Povezane vesti

"Nismo poneli ni osnovna dokumenta, živeli smo u domovima za izbeglice": Bolna ispovest voditeljke RTS-a koja je izbegla iz…

"Nismo poneli ni osnovna dokumenta, živeli smo u domovima za izbeglice": Bolna ispovest voditeljke RTS-a koja je izbegla iz…

Nova pre 6 sati
Jelena Simić, voditeljka RTS-a, govorila je jednom prilikom o odrastanju u Sarajevu, begu od rata i braku sa profesorom Draganom Simićem. - Nikada nisam radila ono što su drugi od mene očekivali. Svet gledam širom otvorenih očiju i pažljivo osluškujem… »
"Živeli smo u domu za izbeglice, nismo poneli ni osnovna dokumenta" Voditeljka RTS danas ljubi 18 godina starijeg profesora, a…

"Živeli smo u domu za izbeglice, nismo poneli ni osnovna dokumenta" Voditeljka RTS danas ljubi 18 godina starijeg profesora, a…

Blic pre 11 sati
Po dolasku u Beograd, Jelena i njena sestra brzo su morale da odrastu i rade kako bi preživele. Uprkos razlikama u godinama, Jelena je više od dve decenije u srećnom braku sa suprugom Draganom, s kojim ima dvoje dece. Jelena Simić, jedno od… »
„Stizale su vesti da je izgubio život, sestra i ja…“ Teška ispovest voditeljke RTS: „Nismo ni dokumenta…“

„Stizale su vesti da je izgubio život, sestra i ja…“ Teška ispovest voditeljke RTS: „Nismo ni dokumenta…“

Telegraf pre 10 sati
Jelena Simić je jedno od najprepoznatljivijih lica RTS-a, a njena ljubav sa starijim suprugom oduvek je intrigirala javnost. Sa profesorom Draganom Simićem u braku je preko dve decenije, a iz najveće ljubavi su dobili ćerku Unu i sina Aleksu. "Da nema… »
"Sa sobom nismo poneli ni osnovna dokumenta" Voditeljka o bolnim trenucima iz detinjstva i surovom begu od rata: Vatrena…

"Sa sobom nismo poneli ni osnovna dokumenta" Voditeljka o bolnim trenucima iz detinjstva i surovom begu od rata: Vatrena…

Kurir pre 11 sati
Jelena Simić je jedno od najprepoznatljivijih lica RTS-a, a njena ljubav sa starijim suprugom oduvek je intrigirala javnost. Sa profesorom Draganom Simićem u braku je preko dve decenije, a iz najveće ljubavi su dobili ćerku Unu i sina Aleksu. - Nikada… »

Vesti dana »