Povezane vesti

Haris ne komunicira sa ćerkom Đinom, a zbog jedne njene odluke Melina nije bila oduševljena: "Nije na mene!"

Haris ne komunicira sa ćerkom Đinom, a zbog jedne njene odluke Melina nije bila oduševljena: "Nije na mene!"

Telegraf pre 11 sati
Porodični odnosi u domu Džinovića ponovo su pod lupom javnosti, a u centru pažnje našla se Đina Džinović. Nakon što je prisustvovala svadbi svoje majke Meline i britanskog bogataša, spekulacije o narušenim odnosima sa ocem dodatno su se rasplamsale… »
"Dobila je savet od mene, ali ona je takva, nije povukla na moju stranu" Haris prekinuo komunikaciju sa ćerkom, a Melini…

"Dobila je savet od mene, ali ona je takva, nije povukla na moju stranu" Haris prekinuo komunikaciju sa ćerkom, a Melini…

Blic pre 11 sati
Folkeru je sin Kan sada najveći oslonac. Harisova bivša je javno izražavala neslaganje sa ćerkinim ponašanjem. Odnosi u familiji Džinović su pod lupom javnosti, a u epicentru pažnje često je Đina. Haris Džinović je potvrdio da je "precrtao" ćerku Đinu… »
"Zamoljena je bila..." Haris prekinuo komunikaciju sa ćerkom, a Melini nimalo nije bilo drago zbog jedne Đinine odluke: Ona je…

"Zamoljena je bila..." Haris prekinuo komunikaciju sa ćerkom, a Melini nimalo nije bilo drago zbog jedne Đinine odluke: Ona je…

Kurir pre 12 sati
Odnosi u familiji Džinović su pod lupom javnosti, a u epicentru pažnje često je Đina. Haris Džinović je potvrdio da je "precrtao" ćerku Đinu nakon što je ona prisustvovala svadbi svoje majke Meline sa britanskim bogatašem i nije se odvajala od nje tokom… »

Vesti dana »