Povezane vesti

Slovenci konstatovali da "Zvezda voli saopštenja", Mitrović: "Ne zanimaju me te gluposti"

Slovenci konstatovali da "Zvezda voli saopštenja", Mitrović: "Ne zanimaju me te gluposti"

Sportske.net pre 11 sati
Trener košarkaša Cedevita Olimpije Zvezdan Mitrović nije želeo da se nadovezuje na prošlonedeljnu priču s kraja četvrtfinalne serije AdmiralBet ABA lige protiv Crvene zvezde. Na konferneciji za štampu posle utakmice i poraza Cedevita Olimpije u trećoj… »
Zvezdan Mitrović odgovorio na saopštenje Crvene zvezde: "Ne zanimaju me ove gluposti, stojim iza svojih reči"

Zvezdan Mitrović odgovorio na saopštenje Crvene zvezde: "Ne zanimaju me ove gluposti, stojim iza svojih reči"

Telegraf pre 11 sati
Dosta bure podiglo se nakon trećeg meča Crvena zvezda - Cedevita Olimpija u četvrtfinalu ABA lige, kada je trener gostujućeg tima Zvezdan Mitrović nakon njegovog završetka putem zvaničnog klupskog sajta kritikovao suđenje na ovom susretu. On je istakao… »
Zvezdan Mitrović kratak: „Ne zanimaju me ove gluposti, stojim iza svojih reči“!

Zvezdan Mitrović kratak: „Ne zanimaju me ove gluposti, stojim iza svojih reči“!

Hot sport pre 13 sati
Konačan odgovor Zvezdi!? Zvezdan Mitrović, trener Cedevita Olimpije, ponovo je govorio o četvrtfinalnoj seriji ABA lige u kojoj je njegov tim posle tri utakmice eliminisan od Crvene zvezde. Za razliku od prvih reakcija nakon majstorice, ovog puta strateg… »
"Zvezda voli saopštenja" Zvezdan Mitrović ponovo udario na crveno-bele: Ne zanimaju me ove gluposti! Stojim iza svojih reči!

"Zvezda voli saopštenja" Zvezdan Mitrović ponovo udario na crveno-bele: Ne zanimaju me ove gluposti! Stojim iza svojih reči!

Kurir pre 13 sati
Cedevita Olimpija je završila svoju ABA sezonu porazom od Crvene zvezde u četvrtfinalnoj seriji, a trener slovenačkog kluba Zvezdan Mitrović još jednom se osvrnuo na ovu uzbudljivu seriju - ovaj put u nešto mirnijem tonu. U slovenačkim medijima prethodno… »
"Rekao sam ono što svi znamo i što je očigledno": Zvezdan Mitrović odgovorio Crvenoj zvezdi

"Rekao sam ono što svi znamo i što je očigledno": Zvezdan Mitrović odgovorio Crvenoj zvezdi

Mondo pre 13 sati
Crvena zvezda izbacila je Cedevita Olimpiju u "majstorici" četvrtfinala ABA lige. Posle tog meča je izjava trenera slovenačke ekipe Zvezdana Mitrovića izazvala buru pošto je rekao da je "ovaj meč poraz sporta". Aludirajući na razliku u izvedenim… »
„Zvezda voli saopštenja“ – Mitrović: Ne zanimaju me ove gluposti

„Zvezda voli saopštenja“ – Mitrović: Ne zanimaju me ove gluposti

Sport klub pre 15 sati
Ponovo je trener Cedevita Olimpije Zvezdan Mitrović prokomentarisao četvrtfinalnu seriju ABA lige, u kojoj je njegov tim posle tri neizvesne utakmice poražen od Crvene zvezde. Ovog puta, bio je mnogo smireniji i odmereniji u izjavama. Slovenački mediji… »
Zvezdan Mitrović odgovorio na Zvezdino saopštenje

Zvezdan Mitrović odgovorio na Zvezdino saopštenje

B92 pre 14 sati
Trener Cedevita Olimpije Zvezdan Mitrović nije želeo da proširuje priču o sukobu sa Crvenom zvezdom. Crvena zvezda je u četvrtfinalu ABA lige posle neizvesnih 40 minuta savladala Cedevita Olimpiju i plasirala se u polufinale. Mitrović je posle tog meča… »

Vesti dana »