Povezane vesti
Suzana Perić napravila spektakl u Čikagu! Veče koje će se zauvek pamtiti, 500 ljudi podržalo našu kreatorku
Kurir pre 11 sati
U prostoru Pella Signature u Čikagu održana je spektakularna revija dizajnerke Suzane Perić pred više od 500 zvanica, a već od prvog momenta bilo je jasno da je energija u prostoriji drugačija, električna, puna uzbuđenja i očekivanja da se desi nešto… »
Čikago sinoć nije dobio samo modnu reviju: O Suzani Perić i ovoj večeri će se dugo pričati (foto)
Večernje novosti pre 11 sati
U PROSTORU Pella Signature održana je spektakularna revija Look at me dizajnerke Suzane Perić pred više od 500 zvanica, a već od prvog momenta bilo je jasno da je energija u prostoriji drugačija, električna, puna uzbuđenja i očekivanja da se desi nešto… »
Spektakl u Čikagu: Revija „LOOK AT ME“ Suzane Perić oduševila zvanice
Dnevnik pre 15 sati
U prostoru Pella Signature održana je spektakularna revija LOOK AT ME dizajnerke Suzane Perić pred više od 500 zvanica, a već od prvog momenta bilo je jasno da je energija u prostoriji drugačija, električna, puna uzbuđenja i očekivanja da se desi nešto… »
Vesti dana »
Vladimir Paskaljević o Koraksu: Bio je genije, davao je nadu i nama koji smo otišli odavde, a sarađivao sam s njim u dokumentarcu koji će biti prikazan na Beldocsu
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
Vojvodina će imati priliku da obezbedi drugo mesto: Čukarički i Partizan odigrali bez golova
Danas pre 4 satijoš 1 povezana