Povezane vesti

Zejna prozvala srpski stručni žiri na Evroviziji 2026: Haos na mrežama zbog glasanja ne jenjava (video)

Zejna prozvala srpski stručni žiri na Evroviziji 2026: Haos na mrežama zbog glasanja ne jenjava (video)

Blic pre 21 dana
Pevačica Zejna je kritikovala odluku žirija da daju poene Izraelu Grupa Lelek iz Hrvatske nije dobila nijedan bod od srpskog žirija, iako im je publika iz Srbije dala maksimalnih 12 poena. Ne stišava se bura nakon finala Evrovizije 2026, koja se održala… »
"Imali smo odgovornost!" Ovako Ivan Mileusnić objašnjava zašto je Hrvatska dobila nulu od stručnog žirija

"Imali smo odgovornost!" Ovako Ivan Mileusnić objašnjava zašto je Hrvatska dobila nulu od stručnog žirija

Telegraf pre 21 dana
Nakon burnih reakcija koje su usledile posle finala Evrovizije 2026. godine, kao i brojnih komentara na račun glasanja srpskog stručnog žirija, oglasio se i jedan od članova žirija, Ivan Mileusnić. Podsetimo, pobedu na ovogodišnjem takmičenju odnela je… »
"Neću nikom da se pravdam za moje glasove u žiriju Evrovizije" Saopštenje plesača Ivana Mileusnića o bodovanju iz Srbije…

"Neću nikom da se pravdam za moje glasove u žiriju Evrovizije" Saopštenje plesača Ivana Mileusnića o bodovanju iz Srbije…

Blic pre 20 dana
Naglasio je da žiri svoje odluke donosi na osnovu muzičkog i scenskog utiska, a ne prema nacionalnim ili emotivnim aspektima. Mileusnić je istakao da publika Srbije dala Hrvatskoj 12 poena, što pokazuje bliskost naroda, dok žiri ima drugačiju… »
"Muzika nije prostor za mržnju, nemam potrebu da se pravdam": Oglasio se još jedan član srpskog žirija na Evroviziji nakon što…

"Muzika nije prostor za mržnju, nemam potrebu da se pravdam": Oglasio se još jedan član srpskog žirija na Evroviziji nakon što…

Kurir pre 20 dana
Nakon što je 70. Evrovizija dobila svog pobednika te se naredne godine seli u Bugarsku zahvaljujući Dari i njenom hitu „Bangaranga", strasti se ne stišavaju. Naime, članovi srpskog stručnog žirija oglašavaju se jedan po jedan i obrazlažu svoje poene… »
"Ljudi, nisam ja u žiriju": Sanja Vučić nikad iskrenije o glasanju na Evroviziji, zbog ovoga morala javno da reaguje

"Ljudi, nisam ja u žiriju": Sanja Vučić nikad iskrenije o glasanju na Evroviziji, zbog ovoga morala javno da reaguje

Mondo pre 20 dana
Pevačica Sanja Vučić, nekadašnja predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije, pojavila se večeras na koncertu repera Nućija u beogradskom Sava Centru. Sanja je oduševila sve prisutne svojim izgledom, nikad kraćom crnom haljinicom koja je otkrilasavršenu… »
"Ne znam šta bih im rekao da se sretnemo": Džordži osuo paljbu po srpskom žiriju koji je Hrvatskoj dao 0 bodova

"Ne znam šta bih im rekao da se sretnemo": Džordži osuo paljbu po srpskom žiriju koji je Hrvatskoj dao 0 bodova

Mondo pre 20 dana
Đorđe Ćulafić, poznatiji na muzičkoj sceni kao Džordži, postao je poznat široj publici kada je pre dve godine učestvovao u izboru Pesma za Evroviziju, domaćem izboru za predstavnika na Pesmi Evrovizije. Večeras je došao da podrži kolegu Nućija na… »
Svi prozivaju članove stručnog žirija na Evroviziji, a evo koliko ih plaća RTS

Svi prozivaju članove stručnog žirija na Evroviziji, a evo koliko ih plaća RTS

Nova pre 20 dana
Članovi srpskog stručnog žirija ovogodišnje Evrovizije našli su se na udaru kritika zbog raspodele glasova, kao i zbog odluke da susednoj Hrvatskoj ne daju ni jedan poen. U sastavu stručnog žirija RTS-a bile su pevačice Aleksandra Kovač, Mari Mari… »
Pevačica koja je bila u stručnom žiriju zapenila zbog glasanja: "Nisu predstavljali narod, nego sebe lično"

Pevačica koja je bila u stručnom žiriju zapenila zbog glasanja: "Nisu predstavljali narod, nego sebe lično"

Mondo pre 20 dana
Svaki put kada se završi Pesma Evrovizije, sležu se utisci o učesnicima, pobedničkoj pesmi i, naravno, priča o plasmanu srpskog predstavnika. Prošle godine se nismo plasirali u finale, ove godine smo završili na 17. mestu, ali poslednjih nekoliko dana… »
Direktor Javnog servisa Moldavije podneo ostavku nakon skandaloznog glasanja žirija na Evroviziji 2026: "To je moja…

Direktor Javnog servisa Moldavije podneo ostavku nakon skandaloznog glasanja žirija na Evroviziji 2026: "To je moja…

Nova pre 21 dana
Vlad Ćurkanu, direktor javnog servisa Moldavije, podneo je ostavku nakon glasanja moldavskog žirija na Evroviziji 2026. Glasanje stručnog žirija Moldavije u finalu Evrovizije 2026 izazvalo je brojne spekulacije u javnosti, a skandal je poprimio te mere… »
Zejna žestoko komentarisala srpski žiri: "Dali su Izraelu 12 poena, a misle da su bitni i profesionalni" VIDEO

Zejna žestoko komentarisala srpski žiri: "Dali su Izraelu 12 poena, a misle da su bitni i profesionalni" VIDEO

B92 pre 21 dana
Nakon glasanja srpskog žirija na Evroviziji 2026 reakcije se ne smiruju, a sada se oglasila i pevačica Zejna koja je direktno komentarisala njihove odluke. Stručni žiri iz Srbije koji su činili: Aleksandra Kovač, Jelena Tomašević, Dušan Alagić, Ivan… »
Zejna prozvala stručni žiri zbog glasanja na Evroviziji: "U fazonu ja sam bitan" VIDEO

Zejna prozvala stručni žiri zbog glasanja na Evroviziji: "U fazonu ja sam bitan" VIDEO

Nova pre 21 dana
Pevačica Zejna Murkić bila je najveći favorit na ovogodišnjem PZE, ali joj je ta pobeda ponovo umakla i otišla u ruke grupe "Lavina". Međutim, njihov nastup ostao je maltene u senci glasanja domaćeg stručnog žirija koji je iznenadio raspodelom poena i… »
Zejna prozvala srpski stručni žiri zbog bodova na Evroviziji: "U fazonu - ja sam bitan, ovde sam sa razlogom"

Zejna prozvala srpski stručni žiri zbog bodova na Evroviziji: "U fazonu - ja sam bitan, ovde sam sa razlogom"

Telegraf pre 21 dana
Bura koja se podigla nakon finala Evrovizije 2026 se i dalje ne stišava. Ljudi u Srbiji ne prestaju da komentarišu glasanje našeg stručnog žirija, koji je bio u sledećem sastavu: Dušan Alagić, Ivan Mileusnić, Mateja Blažić, Anđela Vranić Lores… »
"Ne znam šta znači 'ćacika'": Aleksandra Kovač oštro odgovorila na prozivke zbog glasanja na Evroviziji

"Ne znam šta znači 'ćacika'": Aleksandra Kovač oštro odgovorila na prozivke zbog glasanja na Evroviziji

Nova pre 21 dana
Pevačica Aleksandra Kovač, ovogodišnji predsednik stručnog žirija za Evroviziju, našla se na meti kritika zbog raspodele glasova i odluke da susednoj Hrvatskoj ne daju ni jedan poen. Aleksandra se oglasila na društvenim mrežama i odgovorila na prozivke… »
"Okanite me se nacionalnosti": Članica srpskog žirija brutalno o dodeli 0 poena Hrvatskoj na Evroviziji

"Okanite me se nacionalnosti": Članica srpskog žirija brutalno o dodeli 0 poena Hrvatskoj na Evroviziji

Mondo pre 21 dana
Članovi srpskog stručnog žirija za Pesme Evrovizije našli su se na udaru kritika nakon finalne večeri, budući da predstavnicima Hrvatske nisu dodelili nijedan poen. Među članovima žirija bila je i mlada pevačica Lores, poznata publici po učešću na Pesma… »
"Ne pada mi na pamet da vam čitam svoje glasove, sve što je urađeno taj dan...": Najmlađa članica stručnog žirija Srbije…

"Ne pada mi na pamet da vam čitam svoje glasove, sve što je urađeno taj dan...": Najmlađa članica stručnog žirija Srbije…

Nova pre 21 dana
Članovi stručnog žirija Srbije našli su se na udaru kritika nakon finala Evrovizije 2026, zbog odluke da predstavniku susedne Hrvatske ne dodele nijedan poen. Među članovima žirija bila je i pevačica Lores, koja je bila najmlađa članica žirija, a publika… »
Članica srpskog žirija se oglasila nakon prozivki zbog Hrvatske: "Ne pada mi na pamet..." VIDEO

Članica srpskog žirija se oglasila nakon prozivki zbog Hrvatske: "Ne pada mi na pamet..." VIDEO

B92 pre 21 dana
Mlada pevačica Lores, članica srpskog evrovizijskog žirija javno je govorila o glasanju zbog pritiska i uvreda koje je dobila, a naglasila je da je glasala isključivo po muzičkim afinitetima i da Evroviziju vidi kao muzičko, a ne političko takmičenje… »
"Odlučio da pljune, pre nego da razmisli" Članica srpskog žirija na Evroviziji otkrila zašto su Hrvatskoj dali 0 poena: "Nisu…

"Odlučio da pljune, pre nego da razmisli" Članica srpskog žirija na Evroviziji otkrila zašto su Hrvatskoj dali 0 poena: "Nisu…

Blic pre 21 dana
Naglasila je da je glasala isključivo po muzičkim afinitetima i da Evroviziju vidi kao muzičko, a ne političko takmičenje. Mlada pevačica Lores, član žirija, javno je odgovorila zbog pritiska i uvreda koje je dobila. Članovi stručnog žirija Srbije našli… »
"Kanite me nacionalnosti, naši susedi nisu…" Oglasila se izrevoltirana članica srpskog žirija na Evroviziji nakon što smo…

"Kanite me nacionalnosti, naši susedi nisu…" Oglasila se izrevoltirana članica srpskog žirija na Evroviziji nakon što smo…

Kurir pre 21 dana
S rpski stručni žiri na Evroviziji našao se u centru burnih reakcija nakon finalne večeri, jer predstavnicama Hrvatske, grupi Lelek, nije dodelio nijedan poen. Među članovima žirija bila je i mlada pevačica Lores, koja se sada javno oglasila i odgovorila… »
“Kanite me nacionalnosti, naši susedi nisu…” Oglasila se članica srpskog žirija za Evroviziju: “Sve što je…”

“Kanite me nacionalnosti, naši susedi nisu…” Oglasila se članica srpskog žirija za Evroviziju: “Sve što je…”

Telegraf pre 21 dana
Članovi stručnog žirija Srbije za Evroviziju su na meti napada, jer su u finalnoj noći Hrvatskoj dali NULA poena. Medju brojnim muzičkim imenima je i mlada pevačica Lores, koja se takmičila na Pesmi za Evroviziju u želji da postane naša predstavnica… »

Vesti dana »