Povezane vesti

Lami: Starmer posvećen poslu i neće podneti ostavku

Lami: Starmer posvećen poslu i neće podneti ostavku

RTV pre 11 sati
LONDON - Zamenik britanskog premijera Kira Starmera, Dejvid Lami izjavio je danas da "neće biti utvrđenog roka" za Starmerovu ostavku. Lami je za Skaj njuz rekao da je Starmer posvećen poslu i da neće podneti ostavku. "Dozvolite mi da budem potpuno… »
Zamenik premijera Velike Britanije: Starmer neće dati ostavku i nema roka za to

Zamenik premijera Velike Britanije: Starmer neće dati ostavku i nema roka za to

Newsmax Balkans pre 11 sati
Zamenik britanskog premijera Kira Starmera, Dejvid Lami izjavio je da "neće biti utvrđenog roka" za Starmerovu ostavku. Lami je za Sky News rekao da je Starmer posvećen poslu i da neće podneti ostavku. "Dozvolite mi da budem potpuno jasan. Kir Starmer… »
Politička kriza u Britaniji: Starmer ipak ne podnosi ostavku?

Politička kriza u Britaniji: Starmer ipak ne podnosi ostavku?

B92 pre 11 sati
Zamenik britanskog premijera Kira Starmera, Dejvid Lami izjavio je danas da "neće biti utvrđenog roka" za Starmerovu ostavku. Lami je za Skaj njuz rekao da je Starmer posvećen poslu i da neće podneti ostavku. "Dozvolite mi da budem potpuno jasan. Kir… »
Lami: Neće biti utvrđenog roka za Starmerovu ostavku

Lami: Neće biti utvrđenog roka za Starmerovu ostavku

Politika pre 11 sati
Istakao je da je Starmer posvećen poslu i da neće podneti ostavku. LONDON - Zamenik britanskog premijera Kira Starmera, Dejvid Lami izjavio je danas da „neće biti utvrđenog roka” za Starmerovu ostavku. Lami je za Skaj njuz rekao da je Starmer posvećen… »

Vesti dana »