Povezane vesti

Princ od Vranje o vezi sa starijom devojkom: "Mnogo sam naučio od nje"

Princ od Vranje o vezi sa starijom devojkom: "Mnogo sam naučio od nje"

Blic pre 22 dana
Priznao je da mu je veza sa starijom partnerkom pomogla u ličnom razvoju i zrelosti. Govorio je o dvostrukim standardima na Balkanu u vezi sa vezama između starijih žena i mlađih muškaraca. Stefan Zdravković, na domaćoj muzičkoj sceni poznatiji kao Princ… »
Mnogo sam naučio iz ljubavi sa starijom devojkom: Princ od Vranje otvoreno o svom emotivnom životu (foto)

Mnogo sam naučio iz ljubavi sa starijom devojkom: Princ od Vranje otvoreno o svom emotivnom životu (foto)

Večernje novosti pre 21 dana
OD TRENUTKA kada se pojavio na srpskoj muzičkoj sceni pop pevač Stefan Zdravković, poznat kao Princ od Vranje, uspeo je da skrene pažnju publike i medija kako svojim pevanjem tako i detaljima iz privatnog života i kao profesor norveškog jezika i bivši… »
"Balkan još ne može da svari kada je žena u vezi s mlađim muškarcem" Princ otkrio detalj iz emotivnog života: Mnogo sam naučio…

"Balkan još ne može da svari kada je žena u vezi s mlađim muškarcem" Princ otkrio detalj iz emotivnog života: Mnogo sam naučio…

Kurir pre 21 dana
Od trenutka kada se pojavio na srpskoj muzičkoj sceni pop pevač Stefan Zdravković, poznat kao Princ, uspeo je da skrene pažnju publike i medija kako svojim pevanjem tako i detaljima iz privatnog života. Kao profesor norveškog jezika i bivši karatista… »
“Mnogo sam naučio iz ljubavi sa starijom devojkom”: Princ otvoreno o svom emotivnom životu

“Mnogo sam naučio iz ljubavi sa starijom devojkom”: Princ otvoreno o svom emotivnom životu

Nova pre 21 dana
Od trenutka kada se pojavio na srpskoj muzičkoj sceni pop pevač Stefan Zdravković, poznat kao Princ, uspeo je da skrene pažnju publike i medija kako svojim pevanjem tako i detaljima iz privatnog života. Kao profesor norveškog jezika i bivši karatista… »
„Mogao sam da…“ Princ od Vranje o vezi sa starijom ženom: Otkrio sve detalje

„Mogao sam da…“ Princ od Vranje o vezi sa starijom ženom: Otkrio sve detalje

Telegraf pre 21 dana
Stefan Zdravković, na domaćoj muzičkoj sceni poznatiji kao Princ od Vranje, privlači pažnju publike ne samo svojim pevanjem, već i detaljima iz privatnog života. Ovaj profesor norveškog jezika i bivši karatista, koji definitivno ne predstavlja tipičnog… »

Vesti dana »