Povezane vesti
Kako su neandertalci nestali sa Balkana
BBC News pre 26 dana
Neandertalci su tokom desetina hiljada godina naseljavali različite predele Balkana. Imam ime koje nikada nećete čuti, jer ga nisam izgovorila rečima. Ruke su mi bile snažne od kamena koji sam oblikovala i od skidanja kože sa plena. Moja grupa nije bila… »
Južne vesti pre 26 dana
Getty Images Imam ime koje nikada nećete čuti, jer ga nisam izgovorila rečima. Ruke su mi bile snažne od kamena koji sam oblikovala i od skidanja kože sa plena. Moja grupa nije bila velika, ali smo svi zajedno pronalazili i prikupljali hranu. Pripadam… »
Danas pre 26 dana
Imam ime koje nikada nećete čuti, jer ga nisam izgovorila rečima. Ruke su mi bile snažne od kamena koji sam oblikovala i od skidanja kože sa plena. Moja grupa nije bila velika, ali smo svi zajedno pronalazili i prikupljali hranu. Pripadam neandertalcima… »
Radio 021 pre 26 dana
Neandertalci su tokom desetina hiljada godina naseljavali različite predele Balkana. Getty Images Imam ime koje nikada nećete čuti, jer ga nisam izgovorila rečima. Ruke su mi bile snažne od kamena koji sam oblikovala i od skidanja kože sa plena. Moja… »
NIN pre 26 dana
Imam ime koje nikada nećete čuti, jer ga nisam izgovorila rečima. Ruke su mi bile snažne od kamena koji sam oblikovala i od skidanja kože sa plena. Moja grupa nije bila velika, ali smo svi zajedno pronalazili i prikupljali hranu. Pripadam neandertalcima… »
Vesti dana »
Mundijal 2026 - događaj zbog kog svet staje ili preskupi "vašar" u tri države
N1 Info pre 56 minutajoš 40 povezanih
Saopštenja bez dokaza: Ko je odgovoran za kontradiktorne informacije o toku istrage ubistva u restoranu „27“ na Senjaku (VIDEO)
Insajder pre 5 satijoš 41 povezana
Ispit iz maternjeg jezika za početak: Evo šta očekuje male maturante od ponedeljka
Dnevnik pre 7 satijoš 27 povezanih