Povezane vesti
"Uzeo mi je dete, htela sam da umrem": Naša pevačica prošla pravu agoniju, borila se za starateljstvo sa bivšim mužem: "Bilo…
Blic pre 16 sati
Nakon sudske borbe u Bosni i Srbiji, starateljstvo je pripalo Indiri, iako se kroz taj period suočavala sa mnogim izazovima. Vremenom je oprostila bivšem mužu zbog sina, koji je sada zreo i odgovoran čovek, oženjen ženom iz Rusije, na šta je Indira veoma… »
"Htela sam da umrem kad mi je bivši uzeo dete": Indira Radić prošla kroz pravu agoniju, iznela detalje
Mondo pre 15 sati
Indira Radić poznata je po dugogodišnjoj uspešnoj karijeri i brojnim hitovima, dok svoj privatni život uglavnom nastoji da sačuva daleko od očiju javnosti. Ipak, svojevremeno je otvoreno govorila o teškom periodu kroz koji je prošla nakon razvoda od… »
"Uzeo mi je dete, htela sam da umrem" Indira Radić zbog bivšeg supruga preživela surovu agoniju: Trnje, suze, tuga, bol...
Kurir pre 15 sati
Indira Radić godinama krije detalje iz privatnog života, pa mnogi ni ne znaju da ima sina po imenu Severin. O njegovom ocu javnost zna vrlo malo, osim da je par razveden. U jednom trenutku, bivši suprug je, bez njenog znanja, odveo dete iz Beograda u… »
„Htela sam da umrem, bivši je uzeo dete”: Pevačica prošla kroz agoniju, pa je sa bivšim pomirio sin
Telegraf pre 16 sati
Pevačica Indira Radić poznata je po dugoj karijeri i velikim hitovima, a kada je reč o njenom privatnom životu, trudi se da što više zadrži za sebe i dalje od javnosti i kamera. Ipak, jednom prilikom ispričala je kakav je problem imala sa bivšim mužem… »
Vesti dana »
Privredna hronika: Rast privrednih aktivnosti na teritoriji grada Kragujevca
RTK pre 1 satjoš 1 povezana
Danas bez vode od 8 do 8 ovaj deo Beograda: Spremite zalihe, česme će biti suve čitav dan
Kurir pre 21 minutajoš 1 povezana