Povezane vesti
Salvini tvrdi da je napad u Modeni u vezi sa imigracijom
Politika pre 21 dana
Tužilaštvo tereti osumnjičenog za pokušaj masovnog ubistva, dok istraga za sada ne ukazuje na terorističku pozadinu incidenta. Italijanski ministar saobraćaja Mateo Salvini izjavio je danas da je muškarac, uhapšen zbog napada automobilom u Modeni, uoči… »
Salvini o napadu u Modeni: "Uhapšeni nazvao hrišćane kopiladima"
Večernje novosti pre 21 dana
ITALĆIJANSKI ministar saobraćaja, Mateo Salvini, izjavio je danas da je muškarac, koji je uhapšen zbog napada automobilom u Modeni, pre nego što je izvršio napad u objavi na Fejsbuku napisao da su hrišćani "kopilad". Foto: Riccardo Antimiani/ANSA via AP… »
Italijanski ministar saobraćaja: Napadač automobilom u Modeni nazvao hrišćane "kopiladima"
N1 Info pre 21 dana
Italijanski ministar saobraćaja Mateo Salvini izjavio je da je muškarac, koji je uhapšen zbog napada automobilom u Modeni, pre nego što je izvršio napad u objavi na Fejsbuku napisao da su hrišćani "kopilad". Salvini je kazao i da se napad u Modeni, u… »
Napadač automobilom u Modeni nazvao hrišćane kopiladima
RTV pre 21 dana
RIM - Italijanski ministar saobraćaja Mateo Salvini izjavio je danas da je muškarac, koji je uhapšen zbog napada automobilom u Modeni, pre nego što je izvršio napad u objavi na Fejsbuku napisao da su hrišćani "kopilad". Salvini je kazao i da se napad u… »
Vesti dana »
Potvrđena izborna pobeda jermenskog premijera Pašinijana, Rusija tvrdi da se "mešao Zapad"
N1 Info pre 2 satajoš 62 povezane
Voda u Gornjem Milanovcu, Čačku i Lučanima ispravna, vanredne situacije ukinute
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 27 povezanih
Iran proglasio kraj napada na Izrael u operaciji očuvanja kredibiliteta
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 44 povezane
"Upotrebljen najnoviji arsenal naoružanja na Izraelu" Tramp pozvao Netnjahua: Ja sam glavni! Ja vučem poteze!
Kurir pre 18 minutajoš 29 povezanih
Zemljotres na početku školske godine na Filipinima, najmanje 19 mrtvih i više od 100 povređenih
BBC News pre 2 satajoš 50 povezanih