Povezane vesti
Kako su neandertalci nestali sa Balkana
BBC News pre 6 sati
Neandertalci su tokom desetina hiljada godina naseljavali različite predele Balkana. Imam ime koje nikada nećete čuti, jer ga nisam izgovorila rečima. Ruke su mi bile snažne od kamena koji sam oblikovala i od skidanja kože sa plena. Moja grupa nije bila… »
NIN pre 10 sati
Imam ime koje nikada nećete čuti, jer ga nisam izgovorila rečima. Ruke su mi bile snažne od kamena koji sam oblikovala i od skidanja kože sa plena. Moja grupa nije bila velika, ali smo svi zajedno pronalazili i prikupljali hranu. Pripadam neandertalcima… »
Južne vesti pre 10 sati
Getty Images Imam ime koje nikada nećete čuti, jer ga nisam izgovorila rečima. Ruke su mi bile snažne od kamena koji sam oblikovala i od skidanja kože sa plena. Moja grupa nije bila velika, ali smo svi zajedno pronalazili i prikupljali hranu. Pripadam… »
Radio 021 pre 10 sati
Neandertalci su tokom desetina hiljada godina naseljavali različite predele Balkana. Getty Images Imam ime koje nikada nećete čuti, jer ga nisam izgovorila rečima. Ruke su mi bile snažne od kamena koji sam oblikovala i od skidanja kože sa plena. Moja… »
Danas pre 10 sati
Imam ime koje nikada nećete čuti, jer ga nisam izgovorila rečima. Ruke su mi bile snažne od kamena koji sam oblikovala i od skidanja kože sa plena. Moja grupa nije bila velika, ali smo svi zajedno pronalazili i prikupljali hranu. Pripadam neandertalcima… »
Vesti dana »
'Slučaj Senjak': Policija pretražuje teren, pronađen automobil u vezi sa nestalim muškarcem
BBC News pre 1 satjoš 87 povezanih
"Ovo je prvi i poslednji put da smo bili na Evroviziji" Momci iz Lavine otkrili šta se dešavalo iza kulisa takmičenja: "Pokazali smo im da smo jako tvrdoglavi" (video)
Blic pre 3 satajoš 29 povezanih
Pešmalbek: Bolji od svih i svega; Dodić: Nadmašili smo sebe i punu dvoranu u Vespremu
RTS pre 42 minutajoš 50 povezanih
Pomoćni trener Zvezde Nenad Sakić posle remija sa Radnikom: "Momci zaslužuju da Marakana u petak bude puna"
Dnevnik pre 2 minutajoš 54 povezane