Povezane vesti
Lami: Starmer posvećen poslu i neće podneti ostavku
RTV pre 11 sati
LONDON - Zamenik britanskog premijera Kira Starmera, Dejvid Lami izjavio je danas da "neće biti utvrđenog roka" za Starmerovu ostavku. Lami je za Skaj njuz rekao da je Starmer posvećen poslu i da neće podneti ostavku. "Dozvolite mi da budem potpuno… »
Zamenik premijera Velike Britanije: Starmer neće dati ostavku i nema roka za to
Newsmax Balkans pre 11 sati
Zamenik britanskog premijera Kira Starmera, Dejvid Lami izjavio je da "neće biti utvrđenog roka" za Starmerovu ostavku. Lami je za Sky News rekao da je Starmer posvećen poslu i da neće podneti ostavku. "Dozvolite mi da budem potpuno jasan. Kir Starmer… »
Politička kriza u Britaniji: Starmer ipak ne podnosi ostavku?
B92 pre 11 sati
Zamenik britanskog premijera Kira Starmera, Dejvid Lami izjavio je danas da "neće biti utvrđenog roka" za Starmerovu ostavku. Lami je za Skaj njuz rekao da je Starmer posvećen poslu i da neće podneti ostavku. "Dozvolite mi da budem potpuno jasan. Kir… »
Lami: Neće biti utvrđenog roka za Starmerovu ostavku
Politika pre 11 sati
Istakao je da je Starmer posvećen poslu i da neće podneti ostavku. LONDON - Zamenik britanskog premijera Kira Starmera, Dejvid Lami izjavio je danas da „neće biti utvrđenog roka” za Starmerovu ostavku. Lami je za Skaj njuz rekao da je Starmer posvećen… »
Vesti dana »
Direktor policije: Svi pripadnici MUP koji su imali veze sa slučajem Senjak biće procesuirani
Nedeljnik pre 39 minutajoš 40 povezanih
Vasiljević: Neće biti zaštićenih u slučaju pucnjave na Dedinju; Policajci koji budu radili poslove nespojive sa službom dobiće otkaz
RTV pre 28 minutajoš 78 povezanih
Lukin ubica robijao u Lepoglavi! Činio je jezive stvari, tukao zatvorenika daskom, sekao ga nožem, kuvar se jedva izvukao! "Zamračilo mu se pred očima" (foto)
Kurir pre 3 satajoš 28 povezanih
MUP: Depeša o postupanju u slučaju nedozvoljenih radnji angažovanih u sektoru bezbednosti
RTV pre 2 satajoš 17 povezanih