Povezane vesti
"Asmin i njegov otac su me ucenjivali" Šokantno priznanje Stanije Dobrojević: Tražili su da prodam penthaus!
Kurir pre 27 dana
Stanija Dobrojević je u razgovoru sa cimerima iznela niz šokantnih optužbi na račun bivšeg verenika Asmina Durdžića i njegovog oca Mustafe. U razgovoru sa cimerima, zadrugari su se prvo dotakli Asminovog odnosa prema bivšoj partnerki Aneli Ahmić i… »
“Ucenjivali me Asmin i njegov otac” Šok-priznanje Stanije Dobrojević, terali je da proda penthaus u Rumi
Telegraf pre 27 dana
Stanija Dobrojević je u razgovoru sa cimerima iznela niz šokantnih optužbi na račun bivšeg verenika Asmina Durdžića i njegovog oca Mustafe. U razgovoru sa cimerima, zadrugari su se prvo dotakli Asminovog odnosa prema bivšoj partnerki Aneli Ahmić i… »
"Asmin i njegov otac su me ucenjivali" Šokantno priznanje Stanije Dobrojević: "Tražili su da ga se odreknem"
Blic pre 27 dana
Stanija je uporedila Asmina sa bivšim dečkom Markom, navodeći da je Asmin omalovažavao njene stvari i životni stil. Optužila je Asmina i njegovog oca Mustafu da su je ucenjivali da proda penthaus i odreknu se Majamija kao dokaz ljubavi. Stanija… »
Vesti dana »
Uhapšeni Srbi izvedeni pred sud u Prištini: Uskoro odluka o pritvoru
Euronews pre 10 minutajoš 36 povezanih
Upozorenje RHMZ: Pljuskovi sa grmljavinom, olujni vetar i grad po podne u Vojvodini, u toku večeri nevreme i u Beogradu
Newsmax Balkans pre 6 minutajoš 53 povezane
Autoprevoznik Milomir Jaćimović od sutra u zatvoru: „Nisam kriv i ne bojim se“
Danas pre 5 satijoš 5 povezanih
Jahta potonula kod Dubrovnika: Ljudi zatekli plovilo u plamenu: "Nije bilo nikog unutra"
Blic pre 31 minutajoš 24 povezane