosađanin (29), koji je nestao na Đurđevdan oko 11 sati na Ribarskom ostrvu, kada je otišao na posao, pronađen je živ, potvrdila je njegova supruga. "Juče sam ponovo pretraživala Ribarsko ostrvo i pas je našao njegovu majicu. Trebalo je da idem u… »
Pronađen Elvis koji je pre 11 dana nestao na Ribarskom ostrvu! Supruga se oglasila za Telegraf
Telegraf 17.05.2026
Novosađanin Elvis Rović (29), koji je nestao na Đurđevdan oko 11 sati na Ribarskom ostrvu, kada je otišao na posao, pronađen je živ, saznaje Telegraf.rs. - Juče sam ponovo pretraživala Ribarsko ostrvo i pas je našao njegovu majicu. Trebalo je da idem u… »
Vesti dana »
Kolumbija odigrala perfektan meč: Otišla u osminu finala i ostavila Ganu bez proslave
Nova pre 2 minutajoš 32 povezane
Hitna pomoć u Beogradu: Teško povređen mladić, pao sa kamiona, tri saobraćajke sa lakše povređenima
Danas pre 2 minutajoš 8 povezanih
U Srbiji pretežno sunčano uz slab vetar, temperatura do 29 stepeni
Newsmax Balkans pre 27 minutajoš 8 povezanih
Argentina posle produžetaka pobedila Zelenortska Ostrva i plasirala se u osminu finala SP
Radio sto plus pre 5 satijoš 14 povezanih