Povezane vesti
'Možda poslednji put čujete moj glas': Raste broj pogubljenja u Iranu od početka rata
Radio 021 pre 18 sati
Ujedinjene nacije tvrde da su od napada Sjedinjenih Država i Izraela na Iran 28. februara, potvrdile pogubljenje najmanje 32 politička zatvorenika. KURDPA Mehrab Abdolazade je pogubljen u maju ove godine Veza pucketa, ali glas Mehraba Abdolazadea je… »
‘Možda poslednji put čujete moj glas’: Raste broj pogubljenja u Iranu od početka rata
Južne vesti pre 18 sati
KURDPA Mehrab Abdolazade je pogubljen u maju ove godine Veza pucketa, ali glas Mehraba Abdolazadea je jasan i, s obzirom na okolnosti, iznenađujuće smiren. Nalazi se na odeljenju za osuđenike na smrt u zapadnom Iranu. Govori brzo, kao da mu vreme ističe… »
'Možda poslednji put čujete moj glas': Raste broj pogubljenja u Iranu od početka rata
BBC News pre 18 sati
Ujedinjene nacije tvrde da su od napada Sjedinjenih Država i Izraela na Iran 28. februara, potvrdile pogubljenje najmanje 32 politička zatvorenika. Veza pucketa, ali glas Mehraba Abdolazadea je jasan i, s obzirom na okolnosti, iznenađujuće smiren. Nalazi… »
NIN pre 18 sati
Veza pucketa, ali glas Mehraba Abdolazadea je jasan i, s obzirom na okolnosti, iznenađujuće smiren. Nalazi se na odeljenju za osuđenike na smrt u zapadnom Iranu. Govori brzo, kao da mu vreme ističe. Njegova reči su poruka očajnika. "Slušate moj glas iz… »
Vesti dana »
U Skupštini Srbije nastavljena rasprava o izmenama izbornih zakona
Beta pre 45 minutajoš 26 povezanih
Haos na graničnim prelazima nakon urušavanja mosta kod GP Gradiška: Kamioni čekaju i do 16 sati
Telegraf pre 9 minutajoš 28 povezanih
Stižu sunčani dani, ali u ovim delovima Srbije se očekuje nevreme: RHMZ najavljuje vremensku klackalicu
Mondo pre 23 minutajoš 27 povezanih
Tramp odložio napad na Iran zbog tajnih pregovora, objavljen najnoviji predlog Teherana
Nova pre 50 minutajoš 14 povezanih