Povezane vesti
Lami: Starmer posvećen poslu i neće podneti ostavku
RTV 18.05.2026
LONDON - Zamenik britanskog premijera Kira Starmera, Dejvid Lami izjavio je danas da "neće biti utvrđenog roka" za Starmerovu ostavku. Lami je za Skaj njuz rekao da je Starmer posvećen poslu i da neće podneti ostavku. "Dozvolite mi da budem potpuno… »
Zamenik premijera Velike Britanije: Starmer neće dati ostavku i nema roka za to
Newsmax Balkans 18.05.2026
Zamenik britanskog premijera Kira Starmera, Dejvid Lami izjavio je da "neće biti utvrđenog roka" za Starmerovu ostavku. Lami je za Sky News rekao da je Starmer posvećen poslu i da neće podneti ostavku. "Dozvolite mi da budem potpuno jasan. Kir Starmer… »
Politička kriza u Britaniji: Starmer ipak ne podnosi ostavku?
B92 18.05.2026
Zamenik britanskog premijera Kira Starmera, Dejvid Lami izjavio je danas da "neće biti utvrđenog roka" za Starmerovu ostavku. Lami je za Skaj njuz rekao da je Starmer posvećen poslu i da neće podneti ostavku. "Dozvolite mi da budem potpuno jasan. Kir… »
Lami: Neće biti utvrđenog roka za Starmerovu ostavku
Politika 18.05.2026
Istakao je da je Starmer posvećen poslu i da neće podneti ostavku. LONDON - Zamenik britanskog premijera Kira Starmera, Dejvid Lami izjavio je danas da „neće biti utvrđenog roka” za Starmerovu ostavku. Lami je za Skaj njuz rekao da je Starmer posvećen… »
Vesti dana »
Dva i po veka SAD: Ciljevi češće ostvarivani vojnom silom nego diplomatijom
Vreme pre 1 satjoš 24 povezane
Uhapšen naoružani begunac u Novom Sadu za kojim je bilo raspisano više potraga i poternica: Policija pronašla pištolj, pancir, municiju, falsifikovanu vozačku dozvolu
Nova pre 4 satijoš 21 povezana
Ukrajina izvela veliki napad dronovima na Sankt Peterburg i Lenjingradsku oblast
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih
Vozinja otkrio zašto je Leo najveći: „Mesi me je zagrlio i rekao da sam sjajan“
Sputnik pre 17 minutajoš 70 povezanih