Povezane vesti
"Velika greška, to je klasična obmana": Sloba Vasić se gorko kajao zbog hospitalizacije, isplivali detalji
Mondo pre 3 sata
Folk pevač Sloba Vasić hospitalizovan je nakon što je u alkoholisanom stanju izbačen sa avionskog leta. On je sa VMA prebačen u bolnicu Laza Lazarević, a javnost je dosad više puta brujala o njegovim hospitalizacijama zbog različitih razloga. On je… »
Velika popularnost i novac su ga doveli do ozbiljnih psihičkih problema: Sloba Vasić je u kafanu ušao sa 14 godina, a sa 17…
Nova pre 5 sati
Sloba Vasić tokom vikenda izazvao je haos na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla". Naime, on se uputio u Cirih gde je imao zakazan nastup, ali zbog problema koje je pravio na aerodromu, kako prenose mediji, u alkoholisanom stanju bio je udaljen sa istog… »
"To mi je velika greška, reč je o klasičnoj obmani" Sloba Vasić leži u bolnici Laza Lazarević, a zbog nekadašnje…
Kurir pre 5 sati
Pevač Sloba Vasić nalazi se u bolnici nakon što je u pijanom stanju izbačen sa avionskog leta. On je sa VMA prebačen u bolnicu Laza Lazarević, a javnost je dosad više puta brujala o njegovim hospitalizacijama zbog različitih razloga. Vasić je jednom… »
"To mi je velika greška, reč je o klasičnoj obmani" Sloba Vasić leži u bolnici Laza Lazarević, a zbog nekadašnje…
Blic pre 6 sati
Zbog ponašanja izbačen je sa leta za Cirih. Vasić je i ranije bio hospitalizovan zbog operacije želuca, što opisuje kao grešku. Folk pevač Sloba Vasić hospitalizovan je nakon što je u alkoholisanom stanju izbačen sa avionskog leta. On je sa VMA prebačen… »
“Velika greška je cela ta prič” Sloba hospitalizovan u Lazi, a zbog ovog poteza se gorko kaje: “Imao sam…”
Telegraf pre 6 sati
Folk pevač Sloba Vasić hospitalizovan je nakon što je u alkoholisanom stanju izbačen sa avionskog leta. On je sa VMA prebačen u bolnicu Laza Lazarević, a javnost je dosad više puta brujala o njegovim hospitalizacijama zbog različitih razloga. On je… »
Vesti dana »
FT: Si Đinping rekao da bi Putin mogao da zažali zbog invazije na Ukrajinu
NIN pre 1 satjoš 20 povezanih
Tramp odložio napad na Iran zbog tajnih pregovora, objavljen najnoviji predlog Teherana
Nova pre 1 satjoš 15 povezanih