Povezane vesti
Džerard ljut na Liverpul zbog Alonsa: "Razgovarao sam sa Ćabijem, nervira me..."
Sportske.net 17.05.2026
Mladi španski trener Ćabi Alonso napravio je potenju u engleskom fudbalu, odlukom da umesto Liverpula preuzme Čelsi, što je potvrđeno u subotu uveče na osnovu informacija koje je pružio Fabricio Romano. Da nema nikakve dileme da će trofejni trener iz… »
Nedeljno jutro obojeno u plavo - Čelsi potvrdio dolazak Alonsa, Ćabi najavio trofeje!
Sportske.net 17.05.2026
Više nema nikakve dileme! Ćabi Alonso će od 1. jula preuzeti Čelsi sa kojim je, kao što smo sinoć preneli, dogovorio četvorogodišnju saradnju, potvrđeno je na zvaničnom sajtu londoskog kluba. Već sam početak nedelje najavio je epilog koji je potvrđen… »
Vesti dana »
Uhapšen S. S. iz Bogatića zbog pretećih poruka u Beogradu
Serbian News Media pre 1 satjoš 19 povezanih
Sve je poznato: Parovi i raspored osmine finala Svetskog prvenstva, ovo je najboljih 16 na planeti
Mondo pre 1 satjoš 62 povezane
Obeležavanje stradanja 3.267 Srba iz Srednjeg Podrinja i Birča; Patrijarh Porfirije: Pravoslavna vera je "lična karta" srpskog naroda
RTV pre 3 minutajoš 17 povezanih
Vučić obišao radove na izgradnji deonice brze saobraćajnice "Osmeh Vojvodine"
Insajder pre 3 minutajoš 15 povezanih
Putin se umiljava Trampu: "Oni imaju dobru ličnu hemiju": Oglasila se i ruska ambasada, šef Kremlja hvali istorijsko savezništvo sa Amerikom
Blic pre 23 minutajoš 17 povezanih