Povezane vesti
Pevačica koja je bila u stručnom žiriju zapenila zbog glasanja: "Nisu predstavljali narod, nego sebe lično"
Mondo pre 7 minuta
Svaki put kada se završi Pesma Evrovizije, sležu se utisci o učesnicima, pobedničkoj pesmi i, naravno, priča o plasmanu srpskog predstavnika. Prošle godine se nismo plasirali u finale, ove godine smo završili na 17. mestu, ali poslednjih nekoliko dana… »
Direktor Javnog servisa Moldavije podneo ostavku nakon skandaloznog glasanja žirija na Evroviziji 2026: "To je moja…
Nova pre 2 sata
Vlad Ćurkanu, direktor javnog servisa Moldavije, podneo je ostavku nakon glasanja moldavskog žirija na Evroviziji 2026. Glasanje stručnog žirija Moldavije u finalu Evrovizije 2026 izazvalo je brojne spekulacije u javnosti, a skandal je poprimio te mere… »
Zejna žestoko komentarisala srpski žiri: "Dali su Izraelu 12 poena, a misle da su bitni i profesionalni" VIDEO
B92 pre 2 sata
Nakon glasanja srpskog žirija na Evroviziji 2026 reakcije se ne smiruju, a sada se oglasila i pevačica Zejna koja je direktno komentarisala njihove odluke. Stručni žiri iz Srbije koji su činili: Aleksandra Kovač, Jelena Tomašević, Dušan Alagić, Ivan… »
"Dali Izraelu 12 poena, fazon ja bitan, profesionalan" Zejna prozvala srpski stručni žiri na Evroviziji 2026: Haos na mrežama…
Blic pre 3 sata
Pevačica Zejna je kritikovala odluku žirija da daju poene Izraelu Grupa Lelek iz Hrvatske nije dobila nijedan bod od srpskog žirija, iako im je publika iz Srbije dala maksimalnih 12 poena. Ne stišava se bura nakon finala Evrovizije 2026, koja se održala… »
Zejna prozvala stručni žiri zbog glasanja na Evroviziji: "U fazonu ja sam bitan" VIDEO
Nova pre 3 sata
Pevačica Zejna Murkić bila je najveći favorit na ovogodišnjem PZE, ali joj je ta pobeda ponovo umakla i otišla u ruke grupe "Lavina". Međutim, njihov nastup ostao je maltene u senci glasanja domaćeg stručnog žirija koji je iznenadio raspodelom poena i… »
Zejna prozvala srpski stručni žiri zbog bodova na Evroviziji: "U fazonu - ja sam bitan, ovde sam sa razlogom"
Telegraf pre 4 sati
Bura koja se podigla nakon finala Evrovizije 2026 se i dalje ne stišava. Ljudi u Srbiji ne prestaju da komentarišu glasanje našeg stručnog žirija, koji je bio u sledećem sastavu: Dušan Alagić, Ivan Mileusnić, Mateja Blažić, Anđela Vranić Lores… »
"Okanite me se nacionalnosti": Članica srpskog žirija brutalno o dodeli 0 poena Hrvatskoj na Evroviziji
Mondo pre 7 sati
Članovi srpskog stručnog žirija za Pesme Evrovizije našli su se na udaru kritika nakon finalne večeri, budući da predstavnicima Hrvatske nisu dodelili nijedan poen. Među članovima žirija bila je i mlada pevačica Lores, poznata publici po učešću na Pesma… »
"Ne pada mi na pamet da vam čitam svoje glasove, sve što je urađeno taj dan...": Najmlađa članica stručnog žirija Srbije…
Nova pre 8 sati
Članovi stručnog žirija Srbije našli su se na udaru kritika nakon finala Evrovizije 2026, zbog odluke da predstavniku susedne Hrvatske ne dodele nijedan poen. Među članovima žirija bila je i pevačica Lores, koja je bila najmlađa članica žirija, a publika… »
Članica srpskog žirija se oglasila nakon prozivki zbog Hrvatske: "Ne pada mi na pamet..." VIDEO
B92 pre 8 sati
Mlada pevačica Lores, članica srpskog evrovizijskog žirija javno je govorila o glasanju zbog pritiska i uvreda koje je dobila, a naglasila je da je glasala isključivo po muzičkim afinitetima i da Evroviziju vidi kao muzičko, a ne političko takmičenje… »
"Odlučio da pljune, pre nego da razmisli" Članica srpskog žirija na Evroviziji otkrila zašto su Hrvatskoj dali 0 poena: "Nisu…
Blic pre 10 sati
Naglasila je da je glasala isključivo po muzičkim afinitetima i da Evroviziju vidi kao muzičko, a ne političko takmičenje. Mlada pevačica Lores, član žirija, javno je odgovorila zbog pritiska i uvreda koje je dobila. Članovi stručnog žirija Srbije našli… »
"Kanite me nacionalnosti, naši susedi nisu…" Oglasila se izrevoltirana članica srpskog žirija na Evroviziji nakon što smo…
Kurir pre 10 sati
S rpski stručni žiri na Evroviziji našao se u centru burnih reakcija nakon finalne večeri, jer predstavnicama Hrvatske, grupi Lelek, nije dodelio nijedan poen. Među članovima žirija bila je i mlada pevačica Lores, koja se sada javno oglasila i odgovorila… »
“Kanite me nacionalnosti, naši susedi nisu…” Oglasila se članica srpskog žirija za Evroviziju: “Sve što je…”
Telegraf pre 11 sati
Članovi stručnog žirija Srbije za Evroviziju su na meti napada, jer su u finalnoj noći Hrvatskoj dali NULA poena. Medju brojnim muzičkim imenima je i mlada pevačica Lores, koja se takmičila na Pesmi za Evroviziju u želji da postane naša predstavnica… »
Vesti dana »
Potrebno hitno otvaranje novog graničnog prelaza: Iz BiH se oglasili zbog oštećenja mosta na starom prelazu Gradiška
Večernje novosti pre 2 satajoš 41 povezana
Ultimatum koji je digao planetu na noge: Tramp otkrio kada tačno ističe vreme za Iran - "To su radikalci, upotrebiće A-bombu!"
Večernje novosti pre 1 satjoš 29 povezanih