Povezane vesti

"Muža sam upoznala u marketu dok sam kupovala supu iz kesice" Pevačica otkrila kako se udala za milionera, govori 10 jezika…

"Muža sam upoznala u marketu dok sam kupovala supu iz kesice" Pevačica otkrila kako se udala za milionera, govori 10 jezika…

Blic pre 5 sati
Nastupala je i za Šeik Muhameda u Abu Dabiju, gde je za dva dana naučila pesmu na arapskom jeziku. Bez obzira na uspeh u Engleskoj, Sanja oseća da joj je Srbija u srcu i uvek želi da se vrati kući. Talentovana Sanja Dončić, koja se već šest godina… »
Rođaka Luke Dončića se udala za milionera! Pevačica otišla u prodavnicu i naletela na muža bogataša: Kupovala sam supu u…

Rođaka Luke Dončića se udala za milionera! Pevačica otišla u prodavnicu i naletela na muža bogataša: Kupovala sam supu u…

Kurir pre 4 sati
Pevačica Sanja Dončić već šest godina postoji na našoj muzičkoj sceni, a nedavno je prvi put otvorila dušu o svom privatnom životu i finansijama. Ona, inače, govori deset jezika i nastupa u prestižnim teatrima u Engleskoj gde spaja operu sa pop i džez… »
"Muža sam upoznala u marketu dok sam kupovala supu iz kesice": Naša pevačica se udala za milionera, a onda napravila karijeru…

"Muža sam upoznala u marketu dok sam kupovala supu iz kesice": Naša pevačica se udala za milionera, a onda napravila karijeru…

Nova pre 6 sati
Sanja Dončić gostovala je prošle godine u emisiji "Ispovest" u kojoj je prvi put otvoreno govorila o svom privatnom životu, finansijama, bogatom mužu, rođaku Luki Dončiću i drugim ličnim temama. Sanja se već šest godina profesionalno bavi muzikom, peva… »

Vesti dana »