Повезане вести
"Мужа сам упознала у маркету док сам куповала супу из кесице" Певачица открила како се удала за милионера, говори 10 језика…
Блиц пре 23 дана
Наступала је и за Шеик Мухамеда у Абу Дабију, где је за два дана научила песму на арапском језику. Без обзира на успех у Енглеској, Сања осећа да јој је Србија у срцу и увек жели да се врати кући. Талентована Сања Дончић, која… »
Рођака Луке Дончића се удала за милионера! Певачица отишла у продавницу и налетела на мужа богаташа: Куповала сам супу у…
Курир пре 23 дана
Певачица Сања Дончић већ шест година постоји на нашој музичкој сцени, а недавно је први пут отворила душу о свом приватном животу и финансијама. Она, иначе, говори десет језика и наступа у престижним театрима у Енглеској где… »
"Мужа сам упознала у маркету док сам куповала супу из кесице": Наша певачица се удала за милионера, а онда направила каријеру…
Нова пре 24 дана
Сања Дончић гостовала је прошле године у емисији "Исповест" у којој је први пут отворено говорила о свом приватном животу, финансијама, богатом мужу, рођаку Луки Дончићу и другим личним темама. Сања се већ шест година… »
Вести дана »
Трамп отказао најављене ударе на Иран за вечерас, позивајући се на напредак у преговорима
Бета пре 9 минутајош 41 повезана
Министарство одредило да школе воде ђаке на ЕКСПО, али не и ко ће то да плати: Ресор Дејана Вука Станковића без одговора на ово питање
Нова економија пре 4 сатијош 36 повезаних
Уживо: Криза на Блиском истоку, Трамп отказао планиране нападе на Иран: "Споразум је на дохват руке"
Еуроневс пре 1 сатјош 55 повезаних