Povezane vesti
Brutalne uvrede za Škorićku nakon snimka gde psuje Ražnatovićku: Napisali ono o čemu Ceca ćuti godinama
Mondo pre 13 minuta
Pevačica Mira Škorić nastupila je kao gost na koncertu Vesne Zmijanac, gde je, između ostalog, izvela i numeru “Ne računaj na mene” koju je otpevala sa bivšom prijateljicom Cecom Ražnatović. "Presnimila je i ukrala pesmu, ali za*ebala se, ovo je moja… »
Ukrala mi je pesmu, ali se malo za*ebala... Mira Škorić spomenula Cecu na koncertu Vesne Zmijanac! Evo šta je poručila…
Kurir pre 10 sati
Pevačice Mira Škorić i Svetlana Ceca Ražnatović su dugo bile najbolje prijateljice, ali njih dve već godinama nisu u kontaktu. Iako nikada nisu govorili o razlogu prekida prijateljstva, počele su da se prepucavaju preko medija. Pevačica Mira Škorić… »
Opsovala Cecu na koncertu Vesne Zmijanac: Skandalozni snimak Mire Škorić, evo šta je poručila Ražnatovićki (video)
Mondo pre 12 sati
Pevačica Mira Škorić nastupila je kao gost na koncertu Vesne Zmijanac, gde je, između ostalog, izvela i numeru “Ne računaj na mene” koju je otpevala sa bivšom prijateljicom Cecom Ražnatović. "Presnimila je i ukrala pesmu, ali za*ebala se, ovo je moja… »
Vesti dana »
Direktor policije: Svi pripadnici MUP koji su imali veze sa slučajem Senjak biće procesuirani
Insajder pre 18 minutajoš 40 povezanih
Preminuo otac ubijenog Baje Porodicu Nešović zadesila nova tragedija posle likvidacije na Senjaku
Dnevnik pre 3 satajoš 78 povezanih
Vlada Srbije privremeno smanjuje akcize na naftne derivate do kraja maja 2026
Naslovi.ai pre 4 satijoš 31 povezana
Dačić poslao Depešu zaposlenima u policiji! Ovo je svima strogo zabranjeno, objavljene naredbe u 10 tačaka
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih