Povezane vesti
Miloš Bojanić oštro po Miroslavu Iliću: "Deda me je nazvao bosanskim konjem"
Nova 19.05.2026
Pevač Miloš Bojanić srećan je što je Vesna Zmijanac krunisala 50 godina karijere sa tri spektakla u Areni u Beogradu. "Vesna Zmijanac je moja drugarica s kojom sam se godinama družio, pevao s njom u vreme kada sam bio radni pevač u Austriji, tamo gde je… »
"Deda Miroslav me nazvao bosanskim konjem": Miloš Bojanić opleo po kolegi, pa izneo detalje o njegovoj bivšom ljubavnici
Mondo 19.05.2026
Pevač Miloš Bojanić srećan je što je Vesna Zmijanac krunisala 50 godina karijere sa tri spektakla u Areni u Beogradu. On za folk legendu ima samo reči hvale. "Vesna Zmijanac je moja drugarica s kojom sam se godinama družio, pevao s njom u vreme kada sam… »
"Deda Miroslav me je nazvao bosanski konj", Miloš Bojanić za sva vremena precrtao kolegu: Uspeo je uz pomoć političara! Ovo…
Kurir 19.05.2026
Pevač Miloš Bojanić srećan je što je Vesna Zmijanac krunisala 50 godina karijere sa tri spektakla u Areni u Beogradu. On za folk legendu ima samo reči hvale, što je i istakao u razgovoru za Kurir. - Vesna Zmijanac je moja drugarica s kojom sam se… »
Vesti dana »
EUalajv: Ruska misija za borbu protiv požara u Srbiji stavila Bugarsku u neprijatan položaj
Beta pre 2 satajoš 109 povezanih
Selektor Alimpijević postavio pitanje koje plaši celu Srbiju i o kom niko ne želi da razmišlja
Nova pre 54 minutajoš 30 povezanih
Vlada Srbije utvrdila minimalac za 2027. godinu i rebalans budžeta
Naslovi.ai pre 2 satajoš 61 povezana
Srbija na udaru toplotnog talasa i novih požara: Deliblatska peščara i Šangaj pod vatri
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 99 povezanih