Povezane vesti

Kapiten i sjajni defanzivac napuštaju Real iz Madrida

Kapiten i sjajni defanzivac napuštaju Real iz Madrida

Sport klub pre 5 sati
Posle utakmice u Sevilji u kojoj je Real slavio 1:0, trener kraljevskog kluba Arbeloa je objavio da će se oprostiti od iskusnih igrača i da će to učiniti u poslednjoj domaćoj utakmici sezone. „Biće oproštaj od nekih igrača u poslednjoj utakmici na… »
Navijači Real Madrida u neverici! Em Murinjo (ne) dolazi, em sad i ovo!

Navijači Real Madrida u neverici! Em Murinjo (ne) dolazi, em sad i ovo!

Večernje novosti pre 5 sati
Izgleda da Žoze Murinjo neće postati novi/stari trener FK Real Madrid, što će definitivno biti poznato u danima pred nama, ali ono što je već sada sigurno - "kraljevići" će morati da potraže novog kapitena. Foto: Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader Jer… »
Poslednji ples Malog Princa - suze, izvinjenje i oproštaj legende Atletika

Poslednji ples Malog Princa - suze, izvinjenje i oproštaj legende Atletika

RTS pre 7 sati
Nedelja na stadionu Metropolitano pripadala je Antoanu Grizmanu. U svom 500. meču za Atletiko Madrid, francuski napadač oprostio se od navijača kluba čiji je postao najbolji strelac u istoriji. Pobeda nad Đironom od 1:0 bila je kulisa za kraj jedne ere… »
"Glava me boli od plakanja" Grizman se u suzama oprostio od Atletika: Žao mi je zbog Barselone - bio sam mlad, pogrešio sam!

"Glava me boli od plakanja" Grizman se u suzama oprostio od Atletika: Žao mi je zbog Barselone - bio sam mlad, pogrešio sam!

Kurir pre 7 sati
Emotivne scene kakve se retko viđaju obeležile su veče u Madridu, gde se Antoan Grizman oprostio od Atletiko Madrida i domaće publike na stadionu Metropolitano. Pobeda protiv Đirone rezultatom 1:0 ostala je potpuno u drugom planu, jer je čitavo veče bilo… »
Emotivni oproštaj Grizmana od Atletika: "Izvinite što sam prešao u Barselonu" VIDEO

Emotivni oproštaj Grizmana od Atletika: "Izvinite što sam prešao u Barselonu" VIDEO

B92 pre 7 sati
Atletiko Madrid je sinoć pobedio Đironu sa 1:0 u pretposlednjem kolu španske La Lige, a ova utakmica je bila i oproštaj Antoana Grizmana od navijača madridskog kluba. Grizmanov ugovor ističe na kraju sezone i on će napustiti klub, a nakon utakmice u… »
Grizman plakao i izvinjavao se pred celim stadionom: "Oprostite mi za grešku od 130.000.000 evra"

Grizman plakao i izvinjavao se pred celim stadionom: "Oprostite mi za grešku od 130.000.000 evra"

Mondo pre 11 sati
Atletiko Madrid je u pretposlednjem kolu Primere savladao Đironu sa 1:0, a ovaj duel je bio poslednji meč Antoana Grizmana pred navijačima "jorgandžija". Godinama lider ekipe, Francuz se u suzama oprostio od navijača Atletika. Grizmanu na kraju sezone… »

Vesti dana »