Повезане вести
Лидер СНС Милош Вучевић открио шокантне детаље: "Ректор Ђокић ми је отворено претио отпором и немирима на универзитету у…
Дневник пре 22 дана
Председник СНС-а и саветник председника Републике Милош Вучевић изнео је за Курир телевизију озбиљне оптужбе на рачун ректора Београдског универзитета Владана Ђокића, тврдећи да му је отворено претио отпором и немирима на… »
Вучевић: "Ректор Ђокић ми је отворено претио немирима и побуном на универзитету 2024. док сам био премијер"
Блиц пре 21 дана
Ђокић је наводно запретио побуном ако држава омогући рад страних универзитета у Србији. Вучевић је изјавио да се овај разговор догодио у октобру 2024. године, пре великих протеста у земљи. Председник СНС-а и саветник председника… »
Вести дана »
Временска прогноза за Србију: Упозорења на грмљавинске непогоде и локалне пљускове у наредним данима
Наслови.аи пре 3 минутајош 29 повезаних
Почиње подела картица за бесплатан улаз на базене: Ово је детаљан списак купалишта и процедура за пријаву
Мондо пре 4 сатијош 19 повезаних
Одбачена кривична пријава против Веселина Милића: Тужилаштво тврди да није помогао учиниоцу, настављају да истражују да ли је пропустио да пријави случај
Нова пре 13 минутајош 40 повезаних
Министарка енергетике: Преговори о продаји НИС-а комплексни, очекујемо да се крећу у добром смеру
Данас пре 3 сатајош 16 повезаних