Povezane vesti

Aleksandra Prijović u svedenoj, a moćnoj haljini, Tanja i Muki ne kriju koliko se vole, a Anđela i Gastoz sede u loži: Sve…

Aleksandra Prijović u svedenoj, a moćnoj haljini, Tanja i Muki ne kriju koliko se vole, a Anđela i Gastoz sede u loži: Sve…

Blic pre 13 sati
Gastoz i Anđela Đuričić viđeni su zajedno na koncertu, što ukazuje na njihovo pomirenje i ponovnu vezu. Tanja Savić je sa 11 godina mlađim verenikom Mukijem privukla poglede, pokazujući ljubav i sklad. Koncert Magla benda u srpskoj prestonici okupio je… »
"Dođite nam na svadbu" Tanja Savić puca od sreće kraj verenika Mukija, on otkrio kad prave venčanje: Pevačica ne skida ruke sa…

"Dođite nam na svadbu" Tanja Savić puca od sreće kraj verenika Mukija, on otkrio kad prave venčanje: Pevačica ne skida ruke sa…

Blic pre 13 sati
Otkrila je da je sa Vladom iz Magla benda planirala duet pre nekoliko godina, ali ga nije realizovala zbog porodičnih obaveza. O svom vereniku Mukiju rekla je da su zajedno već gotovo četiri i po godine i da su prošli mnogo toga. Pevačica Tanja Savić… »
Aleksandra Prijović u efektnoj kombinaciji: Pojavila se na koncertu, zbog male crne haljine svi gledaju u nju

Aleksandra Prijović u efektnoj kombinaciji: Pojavila se na koncertu, zbog male crne haljine svi gledaju u nju

Telegraf pre 13 sati
Pevačica Aleksandra Prijović pojavila se na koncertu "Magla benda" u elegantnom izdanju koje nije prošlo nezapaženo. U pratnji saradnika, Prijovićka je samouvereno prošetala kroz publiku, dok su svi pogledi bili uprti upravo u nju. Za ovu priliku… »
Aleksandra Prijović zakasnila na koncert, pa ukrala svu pažnju: Žurila, a ruku joj ne pušta ovaj muškarac

Aleksandra Prijović zakasnila na koncert, pa ukrala svu pažnju: Žurila, a ruku joj ne pušta ovaj muškarac

Mondo pre 14 sati
Aleksandra Prijović pojavila se sa zakašnjenjem na koncert Magla benda, ali je već pri ulasku privukla ogromnu pažnju i izazvala brojne poglede okupljenih. Popularna pevačica zablistala je u elegantnoj crnoj haljini koja je istakla njen sofisticirani… »
"Bila sam okupirana decom, sad mi je žao": Tanja Savić se kaje zbog jedne stvari, na ivici suza govorila o Mukiju

"Bila sam okupirana decom, sad mi je žao": Tanja Savić se kaje zbog jedne stvari, na ivici suza govorila o Mukiju

Mondo pre 14 sati
Pevačica Tanja Savić došla je sa svojim verenikom Muhamedom Mukijem Bešićem na koncert Magla benda u "Sava centru". Tanja je blistala u elegantnoj crvenoj haljini i nije krilko je srećna u ljubavi sa 11 godina mlađim izabranikom. "Moje zlato i moja… »
"Bila sam okupirana decom, tek su se vratili iz Australije": Tanja Savić otkrila zašto nije snimila ovaj duet

"Bila sam okupirana decom, tek su se vratili iz Australije": Tanja Savić otkrila zašto nije snimila ovaj duet

Telegraf pre 14 sati
Tanja Savić otkrila je da je trebalo da snimi duet sa Magla bendom, ali da se to nije dogodilo zbog privatnih problema koje je tada imala. Popularnu pevačicu sreli smo na koncertu pomenutog benda, kada nam je najpre ispričala kako teku planovi za koncert… »

Vesti dana »