Povezane vesti
"Deda Miroslav me nazvao bosanskim konjem": Miloš Bojanić opleo po kolegi, pa izneo detalje o njegovoj bivšom ljubavnici
Mondo pre 1 sat
Pevač Miloš Bojanić srećan je što je Vesna Zmijanac krunisala 50 godina karijere sa tri spektakla u Areni u Beogradu. On za folk legendu ima samo reči hvale. "Vesna Zmijanac je moja drugarica s kojom sam se godinama družio, pevao s njom u vreme kada sam… »
"Deda Miroslav me je nazvao bosanski konj", Miloš Bojanić za sva vremena precrtao kolegu: Uspeo je uz pomoć političara! Ovo…
Kurir pre 6 sati
Pevač Miloš Bojanić srećan je što je Vesna Zmijanac krunisala 50 godina karijere sa tri spektakla u Areni u Beogradu. On za folk legendu ima samo reči hvale, što je i istakao u razgovoru za Kurir. - Vesna Zmijanac je moja drugarica s kojom sam se… »
Vesti dana »
(Foto/video) Obrušio se deo mosta na granici između BiH i Hrvatske, prelaz Gradiška zatvoren
Newsmax Balkans pre 13 minutajoš 30 povezanih
Do kraja maja još jedno zahlađenje! Meteorolog Ristić objavio novu prognozu i neće vam se dopasti: "Lepo vreme nije ni na vidiku"
Blic pre 8 minutajoš 30 povezanih
FT: Si Đinping rekao da bi Putin mogao da zažali zbog invazije na Ukrajinu
NIN pre 1 satjoš 20 povezanih
Ukidanje sankcija, povlačenje američkih vojnika…:Ovo je najnoviji mirovni predlog Irana upućen SAD
Danas pre 2 satajoš 15 povezanih