Povezane vesti
Vučić opet obmanuo javnost, ništa od datuma izbora: Od letnjih smo sve dalje, a afera s Veselinom Milićem to i dokazuje
Nova 18.05.2026
Prošao je Đurđevdan, prošlo je i deset dana nakon Đurđevdana, ušli smo u trinaesti, a datum vanrednih parlamentarnih izbora još nije poznat. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sad kaže da je "potpuno svejedno da li će izbori biti za dva ili pet meseci"… »
Naprednjaci me bojkotuju zbog podrške studentima
Radar 18.05.2026
Problemi su počeli kad smo prvi put primili tu decu na ručak. To je bio moj prvi susret sa studentima, a ispostaviće se i povod za prvi okršaj sa lokalnom vlašću, koja je ispucala sve što je imala. Verujem da će uskoro biti izbora, ali ne znam šta će… »
Vesti dana »
Turbulencije u Novom Sadu: Tanjga smenjen, a evo ko će voditi Vojvodinu protiv Zvezde
Kurir pre 5 satijoš 23 povezane
FIA ponovo režira zanimljiviju priču na krilima bizarnih odluka: Hamilton i Antoneli surovo kažnjeni pred trku!
Hot sport pre 3 satajoš 25 povezanih
Jedna osoba poginula a 15 povređeno na Gej prajd paradi u Berlinu, kada je vozilo upalo u masu
Radio sto plus pre 1 danjoš 14 povezanih
Dramatični prizori iz Francuske, gore turistički biseri: Vatra stigla nadomak Bordoa - nacija na nogama
Telegraf pre 1 danjoš 40 povezanih