Повезане вести
"Отац ми тражио новац за оно што поједем" Искрена исповест Сање и Марка о одузимању имовине и болним тренуцима: Вуче трауме…
Курир 18.05.2026
Некадашњи ријалити учесници Сања Грујић и њен дечко Марко Стефановићсу проговорили отворено о свом односу откривши да ли је међу њима дошло до насиља. Такође, они су се присетили тешких момената, али објаснили и шта је… »
"Данима сам гладовала" Сања и Марко на Блиц полиграфу о насиљу у вези, интимним снимцима и одузимању имовине: "Живимо у…
Блиц 18.05.2026
Марко је открио детаље свађа које је имао са оцем, као и како га је кажњавао Сања тврди да је преко 15.000 евра потрошила на пластичне операције Овонедељни гости на Блиц полиграфу били су бивши ријалити учесници Сања Грујић… »
Вести дана »
Валић Недељковић: Свих осам чланова Савета РЕМ било за мониторинг Информера, нешто се десило од 10 до 12 часова
Данас пре 1 сатјош 32 повезане
РИК до сада прогласио 13 изборних листа: једна повучена, рок за подношење истиче 4. октобра
Глас Западне Србије пре 2 сатајош 25 повезаних
"Не смеју на дуел као да крокодили искачу у ТВ студију" Вучић обилази Србију: "Ево, сад им нудим њих троје да буду против мене" (видео)
Блиц пре 50 минутајош 69 повезаних
У руским нападима на Украјину убијен држављанин Азербејџана, рањено 10 дјеце
Слободна Европа пре 4 сатијош 19 повезаних