Povezane vesti
"Nisam mogla da hodam, mesecima sam u krevetu": Didi Džej iznela detalje o ozbiljnom zdravstvenom problemu
Mondo pre 11 sati
Dijana Janković, poznatija kao Didi J, objavila je video u kojem je govorila o svom zdravstvenom stanju i problemima sa kojima se suočava. Pevačica je nedavno zabrinula pratioce nakon što je otkrila da joj je dijagnostikovan autoimuni poremećaj nervnog… »
"Imam najbolje doktore, ali nemam snage" Didi Janković se suočava sa ozbiljnim zdravstvenim problemom: Evo šta je pots, ovo su…
Blic pre 12 sati
POTS uzrokuje niz simptoma kao što su vrtoglavica, zamagljen vid i ekstremni umor. Lekari joj savetuju lagane šetnje radi jačanja sistema, ali se i dalje oseća veoma iscrpljeno i ne može da koristi avion. Dijana Janković, poznata kao Didi J, suočava se… »
"Dijagnostikovano mi je POTS, mesecima u krevetu, ne smem da putujem" Didi J se suočava sa ozbiljnim zdravstvenim problemom…
Kurir pre 12 sati
Dijana Janković, poznata kao Didi J, suočava se sa ozbiljnim zdravstvenim problemom. Ona je snimila video u kom je pričala o svom stanju. Ona je navela da joj je dijagnostikovan POTS, dok mnogi nisu upućeni šta to podrazumeva. Sindrom posturalne… »
Od ove bolesti boluje Dijana Janković: Pevačici otkrili teško oboljenje, oglasila se: "Nisam u bolnici"
Telegraf pre 12 sati
Dijana Janković, poznata kao Didi J, suočava se sa ozbiljnim zdravstvenim problemom. Ona je sinoć snimila video u kom je pričala o svom stanju, a pevačica i sestra nekadašnje teniserke Jelene Janković otkrila je do detalja kroz šta prolazi. Ona je navela… »
Vesti dana »
Simić: Hapšenje 5 Srba pokušaj napada na srpski obrazovni i zdravstveni sektor na KiM
RTV pre 43 minutajoš 25 povezanih
Stefanović (SSP): Hapšenje Milića predstavlja slom države i brisanje granice sa kriminalom
Pravo u centar pre 18 minutajoš 42 povezane
(Foto) Putin doputovao u Kinu, planiran sastanak sa Si Đinpingom i čajanka
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 43 povezane
Ministarstvo bezbednosti BiH: Privremeno će biti otvoren novi granični prelaz Gradiška
Kurir pre 1 satjoš 47 povezanih