Povezane vesti
Met Britin, novi generalni direktor BBC-ja: 'Teške odluke su neizbežne'
BBC News 18.05.2026
BBC „nikada nije bio neophodniji" ljudima, ali „teške odluke su neizbežne u nastojanju da uštedimo", rekao je novi generalni direktor Met Britin zaposlenima. BBC „nikada nije bio neophodniji" ljudima, ali „teške odluke su neizbežne u nastojanju da… »
Met Britin, novi generalni direktor BBC-ja: ‘Teške odluke su neizbežne’
Danas 18.05.2026
BBC „nikada nije bio neophodniji“ ljudima, ali „teške odluke su neizbežne u nastojanju da uštedimo“, rekao je novi generalni direktor Met Britin u obraćanju zaposlenima. Britin, bivši šef Guglove divizije u Evropi, 18. maja je preuzeo finkciju direktora… »
Radio 021 18.05.2026
BBC „nikada nije bio neophodniji" ljudima, ali „teške odluke su neizbežne u nastojanju da uštedimo", rekao je novi generalni direktor Met Britin u obraćanju zaposlenima. REUTERS/Chris J Ratcliffe Met Britin BBC „nikada nije bio neophodniji" ljudima, ali… »
Met Britin, novi generalni direktor BBC-ja: ‘Teške odluke su neizbežne’
Južne vesti 18.05.2026
REUTERS/Chris J Ratcliffe Met Britin BBC „nikada nije bio neophodniji“ ljudima, ali „teške odluke su neizbežne u nastojanju da uštedimo“, rekao je novi generalni direktor Met Britin u obraćanju zaposlenima. Britin, bivši šef Guglove divizije u Evropi… »
NIN 18.05.2026
BBC "nikada nije bio neophodniji" ljudima, ali "teške odluke su neizbežne u nastojanju da uštedimo", rekao je novi generalni direktor Met Britin u obraćanju zaposlenima. Britin, bivši šef Guglove divizije u Evropi, 18. maja je preuzeo finkciju direktora… »
Vesti dana »
(Foto/Video) Argentina posle drame i produžetaka savladala Zelenortska ostrva - i Kolumbija u osmini finala SP
Newsmax Balkans pre 26 minutajoš 48 povezanih
Hitna pomoć: Radnik "Gradske čistoće" teško povređen nakon pada sa kamiona, tri saobraćajne nesreće sa lakše povređenima
Insajder pre 50 minutajoš 8 povezanih
U Republici Srpskoj Dan žalosti, 34 godine od stradanja Srba u Podrinju i Birču
Insajder pre 1 satjoš 7 povezanih
Argentina posle produžetaka pobedila Zelenortska Ostrva i plasirala se u osminu finala SP
Radio sto plus pre 6 satijoš 15 povezanih
Bubista ponosan na svoje igrače: Dostojno predstavljamo našu zemlju
Kurir pre 4 satijoš 12 povezanih