Povezane vesti
Mnogo sam naučio iz ljubavi sa starijom devojkom: Princ od Vranje otvoreno o svom emotivnom životu (foto)
Večernje novosti pre 7 sati
OD TRENUTKA kada se pojavio na srpskoj muzičkoj sceni pop pevač Stefan Zdravković, poznat kao Princ od Vranje, uspeo je da skrene pažnju publike i medija kako svojim pevanjem tako i detaljima iz privatnog života i kao profesor norveškog jezika i bivši… »
"Balkan još ne može da svari kada je žena u vezi s mlađim muškarcem" Princ otkrio detalj iz emotivnog života: Mnogo sam naučio…
Kurir pre 9 sati
Od trenutka kada se pojavio na srpskoj muzičkoj sceni pop pevač Stefan Zdravković, poznat kao Princ, uspeo je da skrene pažnju publike i medija kako svojim pevanjem tako i detaljima iz privatnog života. Kao profesor norveškog jezika i bivši karatista… »
“Mnogo sam naučio iz ljubavi sa starijom devojkom”: Princ otvoreno o svom emotivnom životu
Nova pre 9 sati
Od trenutka kada se pojavio na srpskoj muzičkoj sceni pop pevač Stefan Zdravković, poznat kao Princ, uspeo je da skrene pažnju publike i medija kako svojim pevanjem tako i detaljima iz privatnog života. Kao profesor norveškog jezika i bivši karatista… »
„Mogao sam da…“ Princ od Vranje o vezi sa starijom ženom: Otkrio sve detalje
Telegraf pre 12 sati
Stefan Zdravković, na domaćoj muzičkoj sceni poznatiji kao Princ od Vranje, privlači pažnju publike ne samo svojim pevanjem, već i detaljima iz privatnog života. Ovaj profesor norveškog jezika i bivši karatista, koji definitivno ne predstavlja tipičnog… »
"Ona zna, a on može" Princ od Vranje o vezi sa starijom devojkom: "Mnogo sam naučio od nje"
Blic pre 13 sati
Priznao je da mu je veza sa starijom partnerkom pomogla u ličnom razvoju i zrelosti. Govorio je o dvostrukim standardima na Balkanu u vezi sa vezama između starijih žena i mlađih muškaraca. Stefan Zdravković, na domaćoj muzičkoj sceni poznatiji kao Princ… »
Vesti dana »
Zamalo od gotovog – veresija: Partizan slavio protiv Zvezde na startu polufinalne serije ABA lige
Danas pre 1 satjoš 4 povezane
Privredna hronika: Rast privrednih aktivnosti na teritoriji grada Kragujevca
RTK pre 22 minutajoš 1 povezana
Arsenal već danas može postati šampion: Ovo je scenario da Tobdžije posle 22 godine osvoje Premijerligu
Kurir pre 48 minutajoš 2 povezane
Vasiljević o slučaju Senjak: Nema nedodirljivih, svi će biti procesuirani
Danas pre 5 satijoš 1 povezana