Povezane vesti
Kapiten i sjajni defanzivac napuštaju Real iz Madrida
Sport klub pre 5 sati
Posle utakmice u Sevilji u kojoj je Real slavio 1:0, trener kraljevskog kluba Arbeloa je objavio da će se oprostiti od iskusnih igrača i da će to učiniti u poslednjoj domaćoj utakmici sezone. „Biće oproštaj od nekih igrača u poslednjoj utakmici na… »
Navijači Real Madrida u neverici! Em Murinjo (ne) dolazi, em sad i ovo!
Večernje novosti pre 5 sati
Izgleda da Žoze Murinjo neće postati novi/stari trener FK Real Madrid, što će definitivno biti poznato u danima pred nama, ali ono što je već sada sigurno - "kraljevići" će morati da potraže novog kapitena. Foto: Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader Jer… »
Poslednji ples Malog Princa - suze, izvinjenje i oproštaj legende Atletika
RTS pre 7 sati
Nedelja na stadionu Metropolitano pripadala je Antoanu Grizmanu. U svom 500. meču za Atletiko Madrid, francuski napadač oprostio se od navijača kluba čiji je postao najbolji strelac u istoriji. Pobeda nad Đironom od 1:0 bila je kulisa za kraj jedne ere… »
"Glava me boli od plakanja" Grizman se u suzama oprostio od Atletika: Žao mi je zbog Barselone - bio sam mlad, pogrešio sam!
Kurir pre 7 sati
Emotivne scene kakve se retko viđaju obeležile su veče u Madridu, gde se Antoan Grizman oprostio od Atletiko Madrida i domaće publike na stadionu Metropolitano. Pobeda protiv Đirone rezultatom 1:0 ostala je potpuno u drugom planu, jer je čitavo veče bilo… »
Emotivni oproštaj Grizmana od Atletika: "Izvinite što sam prešao u Barselonu" VIDEO
B92 pre 7 sati
Atletiko Madrid je sinoć pobedio Đironu sa 1:0 u pretposlednjem kolu španske La Lige, a ova utakmica je bila i oproštaj Antoana Grizmana od navijača madridskog kluba. Grizmanov ugovor ističe na kraju sezone i on će napustiti klub, a nakon utakmice u… »
Grizman plakao i izvinjavao se pred celim stadionom: "Oprostite mi za grešku od 130.000.000 evra"
Mondo pre 11 sati
Atletiko Madrid je u pretposlednjem kolu Primere savladao Đironu sa 1:0, a ovaj duel je bio poslednji meč Antoana Grizmana pred navijačima "jorgandžija". Godinama lider ekipe, Francuz se u suzama oprostio od navijača Atletika. Grizmanu na kraju sezone… »
Vesti dana »
Direktor policije: Svi pripadnici MUP koji su imali veze sa slučajem Senjak biće procesuirani
Nedeljnik pre 39 minutajoš 40 povezanih
Preminuo otac ubijenog Baje Porodicu Nešović zadesila nova tragedija posle likvidacije na Senjaku
Dnevnik pre 3 satajoš 78 povezanih
Lukin ubica robijao u Lepoglavi! Činio je jezive stvari, tukao zatvorenika daskom, sekao ga nožem, kuvar se jedva izvukao! "Zamračilo mu se pred očima" (foto)
Kurir pre 3 satajoš 28 povezanih
MUP uputio Depešu svim jedinicama: Šta je sve zabranjeno policajcima
N1 Info pre 2 satajoš 17 povezanih