Povezane vesti

"Imala sam pobačaje između prve i druge trudnoće", trudna žena Dada Polumente o borbi sa bolešću

"Imala sam pobačaje između prve i druge trudnoće", trudna žena Dada Polumente o borbi sa bolešću

Telegraf pre 8 sati
Trudna supruga pevača Dada Polumente, Ivona Polumenta, otovoreno je progovorila o zdravlju i problemima s dijagnozama s kojima se bori godinama. Ivona je podelila svoja iskustva o problemima sa štitnom žlezdom, ali i o bolnom gubitku bebe koji je doveo… »
"Svaki dan se ubadam u stomak" Ivona Polumenta progovorila o zdravlju i otkrila dijagnoze sa kojima se bori: Doktor mi je…

"Svaki dan se ubadam u stomak" Ivona Polumenta progovorila o zdravlju i otkrila dijagnoze sa kojima se bori: Doktor mi je…

Kurir pre 9 sati
Supruga Dada Polumente, Ivona, uživa u poodmakloj trudnoći sa svojom porodicom dok čeka treće dete. Aktivna je na Instagramu, a nedavno je odgovarala na pitanja svojih pratila, te je otkrila nepoznate detalje svog zdravstvenog stanja. Naime, Ivoni je… »
"Ubadam se svaki dan u stomak celu trudnoću" Žena Dada Polumente o borbi sa bolešću: "Doktor mi je rekao to je sedmica na…

"Ubadam se svaki dan u stomak celu trudnoću" Žena Dada Polumente o borbi sa bolešću: "Doktor mi je rekao to je sedmica na…

Blic pre 11 sati
Ivona ističe da je važno ne dozvoliti dijagnozama da upravljaju životom, već slušati svoje telo i živeti bez straha. Ivona i Dado naglašavaju da su za uspešan brak potrebni ljubav, kompromis, iskrenost i svakodnevna komunikacija. Lepa supruga pevača Dada… »

Vesti dana »