Povezane vesti
"Asmin i njegov otac su me ucenjivali" Šokantno priznanje Stanije Dobrojević: Tražili su da prodam penthaus!
Kurir pre 1 dan
Stanija Dobrojević je u razgovoru sa cimerima iznela niz šokantnih optužbi na račun bivšeg verenika Asmina Durdžića i njegovog oca Mustafe. U razgovoru sa cimerima, zadrugari su se prvo dotakli Asminovog odnosa prema bivšoj partnerki Aneli Ahmić i… »
“Ucenjivali me Asmin i njegov otac” Šok-priznanje Stanije Dobrojević, terali je da proda penthaus u Rumi
Telegraf pre 1 dan
Stanija Dobrojević je u razgovoru sa cimerima iznela niz šokantnih optužbi na račun bivšeg verenika Asmina Durdžića i njegovog oca Mustafe. U razgovoru sa cimerima, zadrugari su se prvo dotakli Asminovog odnosa prema bivšoj partnerki Aneli Ahmić i… »
"Asmin i njegov otac su me ucenjivali" Šokantno priznanje Stanije Dobrojević: "Tražili su da ga se odreknem"
Blic pre 1 dan
Stanija je uporedila Asmina sa bivšim dečkom Markom, navodeći da je Asmin omalovažavao njene stvari i životni stil. Optužila je Asmina i njegovog oca Mustafu da su je ucenjivali da proda penthaus i odreknu se Majamija kao dokaz ljubavi. Stanija… »
Vesti dana »
UN razmatra odgovor na najavu Izraela oko gradnje vojnog kompleksa na mestu bivše kancelarije UNRWA
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Srbija bez Tijane Bošković: Terzić saopštio spisak odbojkašica za Kup u Italiji
Nova pre 1 satjoš 1 povezana
Više od 17.000 ljudi pozvano na evakuaciju zbog požara na jugu Kalifornije (FOTO)
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Tramp negira tvrdnje FT-a: Si nije govorio da će Putin zažaliti zbog invazije
Danas pre 2 satajoš 1 povezana