Povezane vesti

Kako su neandertalci nestali sa Balkana

BBC News pre 6 sati
Neandertalci su tokom desetina hiljada godina naseljavali različite predele Balkana. Imam ime koje nikada nećete čuti, jer ga nisam izgovorila rečima. Ruke su mi bile snažne od kamena koji sam oblikovala i od skidanja kože sa plena. Moja grupa nije bila… »

NIN pre 10 sati
Imam ime koje nikada nećete čuti, jer ga nisam izgovorila rečima. Ruke su mi bile snažne od kamena koji sam oblikovala i od skidanja kože sa plena. Moja grupa nije bila velika, ali smo svi zajedno pronalazili i prikupljali hranu. Pripadam neandertalcima… »

Južne vesti pre 10 sati
Getty Images Imam ime koje nikada nećete čuti, jer ga nisam izgovorila rečima. Ruke su mi bile snažne od kamena koji sam oblikovala i od skidanja kože sa plena. Moja grupa nije bila velika, ali smo svi zajedno pronalazili i prikupljali hranu. Pripadam… »

Radio 021 pre 10 sati
Neandertalci su tokom desetina hiljada godina naseljavali različite predele Balkana. Getty Images Imam ime koje nikada nećete čuti, jer ga nisam izgovorila rečima. Ruke su mi bile snažne od kamena koji sam oblikovala i od skidanja kože sa plena. Moja… »

Danas pre 10 sati
Imam ime koje nikada nećete čuti, jer ga nisam izgovorila rečima. Ruke su mi bile snažne od kamena koji sam oblikovala i od skidanja kože sa plena. Moja grupa nije bila velika, ali smo svi zajedno pronalazili i prikupljali hranu. Pripadam neandertalcima… »

Vesti dana »