Повезане вести
Изјава која је одушевила регион: „Поносан сам што сам Хрват, али никад нећу мрзети неког зато што је Србин“!
Хот спорт пре 13 сати
Велики пријатељ са Дејаном Савићем! Ивица Туцак, селектор ватерполо репрезентације Хрватске, говорио је на регионалном спортском симпозијуму „Симпосар“ у Истри о дугогодишњем ривалству Хрватске и Србије, али је том приликом… »
"Поносан сам што сам Хрват, али не могу да мрзим некога јер је Србин." Дошао у Звезду, па узео пушку у руке и вратио се у…
Курир пре 15 сати
Селектор ватерполо репрезентације Хрватске, Ивица Туцак, био је гост регионалног спортског симпозијума „Симпосар“ у Истри, где је у разговору за медије говорио о ривалству Хрватске и Србије, али и послао поруку која је привукла… »
Хрват запрепастио регион: Ивица Туцак отворено рекао шта мисли о Србима
Вечерње новости пре 15 сати
ОДНОС Срба и Хрвата и три деценије након окончања ратних сукоба не престаје да буде централна тема свих разговора, па и спортских. Димитрије Васиљевиц / Алами / Профимедиа Селектор ватерполо репрезентације Хрватске, Ивица… »
"Поносан сам што сам Хрват, али никада нећу мрзети некога зато што је Србин"
Телеграф пре 16 сати
Селектор ватерполо репрезентације Хрватске, Ивица Туцак, био је један од главних гостију регионалног спортског симпозијума "Симпосар" у Истри, а том приликом је дао интервју у ком се осврнуо на деценијско ривалство "Баракуда" и… »
Вести дана »
Замало од готовог – вересија: Партизан славио против Звезде на старту полуфиналне серије АБА лиге
Данас пре 1 сатјош 4 повезане
Привредна хроника: Раст привредних активности на територији града Крагујевца
РТК пре 6 минутајош 1 повезана
Васиљевић о случају Сењак: Нема недодирљивих, сви ће бити процесуирани
Данас пре 5 сатијош 1 повезана