Povezane vesti

Gujon: Ruska televizija u Beogradu i Zlatiboru snima o starim zanatima i načinu života

Gujon: Ruska televizija u Beogradu i Zlatiboru snima o starim zanatima i načinu života

Serbian News Media pre 24 sata
Televizijska ekipa ruske televizije „Moja planeta“ snima u Srbiji emisiju posvećenu starim zanatima, načinu života i tradiciji domaćinstava kako bi svojim gledaocima „približila jedinstveni identitet, kulturu i tradiciju Srbije“. Televizijska ekipa će… »
Gujon: Ruska televizija snima emisiju o starim srpskim zanatima i tradiciji

RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Vlade Srbije Arno Gujon susreo se sa televizijskom ekipom ruske televizije "Moja planeta", koja uz podršku Kancelarije boravi u Srbiji, gde snima emisiju posvećenu starim srpskim zanatima… »

Euronews pre 24 sata
Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Vlade Srbije Arno Gujon susreo se sa televizijskom ekipom ruske televizije "Moja planeta", koja uz podršku Kancelarije boravi u Srbiji, gde snima emisiju posvećenu starim srpskim zanatima, načinu… »
Ruska televizija snima emisiju o starim srpskim zanatima i tradiciji /foto/

Ruska televizija snima emisiju o starim srpskim zanatima i tradiciji /foto/

Sputnik pre 1 dan
Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Vlade Srbije Arno Gujon susreo se sa televizijskom ekipom ruske televizije „Moja planeta“, koja uz podršku Kancelarije boravi u Srbiji, gde snima emisiju posvećenu starim srpskim zanatima, načinu… »

Vesti dana »