Povezane vesti
Gujon: Ruska televizija u Beogradu i Zlatiboru snima o starim zanatima i načinu života
Serbian News Media pre 24 sata
Televizijska ekipa ruske televizije „Moja planeta“ snima u Srbiji emisiju posvećenu starim zanatima, načinu života i tradiciji domaćinstava kako bi svojim gledaocima „približila jedinstveni identitet, kulturu i tradiciju Srbije“. Televizijska ekipa će… »
Gujon: Ruska televizija snima emisiju o starim srpskim zanatima i tradiciji
RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Vlade Srbije Arno Gujon susreo se sa televizijskom ekipom ruske televizije "Moja planeta", koja uz podršku Kancelarije boravi u Srbiji, gde snima emisiju posvećenu starim srpskim zanatima… »
Gujon: Ruska televizija snima emisiju o starim srpskim zanatima i tradiciji
Euronews pre 24 sata
Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Vlade Srbije Arno Gujon susreo se sa televizijskom ekipom ruske televizije "Moja planeta", koja uz podršku Kancelarije boravi u Srbiji, gde snima emisiju posvećenu starim srpskim zanatima, načinu… »
Ruska televizija snima emisiju o starim srpskim zanatima i tradiciji /foto/
Sputnik pre 1 dan
Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Vlade Srbije Arno Gujon susreo se sa televizijskom ekipom ruske televizije „Moja planeta“, koja uz podršku Kancelarije boravi u Srbiji, gde snima emisiju posvećenu starim srpskim zanatima, načinu… »
Vesti dana »
Vlada Srbije privremeno smanjuje akcize na naftne derivate do kraja maja 2026
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 29 povezanih
Čovek za pregledanje pristigle Skaj dokumentacije u MUP: Ko je Nemanja Đuran, policijski načelnik koji je priveden, pa pušten zbog slučaja ubistva Aleksandra Nešovića Baje
Nova pre 13 minutajoš 49 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 18. maj: Mestimično oblačno, vetrovito i toplije
Beta pre 5 satijoš 28 povezanih