Povezane vesti
Gujon: Ruska televizija u Beogradu i Zlatiboru snima o starim zanatima i načinu života
Serbian News Media 17.05.2026
Televizijska ekipa ruske televizije „Moja planeta“ snima u Srbiji emisiju posvećenu starim zanatima, načinu života i tradiciji domaćinstava kako bi svojim gledaocima „približila jedinstveni identitet, kulturu i tradiciju Srbije“. Televizijska ekipa će… »
Gujon: Ruska televizija snima emisiju o starim srpskim zanatima i tradiciji
RTV 17.05.2026
BEOGRAD - Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Vlade Srbije Arno Gujon susreo se sa televizijskom ekipom ruske televizije "Moja planeta", koja uz podršku Kancelarije boravi u Srbiji, gde snima emisiju posvećenu starim srpskim zanatima… »
Gujon: Ruska televizija snima emisiju o starim srpskim zanatima i tradiciji
Euronews 17.05.2026
Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Vlade Srbije Arno Gujon susreo se sa televizijskom ekipom ruske televizije "Moja planeta", koja uz podršku Kancelarije boravi u Srbiji, gde snima emisiju posvećenu starim srpskim zanatima, načinu… »
Ruska televizija snima emisiju o starim srpskim zanatima i tradiciji /foto/
Sputnik 17.05.2026
Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Vlade Srbije Arno Gujon susreo se sa televizijskom ekipom ruske televizije „Moja planeta“, koja uz podršku Kancelarije boravi u Srbiji, gde snima emisiju posvećenu starim srpskim zanatima, načinu… »
Vesti dana »
VIDEO Bodiroga na protestu u Kraljevu, građani mu skandirali: Scene koje su oduševile Srbiju
Nova pre 15 minutajoš 21 povezana
Surova dominacija Džordža Rasela u Austriji, Mercedes još jednom pokazao da je trenutno najbolji
Telegraf pre 1 satjoš 29 povezanih
Toplotni talas ne posustaje: U podne u Beogradu i Novom Sadu 35 stepeni
Vreme pre 3 satajoš 40 povezanih
Nova kriza na Bliskom istoku: Novi napadi Irana i SAD ponovo podigli tenzije, Tramp zapretio: "Neće više postojati"
NIN pre 35 minutajoš 43 povezane