Povezane vesti
Zoran Sandić (Novi DSS): Studentski Memorandum ima manjkavosti
Beta pre 9 sati
Studentski Memorandum o Kosovu i Metohiji ima dobrih elemenata, ali i ozbiljnih manjkavosti, jer se u njemu ne pominju briselski ni francusko-nemački sporazum, kao ni aneks tog sporazuma iz Ohrida, ocenio je potpredsednik Nove Demokratske stranke Srbije… »
Novi DSS: Studentski Memorandum o Kosovu ne pominje briselski i francusko-nemački sporazum
Serbian News Media pre 10 sati
On je ocenio da je „velika zabluda to što se tvrdi da niko od nas ne traži priznanje secesije naše južne pokrajine“. „EU je jasno u poglavlju 35 navela da Srbija mora da prizna suverenitet Kosova ukoliko želi članstvo u toj organizaciji. Mi više ne smemo… »
Zoran Sandić (Novi DSS): Studentski Memorandum ima manjkavosti
Radio sto plus pre 9 sati
On je ocenio da je “velika zabluda to što se tvrdi da niko od nas ne traži priznanje secesije naše južne pokrajine”. “EU je jasno u poglavlju 35 navela da Srbija mora da prizna suverenitet Kosova ukoliko želi članstvo u toj organizaciji. Mi više ne smemo… »
Novi DSS: Studentski Memorandum o Kosovu ne pominje briselski i francusko-nemački sporazum
Pravo u centar pre 10 sati
On je ocenio da je „velika zabluda to što se tvrdi da niko od nas ne traži priznanje secesije naše južne pokrajine“. „EU je jasno u poglavlju 35 navela da Srbija mora da prizna suverenitet Kosova ukoliko želi članstvo u toj organizaciji. Mi više ne smemo… »
Vesti dana »
Policija i vojska se povukle sa Jarkovačkog jezera, gde je u toku bila potraga za telom Nešovića
N1 Info pre 1 satjoš 40 povezanih
Vuk Cvijić o potrazi za Nešovićem: Policija je toliko nesposobna da ne može da nađe telo koje je sama sakrila
Glas Zaječara pre 3 satajoš 78 povezanih
Vlada Srbije privremeno smanjuje akcize na naftne derivate do kraja maja 2026
Naslovi.ai pre 4 satijoš 31 povezana
MUP uputio hitnu depešu organizacionim jedinicama: Ivica Dačić potpisao - evo šta je zabranjeno policijskim službenicima
Euronews pre 2 satajoš 17 povezanih