Povezane vesti
Laburisti pred raskolom: Starmer dobio ozbiljnog protivnika
B92 pre 5 sati
Britanski premijer Kir Starmer izjavio je da namerava da učestvuje na sledećim opštim izborima i odbacio nagađanja da mu se mandat bliži kraju. U razgovoru sa novinarima tokom posete severozapadnom Londonu, Starmer je rekao da je i dalje fokusiran na… »
Kir Starmer: Ne nameravam da podnesem ostavku
Radio 021 pre 9 sati
Britanski premijer Kir Starmer izjavio je danas da ne namerava da podnese ostavku, istakavši da je potrebno da njegova vlada pokaže da može da "preokrene stvari". "Moje vreme kao lidera ove zemlje još nije gotovo. Neću odustati od funkcije. Imamo mnogo… »
Starmer: Ne nameravam da podnesem ostavku
Euronews pre 10 sati
Britanski premijer Kir Starmer izjavio je danas da ne namerava da podnese ostavku, istakavši da je potrebno da njegova vlada pokaže da može da "preokrene stvari". "Moje vreme kao lidera ove zemlje još nije gotovo. Neću odustati od funkcije. Imamo mnogo… »
Starmer: Ne nameravam da podnesem ostavku
Insajder pre 10 sati
Britanski premijer Kir Starmer izjavio je danas da ne namerava da podnese ostavku, istakavši da je potrebno da njegova vlada pokaže da može da "preokrene stvari". Kir Starmer Foto: Tanjug/ Maja Smiejkowska/ PA via AP "Moje vreme kao lidera ove zemlje još… »
Britanski premijer: Ne nameravam da podnesem ostavku, boriću se na narednim izborima
Newsmax Balkans pre 10 sati
Britanski premijer Kir Starmer izjavio je da ne namerava da podnese ostavku, istakavši da je potrebno da njegova vlada pokaže da može da "preokrene stvari". "Moje vreme kao lidera ove zemlje još nije gotovo. Neću odustati od funkcije. Imamo mnogo posla… »
Starmer o pozivima da podnese ostavku: Fokusiran sam na posao koji mi je poveren
NIN pre 13 sati
Britanski premijer Kir Starmer, koji je pod intenzivnim pritiskom da napusti svoju Laburističku stranku nakon niza loših rezultata na lokalnim izborima početkom maja, izjavio je danas da je ostao fokusiran na obavljanje svog posla. "Fokusiran sam na… »
Starmer o pozivima da podnese ostavku: Fokusiran sam na posao koji mi je poveren
Politika pre 12 sati
Zbog loših rezultata koje su laburisti ostvarili na lokalnim izborima, skoro četvrtina laburističkih poslanika zatražila Starmerovu smenu. LONDON - Britanski premijer Kir Starmer, koji je pod intenzivnim pritiskom da napusti svoju Laburističku stranku… »
Vesti dana »
Privredna hronika: Rast privrednih aktivnosti na teritoriji grada Kragujevca
RTK pre 1 satjoš 1 povezana
Zamalo od gotovog – veresija: Partizan slavio protiv Zvezde na startu polufinalne serije ABA lige
Danas pre 3 satajoš 4 povezane
Arsenal već danas može postati šampion: Ovo je scenario da Tobdžije posle 22 godine osvoje Premijerligu
Kurir pre 2 satajoš 2 povezane
Beogradski vodovod: Novobeogradski Blok 19 i delovi Zvezdare sutra bez vode
Danas pre 8 satijoš 1 povezana