Povezane vesti
Miloš Bojanić oštro po Miroslavu Iliću: "Deda me je nazvao bosanskim konjem"
Nova 19.05.2026
Pevač Miloš Bojanić srećan je što je Vesna Zmijanac krunisala 50 godina karijere sa tri spektakla u Areni u Beogradu. "Vesna Zmijanac je moja drugarica s kojom sam se godinama družio, pevao s njom u vreme kada sam bio radni pevač u Austriji, tamo gde je… »
"Deda Miroslav me nazvao bosanskim konjem": Miloš Bojanić opleo po kolegi, pa izneo detalje o njegovoj bivšom ljubavnici
Mondo 19.05.2026
Pevač Miloš Bojanić srećan je što je Vesna Zmijanac krunisala 50 godina karijere sa tri spektakla u Areni u Beogradu. On za folk legendu ima samo reči hvale. "Vesna Zmijanac je moja drugarica s kojom sam se godinama družio, pevao s njom u vreme kada sam… »
"Deda Miroslav me je nazvao bosanski konj", Miloš Bojanić za sva vremena precrtao kolegu: Uspeo je uz pomoć političara! Ovo…
Kurir 19.05.2026
Pevač Miloš Bojanić srećan je što je Vesna Zmijanac krunisala 50 godina karijere sa tri spektakla u Areni u Beogradu. On za folk legendu ima samo reči hvale, što je i istakao u razgovoru za Kurir. - Vesna Zmijanac je moja drugarica s kojom sam se… »
Vesti dana »
FIA ponovo režira zanimljiviju priču na krilima bizarnih odluka: Hamilton i Antoneli surovo kažnjeni pred trku!
Hot sport pre 1 satjoš 25 povezanih
Snimak o kom bruje mreže: Putinu nije bilo svejedno kada je čuo predlog prijatelja o Ukrajini! Pogledajte kako je reagovao predsednik Rusije (video)
Kurir pre 2 satajoš 17 povezanih
(Foto, video) "Za 2 do 4 meseca imaćemo odlučujuće izbore" Vučić u Drežniku: "Služio sam vam verno, mnoge noći nisam spavao"
Blic pre 4 satijoš 14 povezanih