Povezane vesti
Met Britin, novi generalni direktor BBC-ja: 'Teške odluke su neizbežne'
BBC News 18.05.2026
BBC „nikada nije bio neophodniji" ljudima, ali „teške odluke su neizbežne u nastojanju da uštedimo", rekao je novi generalni direktor Met Britin zaposlenima. BBC „nikada nije bio neophodniji" ljudima, ali „teške odluke su neizbežne u nastojanju da… »
Met Britin, novi generalni direktor BBC-ja: ‘Teške odluke su neizbežne’
Danas 18.05.2026
BBC „nikada nije bio neophodniji“ ljudima, ali „teške odluke su neizbežne u nastojanju da uštedimo“, rekao je novi generalni direktor Met Britin u obraćanju zaposlenima. Britin, bivši šef Guglove divizije u Evropi, 18. maja je preuzeo finkciju direktora… »
NIN 18.05.2026
BBC "nikada nije bio neophodniji" ljudima, ali "teške odluke su neizbežne u nastojanju da uštedimo", rekao je novi generalni direktor Met Britin u obraćanju zaposlenima. Britin, bivši šef Guglove divizije u Evropi, 18. maja je preuzeo finkciju direktora… »
Met Britin, novi generalni direktor BBC-ja: ‘Teške odluke su neizbežne’
Južne vesti 18.05.2026
REUTERS/Chris J Ratcliffe Met Britin BBC „nikada nije bio neophodniji“ ljudima, ali „teške odluke su neizbežne u nastojanju da uštedimo“, rekao je novi generalni direktor Met Britin u obraćanju zaposlenima. Britin, bivši šef Guglove divizije u Evropi… »
Radio 021 18.05.2026
BBC „nikada nije bio neophodniji" ljudima, ali „teške odluke su neizbežne u nastojanju da uštedimo", rekao je novi generalni direktor Met Britin u obraćanju zaposlenima. REUTERS/Chris J Ratcliffe Met Britin BBC „nikada nije bio neophodniji" ljudima, ali… »
Vesti dana »
Vlast želi da održi sednicu o nepoverenju Vladi kako bi do raspisivanja izbora imala sve karte u rukama
Ozon press pre 10 satijoš 44 povezane
Oštećen konzulat Letonije u Ukrajini: U napadu ruske vojske poginulo šestoro civila, ranjeno više destina ljudi
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 34 povezane
Dok SAD uvodi novu rundu carina na robu iz desetine zemalja, istovremeno ukida tarije za Srbiju! Ministar Mali otkrio kako to utiče na našu privredu
Kurir pre 4 satijoš 20 povezanih
Nove cene goriva u Srbiji: Dizel i benzin poskupeli za dva dinara
Naslovi.ai pre 3 satajoš 42 povezane