Povezane vesti
"Teško je izdržati toliku količinu mržnje" Najbolja teniserka sveta otvoreno o ponašanju Ukrajinki zbog rata: Kao da ja bacam…
Kurir pre 2 sata
Najbolja teniserka na svetu je odavno navikla na to da joj određene teniserke ne pružaju ruku nakon završetka meča. Beroruskinja je pričala i o kritikama sa kojima se suočava. "Poštujem njihov stav da ne pružaju ruke. Znam da to nije lično, već da tako… »
Ukrajinke bezobrazne bez granica, Sabalenka se trudi da ih razume: „Znam da nije lično, ali primam toliko mržnje!“
Hot sport pre 3 sata
Svako od ruskih sportista bi najradije da se sada već i besmisleni rat završi, ali koleginice iz Ukrajine ih godinama već čine metom uvreda svojim nepoštovanjem! Prva teniserka sveta Arina Sabalenka otvoreno je govorila u razgovoru za Vog o teškim… »
Sabalenka o ratu i Ukrajincima: "Tolika količina mržnje - kao da ja bacam bombe"
B92 pre 4 sati
Arina Sabalenka, trenutno najbolja teniserka sveta, u opširnom razgovoru za magazin "Vog" govorila je o teškim emocijama i tenzijama koje je prate na terenu, posebno u duelima sa ukrajinskim igračicama koje joj često ne pružaju ruku po završetku mečeva… »
Sabalenka otvoreno o „sukobima“ sa Ukrajincima, ali i smrti oca koja je i danas „proganja“
Danas pre 4 sati
Beloruskinja Arina Sabalenka je pričala o činjenici da joj teniserke iz Uktrajine ne pružaju ruku posle mečeva. Neke od njih je optužuju da podržava režim Aleksandra Lukašenka, druge da ne koristi svoju poziciju broja 1 da digne glas protiv ovog rata… »
Sabalenka o Ukrajincima: Optužuju me kao da ja bacam bombe
Sport klub pre 5 sati
Arina Sabalenka, najbolja teniserka sveta, dala je opširan intervju „Vogu“ u kome je pričala i kako se oseća kada Ukrajinke ne žele da joj pruže ruku posle mečeva. Neke od njih je optužuju da podržava režim Aleksandra Lukašenka, druge da ne koristi svoju… »
Vesti dana »
(Foto/video) Obrušio se deo mosta na granici između BiH i Hrvatske, prelaz Gradiška zatvoren
Newsmax Balkans pre 13 minutajoš 30 povezanih
"Nemamo poverenja u SAD": Teheran predstavio izveštaj o pregovorima s Vašingtonom, ovo su detalji
Večernje novosti pre 1 satjoš 15 povezanih