Povezane vesti
(Video) "Mislio sam, gotovo je, umirem" Nenad Jovanović o nesreći, gubitku prijatelja i borbi sa samim sobom: "Gledao sam da…
Blic pre 16 sati
Nenad opisuje saobraćajnu nesreću iz detinjstva u kojoj je bio povređen, kao i gubitak dragog prijatelja, naglašavajući koliko su ti događaji uticali na njegovu psihu. Otvoreno priča o potrazi za stručnom pomoći i o tome koliko mu je psihoterapija… »
(Video) "Bili smo žrtve gastarbajterskog trenda" Nenad Jovanović o detinjstvu bez roditelja i strahu od odbacivanja: "Trčali…
Blic pre 17 sati
Nenad govori o periodu kada su on i brat odrastali kod bake i deke na selu, dok su roditelji radili u inostranstvu: 'To je bilo neprijatno iskustvo i formiralo je moj pogled na svet'. Pored teških iskustava iz prošlosti, Nenad danas govori sa puno… »
(Video) O bolnim trenucima koji su mu obeležili život Nenad Jovanović gost emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović"…
Blic pre 1 dan
Večeras, u ponedeljak, u 22.15 sati samo na Blic TV gost emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" je, kako ga je profesorka najavila, čovek koji ima divan glas, koji ima brata blizanca i koji je srećan u porodičnom životu, pevač Nenad Jovanović… »
Vesti dana »
U Skupštini Srbije rasprava o amandmanima na izborne zakone i slučaju Senjak
Serbian News Media pre 1 satjoš 29 povezanih
Održana hitna sednica zbog urušavanja mosta na Gradiški: Ministri nisu podržali otvaranje novog graničnog prelaza
Blic pre 19 minutajoš 35 povezanih
Posle Trampa u Peking stiže i Putin: Kina u središtu globalne igre
N1 Info pre 3 satajoš 23 povezane
Stručnjaci veoma zabrinuti: "Ebola se možda širi brže nego što mislimo"
Telegraf pre 2 satajoš 19 povezanih