Povezane vesti
Lula: Moj lični odnos sa Trampom bi mogao da pomogne u privlačenju investicija
NIN pre 13 sati
Predsednik Brazila Luiz Inasio Lula da Silva izjavio je danas da bi njegov lični odnos sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom mogao da pomogne u privlačenju američkih investicija u Brazil, spreči uvođenje novih carina i sankcija i… »
Lula računa da lični odnos sa Trampom može pomoći ekonomiji Brazila
Politika pre 14 sati
Predsednik želi da se Tramp prema Brazilu odnosi sa poštovanjem. Predsednik Brazila Luiz Inasio Lula da Silva izjavio je danas da bi njegov lični odnos sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom mogao da pomogne u privlačenju američkih… »
"Želim da se Tramp prema Brazilu odnosi sa poštovanjem" Lula: Moj lični odnos sa njim bi mogao da pomogne u privlačenju…
Večernje novosti pre 14 sati
PREDSEDNIK Brazila Luiz Inasio Lula da Silva izjavio je danas da bi njegov lični odnos sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom mogao da pomogne u privlačenju američkih investicija u Brazil, spreči uvođenje novih carina i sankcija i… »
Vesti dana »
Vladimir Paskaljević o Koraksu: Bio je genije, davao je nadu i nama koji smo otišli odavde, a sarađivao sam s njim u dokumentarcu koji će biti prikazan na Beldocsu
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
Vojvodina će imati priliku da obezbedi drugo mesto: Čukarički i Partizan odigrali bez golova
Danas pre 4 satijoš 1 povezana