Повезане вести

Како су неандерталци нестали са Балкана

BBC News 17.05.2026
Неандерталци су током десетина хиљада година насељавали различите пределе Балкана. Имам име које никада нећете чути, јер га нисам изговорила речима. Руке су ми биле снажне од камена који сам обликовала и од скидања коже са… »

НИН 17.05.2026
Имам име које никада нећете чути, јер га нисам изговорила речима. Руке су ми биле снажне од камена који сам обликовала и од скидања коже са плена. Моја група није била велика, али смо сви заједно проналазили и прикупљали храну… »

Јужне вести 17.05.2026
Гетти Имагес Имам име које никада нећете чути, јер га нисам изговорила речима. Руке су ми биле снажне од камена који сам обликовала и од скидања коже са плена. Моја група није била велика, али смо сви заједно проналазили и… »

Радио 021 17.05.2026
Неандерталци су током десетина хиљада година насељавали различите пределе Балкана. Гетти Имагес Имам име које никада нећете чути, јер га нисам изговорила речима. Руке су ми биле снажне од камена који сам обликовала и од… »

Данас 17.05.2026
Имам име које никада нећете чути, јер га нисам изговорила речима. Руке су ми биле снажне од камена који сам обликовала и од скидања коже са плена. Моја група није била велика, али смо сви заједно проналазили и прикупљали храну… »

Вести дана »