Povezane vesti
(Video) "Mislio sam, gotovo je, umirem" Nenad Jovanović o nesreći, gubitku prijatelja i borbi sa samim sobom: "Gledao sam da…
Blic 18.05.2026
Nenad opisuje saobraćajnu nesreću iz detinjstva u kojoj je bio povređen, kao i gubitak dragog prijatelja, naglašavajući koliko su ti događaji uticali na njegovu psihu. Otvoreno priča o potrazi za stručnom pomoći i o tome koliko mu je psihoterapija… »
(Video) "Bili smo žrtve gastarbajterskog trenda" Nenad Jovanović o detinjstvu bez roditelja i strahu od odbacivanja: "Trčali…
Blic 18.05.2026
Nenad govori o periodu kada su on i brat odrastali kod bake i deke na selu, dok su roditelji radili u inostranstvu: 'To je bilo neprijatno iskustvo i formiralo je moj pogled na svet'. Pored teških iskustava iz prošlosti, Nenad danas govori sa puno… »
(Video) O bolnim trenucima koji su mu obeležili život Nenad Jovanović gost emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović"…
Blic 18.05.2026
Večeras, u ponedeljak, u 22.15 sati samo na Blic TV gost emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" je, kako ga je profesorka najavila, čovek koji ima divan glas, koji ima brata blizanca i koji je srećan u porodičnom životu, pevač Nenad Jovanović… »
Vesti dana »
Hitno evakuisano više od 220.000 ljudi! Bukte ogromni požari pred kapijama velikih gradova! Madrid i Bordo u opasnosti? Proglašeno vanredno stanje (foto/video)
Kurir pre 42 minutajoš 26 povezanih
Vremenska prognoza: Sveže i vedro jutro, tokom dana pretežno sunčano
Nedeljnik pre 3 satajoš 19 povezanih
Akcize na gorivo ostaju niže još sedam dana – Vlada produžila meru
IndeksOnline pre 1 satjoš 14 povezanih
Zaplenjeno oko 400 kilograma rezanog duvana u Novom Pazaru: Osumnjičeni oštetio budžet za oko 4.400.000 dinara
Euronews pre 36 minutajoš 12 povezanih
Stefanović (SSP): SAD nam nisu ukinule takse zbog Vučića, već zbog odluke Vrhovnog suda
Beta pre 17 minutajoš 8 povezanih