Povezane vesti

(VIDEO) Vaha u bolu i suzama: "Moja dužnost je bila da ih sprečim"

(VIDEO) Vaha u bolu i suzama: "Moja dužnost je bila da ih sprečim"

Sportske.net pre 8 sati
Utakmica između Nanta i Tuluza prekinuta je u nedelju u 22. minutu zbog upada navijača domaćeg tima na teren stadiona "Božuar". Čuveni klub se nalazi u teškoj situaciji i ispali su iz Lige 1 uprkos svim pokušajima da se spasu. Čak se i legendarni… »
Legendrni vaha (74) sam krenuo na huligane! Doživeo košmar na oproštaju, pa u suzama poručio: Ovo će me proganjati do kraja…

Legendrni vaha (74) sam krenuo na huligane! Doživeo košmar na oproštaju, pa u suzama poručio: Ovo će me proganjati do kraja…

Kurir pre 13 sati
Legendarni bosanskohercegovački trener Vahid Halilhodžić stavio je tačku na svoju bogatu trenersku karijeru u noći koju će, nažalost, pamtiti po incidentima, a ne po oproštaju kakav je zaslužio. Još pre početka meča između Nanta i Tuluza, atmosfera na… »
"Bio sam u ratu, ovo je ništa": Legendarni jugoslovenski fudbaler (73) sam krenuo na podivljale huligane

"Bio sam u ratu, ovo je ništa": Legendarni jugoslovenski fudbaler (73) sam krenuo na podivljale huligane

Mondo pre 18 sati
Vahid Halilhodžić se sa 73 godine vratio iz penzije kako bi spasio Nant od ispadanja, ali se to nije završilo dobro. "Kanarinci" su rutinski ispali iz Lige 1, a navijači kluba su prekinuli meč poslednjeg kola sa Tuluzom. Haos na terenu nije uplašio… »
Čuveni trener iz BiH u suzama završio karijeru, hteo da se bije sa huliganima: "Bio sam u ratu, ovo je ništa"

Čuveni trener iz BiH u suzama završio karijeru, hteo da se bije sa huliganima: "Bio sam u ratu, ovo je ništa"

Telegraf pre 19 sati
Vahid Halilhodžić (74), legendarni bosanskohercegovački trener, završio je svoju veliku trenersku karijeru na način koji niko nije mogao ni da zamisli. Umesto cveća, aplauza i počasnog špalira, dočekali su ga suzavac, maskirani huligani i prekid meča… »
"Tu su mi bili sin i unuci...": Čuveni jugoslovenski trener objasnio zašto je hteo da bije huligane

"Tu su mi bili sin i unuci...": Čuveni jugoslovenski trener objasnio zašto je hteo da bije huligane

Telegraf pre 19 sati
Fudbalska Francuska ne pamti ovakav potres! Legendarni jugoslovenski fudbaler i proslavljeni trener, Vahid Halilhodžić, na najteži mogući način oprostio se od klupe Nanta. U večeri koja je trebala da bude kruna njegove misije, "Kanarinci" su ispali u… »

Vesti dana »