Povezane vesti
Angela Merkel kritikovala EU: Nije dovoljno da samo Tramp razgovara sa Rusijom
Danas pre 1 dan
Bivša nemačka kancelarka Angela Merkel danas je kritikovala Evropsku uniju zbog toga što nije iskoristila svoj diplomatski uticaj da pomogne u okončanju ruske invazije na Ukrajinu. „Mislim da je vojna podrška koju smo do sada pružili apsolutno ispravna… »
Merkel kritikovala EU: Evropa ne koristi dovoljno svoj diplomatski potencijal
N1 Info pre 4 sati
Bivša nemačka kancelarka Angela Merkel danas je kritikovala Evropsku uniju zbog toga što nije iskoristila svoj diplomatski uticaj da pomogne u okončanju ruske invazije na Ukrajinu. "Mislim da je vojna podrška koju smo do sada pružili apsolutno ispravna… »
Merkel: Evropa nije dovoljno iskoristila diplomatiju da zaustavi rat u Ukrajini
Insajder pre 7 sati
Bivša nemačka kancelarka Angela Merkel kritikovala je danas Evropsku uniju zbog toga što nije iskoristila svoj diplomatski potencijal kako bi pomogla da se okonča invazija Rusije na Ukrajinu, prenosi Politiko. Angela Merkel Foto: Srđan Ilić “Mislim da je… »
Angela Merkel traži diplomatski povratak Evrope prema Rusiji
Radio 021 pre 8 sati
Bivša nemačka kancelarka Angela Merkel kritikovala je Evropsku uniju zbog toga što, prema njenim rečima, ne koristi dovoljno svoj diplomatski potencijal kako bi doprinela okončanju rata u Ukrajini. "Mislim da je vojna podrška koju smo do sada pružili… »
Dmitrijev pozvao EU da bude konstruktivna u podršci miru u Ukrajini
Politika pre 8 sati
Bivše nemačka kancelarka Angela Merkel je naglasila važnost diplomatskog angažovanja radi rešavanja sukoba u Ukrajini. MOSKVA – Specijalni predstavnik ruskog predsednika za investicije i ekonomsku saradnju sa inostranstvom i šef Ruskog fonda za direktna… »
Angela Merkel žestoko kritikovala EU zbog rata u Ukrajini: "Apsolutno ispravna stvar..."
Telegraf pre 9 sati
Bivša nemačka kancelarka Angela Merkel kritikovala je Evropsku uniju zbog toga što nije iskoristila svoj diplomatski potencijal kako bi pomogla da se okonča invazija Rusije na Ukrajinu, prenosi Politiko. “Mislim da je vojna podrška koju smo do sada… »
Angela Merkel oplela po Evropi: Ovo je najveći propust Brisela u ratu Rusije i Ukrajine, Tramp ne može sve sam!
Večernje novosti pre 9 sati
BIVŠA nemačka kancelarka Angela Merkel kritikovala je danas Evropsku uniju zbog toga što nije iskoristila svoj diplomatski potencijal kako bi pomogla da se okonča invazija Rusije na Ukrajinu, prenosi Politiko. Foto: Alexander Shcherbak/Zuma Press/… »
Bivša kancelarka Nemačke traži diplomatski povratak Evrope prema Rusiji: „Nije dovoljno da Tramp razgovara sa Putinom“
NIN pre 10 sati
Bivša nemačka kancelarka Angela Merkel kritikovala je Evropsku uniju zbog toga što, prema njenim rečima, ne koristi dovoljno svoj diplomatski potencijal kako bi doprinela okončanju rata u Ukrajini. „Mislim da je vojna podrška koju smo do sada pružili… »
Dmitrijev: Evropi je potreban mir, a ne hor ratnih huškača
Sputnik pre 10 sati
Specijalni predstavnik predsednika Rusija za investiciono-ekonomsku saradnju sa inostranstvom Kiril Dmitrijev pozvao je Evropsku uniju da pronađe „konstruktivan glas“ u podršci miru. Merkel je navela da je na poslednjem samitu EU kojem je prisustvovala… »
Angela Merkel odbila da bude posrednik u pregovorima Evrope i Rusije
Sputnik pre 9 sati
Bivša nemačka kancelarka Angela Merkel upozorila je da evropski političari ne bi smeli da potcenjuju predsednika Vladimira Putina. Bivša kancelarka je ocenila da je „potpuno ispravno“ što Zapad pruža vojnu pomoć Ukrajina. Bivša nemačka kancelarka… »
"Evropi je potreban mir, a ne hor ratnih huškača": Rusija poslala snažnu poruku Zapadu
Večernje novosti pre 10 sati
SPECIJALNI predstavnik predsednika Rusija za investiciono-ekonomsku saradnju sa inostranstvom Kiril Dmitrijev pozvao je Evropsku uniju da pronađe „konstruktivan glas“ u podršci miru. Foto: Mikhail Metzel/Russian Governmen/Zuma Press/Profimedia „EU mora… »
Angela Merkel očitala bukvicu evropskim političarima: Bilo bi pogrešno potcenjivati Putina
Večernje novosti pre 10 sati
BIVŠA nemačka kancelarka Angela Merkel upozorila je da evropski političari ne bi smeli da potcenjuju predsednika Vladimira Putina. Foto: American Photo Archive / Alamy / Profimedia „Bilo bi pogrešno potcenjivati Putina, uključujući i sada, a isto tako bi… »
Vesti dana »
Privredna hronika: Rast privrednih aktivnosti na teritoriji grada Kragujevca
RTK pre 1 satjoš 1 povezana
Zamalo od gotovog – veresija: Partizan slavio protiv Zvezde na startu polufinalne serije ABA lige
Danas pre 3 satajoš 4 povezane
Arsenal već danas može postati šampion: Ovo je scenario da Tobdžije posle 22 godine osvoje Premijerligu
Kurir pre 2 satajoš 2 povezane
Danas bez vode od 8 do 8 ovaj deo Beograda: Spremite zalihe, česme će biti suve čitav dan
Kurir pre 21 minutajoš 1 povezana