Povezane vesti
Kako su neandertalci nestali sa Balkana
BBC News 17.05.2026
Neandertalci su tokom desetina hiljada godina naseljavali različite predele Balkana. Imam ime koje nikada nećete čuti, jer ga nisam izgovorila rečima. Ruke su mi bile snažne od kamena koji sam oblikovala i od skidanja kože sa plena. Moja grupa nije bila… »
Južne vesti 17.05.2026
Getty Images Imam ime koje nikada nećete čuti, jer ga nisam izgovorila rečima. Ruke su mi bile snažne od kamena koji sam oblikovala i od skidanja kože sa plena. Moja grupa nije bila velika, ali smo svi zajedno pronalazili i prikupljali hranu. Pripadam… »
Danas 17.05.2026
Imam ime koje nikada nećete čuti, jer ga nisam izgovorila rečima. Ruke su mi bile snažne od kamena koji sam oblikovala i od skidanja kože sa plena. Moja grupa nije bila velika, ali smo svi zajedno pronalazili i prikupljali hranu. Pripadam neandertalcima… »
Radio 021 17.05.2026
Neandertalci su tokom desetina hiljada godina naseljavali različite predele Balkana. Getty Images Imam ime koje nikada nećete čuti, jer ga nisam izgovorila rečima. Ruke su mi bile snažne od kamena koji sam oblikovala i od skidanja kože sa plena. Moja… »
NIN 17.05.2026
Imam ime koje nikada nećete čuti, jer ga nisam izgovorila rečima. Ruke su mi bile snažne od kamena koji sam oblikovala i od skidanja kože sa plena. Moja grupa nije bila velika, ali smo svi zajedno pronalazili i prikupljali hranu. Pripadam neandertalcima… »
Vesti dana »
Nepregledne kolone ljudi na ispraćaju ajatolaha Hamneja, Modžtaba želi da prisustvuje očevoj sahrani
Sputnik pre 1 satjoš 27 povezanih
Ukrajina izvela veliki napad dronovima na Sankt Peterburg i Lenjingradsku oblast
Beta pre 2 satajoš 21 povezana
U Novom Sadu uhapšen muškarac za kojim je bilo raspisano više potraga i poternica
N1 Info pre 4 satijoš 21 povezana