Povezane vesti
Met Britin, novi generalni direktor BBC-ja: 'Teške odluke su neizbežne'
BBC News pre 10 sati
BBC „nikada nije bio neophodniji" ljudima, ali „teške odluke su neizbežne u nastojanju da uštedimo", rekao je novi generalni direktor Met Britin zaposlenima. BBC „nikada nije bio neophodniji" ljudima, ali „teške odluke su neizbežne u nastojanju da… »
Met Britin, novi generalni direktor BBC-ja: ‘Teške odluke su neizbežne’
Danas pre 10 sati
BBC „nikada nije bio neophodniji“ ljudima, ali „teške odluke su neizbežne u nastojanju da uštedimo“, rekao je novi generalni direktor Met Britin u obraćanju zaposlenima. Britin, bivši šef Guglove divizije u Evropi, 18. maja je preuzeo finkciju direktora… »
Radio 021 pre 11 sati
BBC „nikada nije bio neophodniji" ljudima, ali „teške odluke su neizbežne u nastojanju da uštedimo", rekao je novi generalni direktor Met Britin u obraćanju zaposlenima. REUTERS/Chris J Ratcliffe Met Britin BBC „nikada nije bio neophodniji" ljudima, ali… »
Met Britin, novi generalni direktor BBC-ja: ‘Teške odluke su neizbežne’
Južne vesti pre 11 sati
REUTERS/Chris J Ratcliffe Met Britin BBC „nikada nije bio neophodniji“ ljudima, ali „teške odluke su neizbežne u nastojanju da uštedimo“, rekao je novi generalni direktor Met Britin u obraćanju zaposlenima. Britin, bivši šef Guglove divizije u Evropi… »
NIN pre 11 sati
BBC "nikada nije bio neophodniji" ljudima, ali "teške odluke su neizbežne u nastojanju da uštedimo", rekao je novi generalni direktor Met Britin u obraćanju zaposlenima. Britin, bivši šef Guglove divizije u Evropi, 18. maja je preuzeo finkciju direktora… »
Vesti dana »
Privredna hronika: Rast privrednih aktivnosti na teritoriji grada Kragujevca
RTK pre 1 satjoš 1 povezana
Zamalo od gotovog – veresija: Partizan slavio protiv Zvezde na startu polufinalne serije ABA lige
Danas pre 3 satajoš 4 povezane
Beogradski vodovod: Novobeogradski Blok 19 i delovi Zvezdare sutra bez vode
Danas pre 8 satijoš 1 povezana