Повезане вести

"Тешко је издржати толику количину мржње" Најбоља тенисерка света отворено о понашању Украјинки због рата: Као да ја бацам…

"Тешко је издржати толику количину мржње" Најбоља тенисерка света отворено о понашању Украјинки због рата: Као да ја бацам…

Курир 19.05.2026
Најбоља тенисерка на свету је одавно навикла на то да јој одређене тенисерке не пружају руку након завршетка меча. Берорускиња је причала и о критикама са којима се суочава. "Поштујем њихов став да не пружају руке. Знам да то… »
Украјинке безобразне без граница, Сабаленка се труди да их разуме: „Знам да није лично, али примам толико мржње!“

Украјинке безобразне без граница, Сабаленка се труди да их разуме: „Знам да није лично, али примам толико мржње!“

Хот спорт 19.05.2026
Свако од руских спортиста би најрадије да се сада већ и бесмислени рат заврши, али колегинице из Украјине их годинама већ чине метом увреда својим непоштовањем! Прва тенисерка света Арина Сабаленка отворено је говорила у… »
Сабаленка о рату и Украјинцима: "Толика количина мржње - као да ја бацам бомбе"

Сабаленка о рату и Украјинцима: "Толика количина мржње - као да ја бацам бомбе"

Б92 19.05.2026
Арина Сабаленка, тренутно најбоља тенисерка света, у опширном разговору за магазин "Вог" говорила је о тешким емоцијама и тензијама које је прате на терену, посебно у дуелима са украјинским играчицама које јој често не пружају… »
Сабаленка отворено о „сукобима“ са Украјинцима, али и смрти оца која је и данас „прогања“

Сабаленка отворено о „сукобима“ са Украјинцима, али и смрти оца која је и данас „прогања“

Данас 19.05.2026
Белорускиња Арина Сабаленка је причала о чињеници да јој тенисерке из Уктрајине не пружају руку после мечева. Неке од њих је оптужују да подржава режим Александра Лукашенка, друге да не користи своју позицију броја 1 да дигне… »
Сабаленка о Украјинцима: Оптужују ме као да ја бацам бомбе

Сабаленка о Украјинцима: Оптужују ме као да ја бацам бомбе

Спорт клуб 19.05.2026
Арина Сабаленка, најбоља тенисерка света, дала је опширан интервју „Вогу“ у коме је причала и како се осећа када Украјинке не желе да јој пруже руку после мечева. Неке од њих је оптужују да подржава режим Александра Лукашенка… »

Вести дана »