Povezane vesti

Krunić: Da sam dobio poziv Srbije, nikada ne bih igrao za BiH

Krunić: Da sam dobio poziv Srbije, nikada ne bih igrao za BiH

Sport klub pre 4 sati
Rade Krunić neće učesvovati na Mundijalu u SAD, Kanadi i Meksiku, iako je jedan od najboljih vezista Bosne i Hercegovine. Selektor BiH Sergej Barbarez ne poziva Krunića u reprezentaciju od jeseni 2024. godine, a kad je potom iskusni vezista pevao himnu… »
"Mogli su da me pozovu u 'B' reprezentaciju - verovatno bih igrao za Srbiju jer sam Srbin"

"Mogli su da me pozovu u 'B' reprezentaciju - verovatno bih igrao za Srbiju jer sam Srbin"

B92 pre 5 sati
Fudbaler Crvene zvezde Rade Krunić je progovorio o pozivu reprezentacije Srbije koji nikada nije dobio. Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine dobila je konačan spisak za Mundijal 2026, a odluka selektora Sergeja Barbareza izazvala je pažnju… »
Krunić konačno progovorio o pevanju himni Srbije, pa poslao poruku: "Za Džeka bih..."

Krunić konačno progovorio o pevanju himni Srbije, pa poslao poruku: "Za Džeka bih..."

Telegraf pre 5 sati
Rade Krunić, vezni fudbaler Crvene zvezde, po prvi put je progovorio o temi kojaje u poslednje vreme aktuelna, a to je zašto ne igra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine! Iako je godinama jedna od najboljih veznjaka iz regiona, Kruniću su zamerili to… »
Igrao bih ja za Srbiju, ali nisu me ni zvali, samo sam imao lažna obećanja: Rade Krunić objasnio zašto je izabrao dres Bosne!…

Igrao bih ja za Srbiju, ali nisu me ni zvali, samo sam imao lažna obećanja: Rade Krunić objasnio zašto je izabrao dres Bosne!…

Hot sport pre 6 sati
Jedan od brojnih propusta našeg Saveza u tom periodu! Rade Krunić otkrio je da je u jednom trenutku bio veoma blizu toga da obuče dres Srbije, ali da se cela priča završila samo na obećanjima, zbog čega je kasnije odlučio da nastupa za Bosnu i… »
"Hteo sam da igram za Srbiju - ali niko me nije zvao" Ispovest koja je uzdrmala region: Krunić otkrio zašto je izabrao dres…

"Hteo sam da igram za Srbiju - ali niko me nije zvao" Ispovest koja je uzdrmala region: Krunić otkrio zašto je izabrao dres…

Kurir pre 6 sati
Fudbaler Crvene zvezde i nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, Rade Krunić, otkrio je zašto nikada nije zaigrao za našu reprezentaciju. Krunić je u emisiji "Super indirektno kod Popa i Milana" ponovo je otvorio jednu od najzanimljivijih tema iz… »
"Mogla je Srbija da me zove bar u 'B' reprezentaciju": Obećali mu, a Rade Krunić nije dočekao poziv

"Mogla je Srbija da me zove bar u 'B' reprezentaciju": Obećali mu, a Rade Krunić nije dočekao poziv

Mondo pre 7 sati
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine igraće na Mundijalu 2026, a u timu koji je izabrao selektor Sergej Barbarez bilo je mesta samo za jednog igrača srpskog porekla. Napad BiH mogao bi da predvodi rođeni Šapčanin Jovo Lukić, nekadašnji napadač… »
Rade Krunić otkrio zašto je izabrao BiH: "Hteo sam dres Srbije, ali me niko nije zvao! Obećali su, pa slagali"

Rade Krunić otkrio zašto je izabrao BiH: "Hteo sam dres Srbije, ali me niko nije zvao! Obećali su, pa slagali"

Telegraf pre 8 sati
Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine i jedan od najboljih veznih igrača sa ovih prostora u poslednjoj deceniji, Rade Krunić, otvorio je dušu u podkastu "Super Indirektno" i objasnio kako je, uprkos želji da igra za Srbiju, završio u taboru… »

Vesti dana »