Povezane vesti
Pronađen Elvis iz Novog Sada (29). Pas našao njegovu majicu! Oglasila se supruga: "Moj suprug je u policiji!"
Blic pre 8 sati
Poslednji put je viđen oko 11 sati kada je krenuo na posao, ali nije stigao Jutros je supruga obaveštena da je Elvis pronađen živ i da je u policiji daje izjavu Novosađanin Elvis Rović (29), koji je nestao na Đurđevdan oko 11 sati na Ribarskom ostrvu… »
Pronađen Novosađanin (29) koji je nestao na Ribarskom ostrvu: Oglasila se njegova supruga
Mondo pre 7 sati
Novosađanin (29), koji je nestao na Đurđevdan oko 11 sati na Ribarskom ostrvu, kada je otišao na posao, pronađen je živ, potvrdila je njegova supruga. "Juče sam ponovo pretraživala Ribarsko ostrvo i pas je našao njegovu majicu. Trebalo je da idem u… »
Pronađen Elvis koji je pre 11 dana nestao na Ribarskom ostrvu! Supruga se oglasila za Telegraf
Telegraf pre 8 sati
Novosađanin Elvis Rović (29), koji je nestao na Đurđevdan oko 11 sati na Ribarskom ostrvu, kada je otišao na posao, pronađen je živ, saznaje Telegraf.rs. - Juče sam ponovo pretraživala Ribarsko ostrvo i pas je našao njegovu majicu. Trebalo je da idem u… »
Vesti dana »
Vučić u Bakuu: Srbija širi saradnju sa Azerbejdžanom, uskoro i poseta Kini
NIN pre 12 minutajoš 36 povezanih
'Slučaj Senjak': Policija pretražuje teren, pronađen automobil u vezi sa nestalim muškarcem
BBC News pre 1 satjoš 78 povezanih
Dirnuli pravo u srce Irana - ultimatum bez presedana: SAD ispostavile pet zahteva, Teheran brutalno ponižen
Večernje novosti pre 1 satjoš 30 povezanih
Veliki napad Kijeva dronovima na Moskovsku regiju, četvoro mrtvih
Južne vesti pre 2 satajoš 28 povezanih