Povezane vesti

Zorica Brunclik nije raspoložena za snimanje "Pinkovih zvezda": Stigla u Šimanovce, Kemiš sve vreme uz nju (video)

Zorica Brunclik nije raspoložena za snimanje "Pinkovih zvezda": Stigla u Šimanovce, Kemiš sve vreme uz nju (video)

Mondo pre 13 sati
Pevačica Zorica Brunclik stigla je sa ćerkom i suprugom Miroslavom Arađelovićem Kemišem na snimanje "Pinkovih zvezda". Pogledajte njene fotografije: Za ovu priliku odabrala je elegatno sivo odelo, a ispod se videla crna majica i dubok dekolte. Nije… »
(Video) "Nisam raspoložena" Zorica Brunclik sa mužem i ćerkom došla u Šimanovce, evo koji nadimak je dala Kemišu, pa se ovako…

(Video) "Nisam raspoložena" Zorica Brunclik sa mužem i ćerkom došla u Šimanovce, evo koji nadimak je dala Kemišu, pa se ovako…

Blic pre 12 sati
Zorica je bila nežna prema suprugu i šalila mu poljupce, nazivajući ga nadimkom tata. Pevačica je izjavila da trenutno nije raspoložena za snimanje. Miroljub Aranđelović Kemiš došao je na snimanje "Pinkovih zvezda" zajedno sa suprugom Zoricom Brunclik… »
Zorica Brunclik stigla na snimanje sa kemišom i ćerkom: Nema ja šta da vam dajem izjave, vi pričate umesto mene (video)

Zorica Brunclik stigla na snimanje sa kemišom i ćerkom: Nema ja šta da vam dajem izjave, vi pričate umesto mene (video)

Kurir pre 12 sati
Muzička zvezda Zorica Brunclik stigla je danas u Simanovce na još jedno snimanje emisije Pinkove zvezde. Pevačica i njen suprug Miroljub Aranđovic Kemiš stiglo su prvi na današnje snimanje, a Zorica je opet oduševila prisutne svojim izgledom. Iako je… »
Bosanac gestom raznežio voditeljku Pinka: Stigao na snimanje i iznenadio sve prisutne potezom

Bosanac gestom raznežio voditeljku Pinka: Stigao na snimanje i iznenadio sve prisutne potezom

Mondo pre 12 sati
Harmonikaš Dragan Stojković Bosanac stigao je nešto malo nakon voditeljke Bojane Lazić na snimanje "Pinkovih zvezda", a kada ju je ugledao odmah je prišao da joj poljubi ruku. Voditeljka nije krila oduševljenje i istakla da se ovako ophode pravi… »
“Nisam raspoložena” Zorica Brunclik stigla u Šimanovce, Kemiš je prekorio zbog izgleda: Ćerka se ne odvaja

“Nisam raspoložena” Zorica Brunclik stigla u Šimanovce, Kemiš je prekorio zbog izgleda: Ćerka se ne odvaja

Telegraf pre 13 sati
Zorica Brunclik stigla je nasmejana sa Miroljubom i ćerkom Zlatom na snimanje Pinkvih zvezda. Njih je dobezao Pinkov kombi, a pevačica je posle teškog perioda sada samo nasmejana. Vidno raspoložena, u trenerci, Zorici je pomogao da iz kombija izađe njen… »

Vesti dana »