Povezane vesti

"Rođeni brat mi je poginuo na Paštriku" Vanja Milošević sa očima punim suza o najvećem bolu: "Prvi put u životu imam tremu jer…

"Rođeni brat mi je poginuo na Paštriku" Vanja Milošević sa očima punim suza o najvećem bolu: "Prvi put u životu imam tremu jer…

Blic pre 16 sati
Milošević kaže da svaki svoj odnos i postupak tumači kroz odnos prema svom bratu koji je poginuo spašavajući vojnika. Izražava da ne sme biti nedostojan svog brata i naglašava da je privilegija pomagati bolesnim ljudima, posebno trudnicama. Vanja… »
"Rođeni brat mi je poginuo na Paštriku" Vanja Milošević sa očima punim suza o najvećem bolu: Ne smem da budem gori od njega...…

"Rođeni brat mi je poginuo na Paštriku" Vanja Milošević sa očima punim suza o najvećem bolu: Ne smem da budem gori od njega...…

Kurir pre 16 sati
Vanja Milošević, ginekolog, sa knedlom u grlu pričao je o najvećem bolu. Za Kurir se prisetio smrti brata, koji je pre više od dve i po decenije poginuo na Kosovu, te je otkrio niz detalja. - Moj rođeni brat, Vladan Milošević, poginuo je na Paštriku. Moj… »

Vesti dana »