Povezane vesti
"Kad je ubijen, napravila sam najveću žurku u Zemunu" Jezivo priznanje Milene Kačavende: "Znala sam da će me prebiti"
Blic 17.05.2026
Nakon brutalnog napada, trpela je višestruke potrese mozga i hematome, a u policiji je prećutala identitet napadača iz straha za porodicu. Posle svih nedaća, životni put ju je doveo do supruga Srđana Kačavende, sa kojim ima dva sina, a taj period života… »
"Kad je ubijen, napravila sam najveću žurku u Zemunu" Stravična ispovest Kačavende o životu sa mafijom, batinama: Znala sam da…
Kurir 17.05.2026
Milena Kačavenda jednom prilikom govorila je o odrastanju u Beogradu devedesetih godina i prisetila se stravičnih problema koje je imala u Zemunu. Zbog jasnog stava, lepote i hrabrosti da kaže "ne" preživela je i jezivo nasilje koje je jedva preživela… »
Vesti dana »
Turbulencije u Novom Sadu: Tanjga smenjen, a evo ko će voditi Vojvodinu protiv Zvezde
Kurir pre 7 satijoš 23 povezane
Hamilton kažnjen pomeranjem za tri mesta zbog ometanja na stazi
Serbian News Media pre 6 satijoš 25 povezanih
Jedna osoba poginula a 15 povređeno na Gej prajd paradi u Berlinu, kada je vozilo upalo u masu
Serbian News Media pre 1 danjoš 14 povezanih
Vučić: „U naredne tri godine najmanje milijardu evra investicija u zapadnu Srbiju“
Serbian News Media pre 6 satijoš 14 povezanih
Putin upitan o kraju rata u Ukrajini: Nije prikrio izraz lica, neprijatnost bila očigledna (video)
Mondo pre 6 satijoš 17 povezanih