Povezane vesti

Met Britin, novi generalni direktor BBC-ja: 'Teške odluke su neizbežne'

BBC News pre 10 sati
BBC „nikada nije bio neophodniji" ljudima, ali „teške odluke su neizbežne u nastojanju da uštedimo", rekao je novi generalni direktor Met Britin zaposlenima. BBC „nikada nije bio neophodniji" ljudima, ali „teške odluke su neizbežne u nastojanju da… »
Met Britin, novi generalni direktor BBC-ja: ‘Teške odluke su neizbežne’

Danas pre 10 sati
BBC „nikada nije bio neophodniji“ ljudima, ali „teške odluke su neizbežne u nastojanju da uštedimo“, rekao je novi generalni direktor Met Britin u obraćanju zaposlenima. Britin, bivši šef Guglove divizije u Evropi, 18. maja je preuzeo finkciju direktora… »

Radio 021 pre 11 sati
BBC „nikada nije bio neophodniji" ljudima, ali „teške odluke su neizbežne u nastojanju da uštedimo", rekao je novi generalni direktor Met Britin u obraćanju zaposlenima. REUTERS/Chris J Ratcliffe Met Britin BBC „nikada nije bio neophodniji" ljudima, ali… »

Južne vesti pre 11 sati
REUTERS/Chris J Ratcliffe Met Britin BBC „nikada nije bio neophodniji“ ljudima, ali „teške odluke su neizbežne u nastojanju da uštedimo“, rekao je novi generalni direktor Met Britin u obraćanju zaposlenima. Britin, bivši šef Guglove divizije u Evropi… »

NIN pre 11 sati
BBC "nikada nije bio neophodniji" ljudima, ali "teške odluke su neizbežne u nastojanju da uštedimo", rekao je novi generalni direktor Met Britin u obraćanju zaposlenima. Britin, bivši šef Guglove divizije u Evropi, 18. maja je preuzeo finkciju direktora… »

Vesti dana »