Povezane vesti

"Otac mi tražio novac za ono što pojedem" Iskrena ispovest Sanje i Marka o oduzimanju imovine i bolnim trenucima: Vuče traume…

"Otac mi tražio novac za ono što pojedem" Iskrena ispovest Sanje i Marka o oduzimanju imovine i bolnim trenucima: Vuče traume…

Kurir pre 7 sati
Nekadašnji rijaliti učesnici Sanja Grujić i njen dečko Marko Stefanovićsu progovorili otvoreno o svom odnosu otkrivši da li je među njima došlo do nasilja. Takođe, oni su se prisetili teških momenata, ali objasnili i šta je istina o Markovom odnosu sa… »
"Danima sam gladovala" Sanja i Marko na Blic poligrafu o nasilju u vezi, intimnim snimcima i oduzimanju imovine: "Živimo u…

"Danima sam gladovala" Sanja i Marko na Blic poligrafu o nasilju u vezi, intimnim snimcima i oduzimanju imovine: "Živimo u…

Blic pre 9 sati
Marko je otkrio detalje svađa koje je imao sa ocem, kao i kako ga je kažnjavao Sanja tvrdi da je preko 15.000 evra potrošila na plastične operacije Ovonedeljni gosti na Blic poligrafu bili su bivši rijaliti učesnici Sanja Grujić i njen dečko Marko… »

Vesti dana »