Povezane vesti
Miloš Bojanić oštro po Miroslavu Iliću: "Deda me je nazvao bosanskim konjem"
Nova pre 23 dana
Pevač Miloš Bojanić srećan je što je Vesna Zmijanac krunisala 50 godina karijere sa tri spektakla u Areni u Beogradu. "Vesna Zmijanac je moja drugarica s kojom sam se godinama družio, pevao s njom u vreme kada sam bio radni pevač u Austriji, tamo gde je… »
"Deda Miroslav me nazvao bosanskim konjem": Miloš Bojanić opleo po kolegi, pa izneo detalje o njegovoj bivšom ljubavnici
Mondo pre 23 dana
Pevač Miloš Bojanić srećan je što je Vesna Zmijanac krunisala 50 godina karijere sa tri spektakla u Areni u Beogradu. On za folk legendu ima samo reči hvale. "Vesna Zmijanac je moja drugarica s kojom sam se godinama družio, pevao s njom u vreme kada sam… »
"Deda Miroslav me je nazvao bosanski konj", Miloš Bojanić za sva vremena precrtao kolegu: Uspeo je uz pomoć političara! Ovo…
Kurir pre 23 dana
Pevač Miloš Bojanić srećan je što je Vesna Zmijanac krunisala 50 godina karijere sa tri spektakla u Areni u Beogradu. On za folk legendu ima samo reči hvale, što je i istakao u razgovoru za Kurir. - Vesna Zmijanac je moja drugarica s kojom sam se… »
Vesti dana »
Tramp se ne zaustavlja: Najavio nove udare na Iran, cena nafta odmah skočila
Mondo pre 57 minutajoš 29 povezanih
Ministarstvo odredilo da škole vode đake na EXPO, ali ne i ko će to da plati: Resor Dejana Vuka Stankovića bez odgovora na ovo pitanje
Nova ekonomija pre 3 satajoš 33 povezane
NIS pred raspletom: Dogovor Vlade i MOL-a čeka odobrenje OFAC-a i Moskve (VIDEO)
Insajder pre 37 minutajoš 64 povezane
SP 2026: „Košarkaš“ Vigele najviši fudbaler u istoriji Mundijala
Sport klub pre 1 satjoš 33 povezane
Viši sud u Beogradu: Komandantu Interventne jedinice određen pritvor do 30 dana
Beta pre 7 satijoš 44 povezane