Povezane vesti
‘Možda poslednji put čujete moj glas’: Raste broj pogubljenja u Iranu od početka rata
Južne vesti 18.05.2026
KURDPA Mehrab Abdolazade je pogubljen u maju ove godine Veza pucketa, ali glas Mehraba Abdolazadea je jasan i, s obzirom na okolnosti, iznenađujuće smiren. Nalazi se na odeljenju za osuđenike na smrt u zapadnom Iranu. Govori brzo, kao da mu vreme ističe… »
'Možda poslednji put čujete moj glas': Raste broj pogubljenja u Iranu od početka rata
Radio 021 18.05.2026
Ujedinjene nacije tvrde da su od napada Sjedinjenih Država i Izraela na Iran 28. februara, potvrdile pogubljenje najmanje 32 politička zatvorenika. KURDPA Mehrab Abdolazade je pogubljen u maju ove godine Veza pucketa, ali glas Mehraba Abdolazadea je… »
'Možda poslednji put čujete moj glas': Raste broj pogubljenja u Iranu od početka rata
BBC News 18.05.2026
Ujedinjene nacije tvrde da su od napada Sjedinjenih Država i Izraela na Iran 28. februara, potvrdile pogubljenje najmanje 32 politička zatvorenika. Veza pucketa, ali glas Mehraba Abdolazadea je jasan i, s obzirom na okolnosti, iznenađujuće smiren. Nalazi… »
NIN 18.05.2026
Veza pucketa, ali glas Mehraba Abdolazadea je jasan i, s obzirom na okolnosti, iznenađujuće smiren. Nalazi se na odeljenju za osuđenike na smrt u zapadnom Iranu. Govori brzo, kao da mu vreme ističe. Njegova reči su poruka očajnika. "Slušate moj glas iz… »
Vesti dana »
Studenti biciklisti posle deset dana stigli do cilja – Kragujevac ih dočekao
Danas pre 39 minutajoš 23 povezane
Bogoljub Karić nakon proglašenja liste: I mi smo tražili da svaki dokument i potpis budu provereni
Insajder pre 1 satjoš 27 povezanih
Preminuo Milan Panić, biznismen i nekadašnji premijer SR Jugoslavije
SEEbiz pre 3 satajoš 36 povezanih
Eksplozija u istorijskom centru Atine: Šest osoba poginulo u urušavanju stambene zgrade
Insajder pre 4 satijoš 31 povezana