Povezane vesti
Lami: Starmer posvećen poslu i neće podneti ostavku
RTV 18.05.2026
LONDON - Zamenik britanskog premijera Kira Starmera, Dejvid Lami izjavio je danas da "neće biti utvrđenog roka" za Starmerovu ostavku. Lami je za Skaj njuz rekao da je Starmer posvećen poslu i da neće podneti ostavku. "Dozvolite mi da budem potpuno… »
Zamenik premijera Velike Britanije: Starmer neće dati ostavku i nema roka za to
Newsmax Balkans 18.05.2026
Zamenik britanskog premijera Kira Starmera, Dejvid Lami izjavio je da "neće biti utvrđenog roka" za Starmerovu ostavku. Lami je za Sky News rekao da je Starmer posvećen poslu i da neće podneti ostavku. "Dozvolite mi da budem potpuno jasan. Kir Starmer… »
Politička kriza u Britaniji: Starmer ipak ne podnosi ostavku?
B92 18.05.2026
Zamenik britanskog premijera Kira Starmera, Dejvid Lami izjavio je danas da "neće biti utvrđenog roka" za Starmerovu ostavku. Lami je za Skaj njuz rekao da je Starmer posvećen poslu i da neće podneti ostavku. "Dozvolite mi da budem potpuno jasan. Kir… »
Lami: Neće biti utvrđenog roka za Starmerovu ostavku
Politika 18.05.2026
Istakao je da je Starmer posvećen poslu i da neće podneti ostavku. LONDON - Zamenik britanskog premijera Kira Starmera, Dejvid Lami izjavio je danas da „neće biti utvrđenog roka” za Starmerovu ostavku. Lami je za Skaj njuz rekao da je Starmer posvećen… »
Vesti dana »
Odbojkašice Srbije pobedile Poljsku i osvojile bronzu na EP
Serbian News Media pre 25 minutajoš 69 povezanih
Vremenska prognoza: Sunčano, vetrovito i prijatnije vreme uz najviše temperature do 32 stepena
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 39 povezanih
Alternativa za Nemačku pobedila na istoku zemlje: Osvojili duplo više glasova od vladajućeg CDU
Nova pre 5 minutajoš 36 povezanih
Požar na Suvoj planini i dalje aktivan, u toku je akcija gašenja iz vazduha
Naslovi.ai pre 1 satjoš 40 povezanih
Američki izaslanici u Kijevu nakon tročasovnih razgovora sa Putinom
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 74 povezane