Povezane vesti
"Kad je ubijen, napravila sam najveću žurku u Zemunu" Jezivo priznanje Milene Kačavende: "Znala sam da će me prebiti"
Blic pre 21 dana
Nakon brutalnog napada, trpela je višestruke potrese mozga i hematome, a u policiji je prećutala identitet napadača iz straha za porodicu. Posle svih nedaća, životni put ju je doveo do supruga Srđana Kačavende, sa kojim ima dva sina, a taj period života… »
"Kad je ubijen, napravila sam najveću žurku u Zemunu" Stravična ispovest Kačavende o životu sa mafijom, batinama: Znala sam da…
Kurir pre 21 dana
Milena Kačavenda jednom prilikom govorila je o odrastanju u Beogradu devedesetih godina i prisetila se stravičnih problema koje je imala u Zemunu. Zbog jasnog stava, lepote i hrabrosti da kaže "ne" preživela je i jezivo nasilje koje je jedva preživela… »
Vesti dana »
Danski fudbaler Kristijan Eriksen ponovo kolabirao na terenu: 'Dobro je'
BBC News pre 39 minutajoš 44 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Iran lansirao balističke rakete na Izrael; Tramp: Ispalili ste rakete, dosta je!
RTV pre 24 minutajoš 45 povezanih
"Rekao si da nikad neću osvojiti grend slem": Zverev se uživo u programu obratio Amerikancu, nastao je muk
Mondo pre 29 minutajoš 40 povezanih
UŽIVO Izbori na KiM - Srpska lista: Osvojili smo svih 10 mandata, ponovo nam kradu jedan mandat
Sputnik pre 24 minutajoš 105 povezanih