Povezane vesti
‘Možda poslednji put čujete moj glas’: Raste broj pogubljenja u Iranu od početka rata
Južne vesti pre 25 dana
KURDPA Mehrab Abdolazade je pogubljen u maju ove godine Veza pucketa, ali glas Mehraba Abdolazadea je jasan i, s obzirom na okolnosti, iznenađujuće smiren. Nalazi se na odeljenju za osuđenike na smrt u zapadnom Iranu. Govori brzo, kao da mu vreme ističe… »
'Možda poslednji put čujete moj glas': Raste broj pogubljenja u Iranu od početka rata
Radio 021 pre 25 dana
Ujedinjene nacije tvrde da su od napada Sjedinjenih Država i Izraela na Iran 28. februara, potvrdile pogubljenje najmanje 32 politička zatvorenika. KURDPA Mehrab Abdolazade je pogubljen u maju ove godine Veza pucketa, ali glas Mehraba Abdolazadea je… »
'Možda poslednji put čujete moj glas': Raste broj pogubljenja u Iranu od početka rata
BBC News pre 25 dana
Ujedinjene nacije tvrde da su od napada Sjedinjenih Država i Izraela na Iran 28. februara, potvrdile pogubljenje najmanje 32 politička zatvorenika. Veza pucketa, ali glas Mehraba Abdolazadea je jasan i, s obzirom na okolnosti, iznenađujuće smiren. Nalazi… »
NIN pre 25 dana
Veza pucketa, ali glas Mehraba Abdolazadea je jasan i, s obzirom na okolnosti, iznenađujuće smiren. Nalazi se na odeljenju za osuđenike na smrt u zapadnom Iranu. Govori brzo, kao da mu vreme ističe. Njegova reči su poruka očajnika. "Slušate moj glas iz… »
Vesti dana »
Viši sud produžio pritvor Veselinu Miliću za još 30 dana, kao i ostalim osumnjičenim u slučaju "Senjak"
N1 Info pre 2 satajoš 39 povezanih
Još jedna tragedija na crnogorskim putevima! Motociklista iz Srbije poginuo u tunelu Ivica: treća žrtva saobraćajnih nesreća za 16 sati
Kurir pre 8 minutajoš 29 povezanih
Cene goriva u regionu za jun: Srbija među skupljima po dizelu, benzin jeftiniji nego u Grčkoj (tabela)
Blic pre 3 satajoš 49 povezanih
Mala matura za osmake počinje u ponedeljak polaganjem testa iz maternjeg jezika
Insajder pre 3 satajoš 25 povezanih