Povezane vesti

Suzana Perić napravila spektakl u Čikagu! Veče koje će se zauvek pamtiti, 500 ljudi podržalo našu kreatorku

Suzana Perić napravila spektakl u Čikagu! Veče koje će se zauvek pamtiti, 500 ljudi podržalo našu kreatorku

Kurir pre 11 sati
U prostoru Pella Signature u Čikagu održana je spektakularna revija dizajnerke Suzane Perić pred više od 500 zvanica, a već od prvog momenta bilo je jasno da je energija u prostoriji drugačija, električna, puna uzbuđenja i očekivanja da se desi nešto… »
Čikago sinoć nije dobio samo modnu reviju: O Suzani Perić i ovoj večeri će se dugo pričati (foto)

Čikago sinoć nije dobio samo modnu reviju: O Suzani Perić i ovoj večeri će se dugo pričati (foto)

Večernje novosti pre 11 sati
U PROSTORU Pella Signature održana je spektakularna revija Look at me dizajnerke Suzane Perić pred više od 500 zvanica, a već od prvog momenta bilo je jasno da je energija u prostoriji drugačija, električna, puna uzbuđenja i očekivanja da se desi nešto… »
Spektakl u Čikagu: Revija „LOOK AT ME“ Suzane Perić oduševila zvanice

Spektakl u Čikagu: Revija „LOOK AT ME“ Suzane Perić oduševila zvanice

Dnevnik pre 15 sati
U prostoru Pella Signature održana je spektakularna revija LOOK AT ME dizajnerke Suzane Perić pred više od 500 zvanica, a već od prvog momenta bilo je jasno da je energija u prostoriji drugačija, električna, puna uzbuđenja i očekivanja da se desi nešto… »

Vesti dana »