Povezane vesti

Lula: Moj lični odnos sa Trampom bi mogao da pomogne u privlačenju investicija

Lula: Moj lični odnos sa Trampom bi mogao da pomogne u privlačenju investicija

NIN pre 13 sati
Predsednik Brazila Luiz Inasio Lula da Silva izjavio je danas da bi njegov lični odnos sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom mogao da pomogne u privlačenju američkih investicija u Brazil, spreči uvođenje novih carina i sankcija i… »
Lula računa da lični odnos sa Trampom može pomoći ekonomiji Brazila

Lula računa da lični odnos sa Trampom može pomoći ekonomiji Brazila

Politika pre 14 sati
Predsednik želi da se Tramp prema Brazilu odnosi sa poštovanjem. Predsednik Brazila Luiz Inasio Lula da Silva izjavio je danas da bi njegov lični odnos sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom mogao da pomogne u privlačenju američkih… »
"Želim da se Tramp prema Brazilu odnosi sa poštovanjem" Lula: Moj lični odnos sa njim bi mogao da pomogne u privlačenju…

"Želim da se Tramp prema Brazilu odnosi sa poštovanjem" Lula: Moj lični odnos sa njim bi mogao da pomogne u privlačenju…

Večernje novosti pre 14 sati
PREDSEDNIK Brazila Luiz Inasio Lula da Silva izjavio je danas da bi njegov lični odnos sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom mogao da pomogne u privlačenju američkih investicija u Brazil, spreči uvođenje novih carina i sankcija i… »

Vesti dana »