Повезане вести
Капитен и сјајни дефанзивац напуштају Реал из Мадрида
Спорт клуб 18.05.2026
После утакмице у Севиљи у којој је Реал славио 1:0, тренер краљевског клуба Арбелоа је објавио да ц́е се опростити од искусних играча и да ц́е то учинити у последњој домац́ој утакмици сезоне. „Биц́е опроштај од неких играча у… »
Навијачи Реал Мадрида у неверици! Ем Мурињо (не) долази, ем сад и ово!
Вечерње новости 18.05.2026
Изгледа да Жозе Мурињо неће постати нови/стари тренер ФК Реал Мадрид, што ће дефинитивно бити познато у данима пред нама, али оно што је већ сада сигурно - "краљевићи" ће морати да потраже новог капитена. Фото: Тањуг/АП… »
Последњи плес Малог Принца - сузе, извињење и опроштај легенде Атлетика
РТС 18.05.2026
Недеља на стадиону Метрополитано припадала је Антоану Гризману. У свом 500. мечу за Атлетико Мадрид, француски нападач опростио се од навијача клуба чији је постао најбољи стрелац у историји. Победа над Ђироном од 1:0 била је… »
"Глава ме боли од плакања" Гризман се у сузама опростио од Атлетика: Жао ми је због Барселоне - био сам млад, погрешио сам!
Курир 18.05.2026
Емотивне сцене какве се ретко виђају обележиле су вече у Мадриду, где се Антоан Гризман опростио од Атлетико Мадрида и домаће публике на стадиону Метрополитано. Победа против Ђироне резултатом 1:0 остала је потпуно у другом… »
Емотивни опроштај Гризмана од Атлетика: "Извините што сам прешао у Барселону" ВИДЕО
Б92 18.05.2026
Атлетико Мадрид је синоћ победио Ђирону са 1:0 у претпоследњем колу шпанске Ла Лиге, а ова утакмица је била и опроштај Антоана Гризмана од навијача мадридског клуба. Гризманов уговор истиче на крају сезоне и он ће напустити… »
Гризман плакао и извињавао се пред целим стадионом: "Опростите ми за грешку од 130.000.000 евра"
Мондо 18.05.2026
Атлетико Мадрид је у претпоследњем колу Примере савладао Ђирону са 1:0, а овај дуел је био последњи меч Антоана Гризмана пред навијачима "јорганџија". Годинама лидер екипе, Француз се у сузама опростио од навијача Атлетика… »
Вести дана »
Индонезију погодио разоран земљотрес: Други приближне снаге у протекла 24 сата
Еуроневс пре 1 сатјош 61 повезана
Тензије око Ормуског мореуза и нови израелски напади на Либан
Наслови.аи пре 13 минутајош 25 повезаних
Министарство спољних послова Србије о српским путницима у аутобусу који је слетео са пута у Бугарској
Н1 Инфо пре 3 сатајош 18 повезаних
Универзитет у Београду остао најбоље пласиран универзитет региона на Шангајској листи
Бета пре 2 сатајош 18 повезаних