Povezane vesti
Devojka poznatog fudbalera otkrila šta joj se desilo u avionu: "Bila sam potpuno gola"
Kurir pre 9 sati
Atraktivna influenserka i model Laura „Abla“ Šmit (27), inače devojka fudbalera Danija Olma, šokirala je pratioce pričom o neprijatnosti koju je doživela u avionu. Ona je u svom podkastu „Pretty Best Strangers“ otkrila da je umalo napravila opšti haos… »
Devojka poznatog fudbalera: "Bila sam potpuno gola na tom videu"
Telegraf pre 9 sati
Atraktivna influenserka i model Laura "Abla" Šmit (27), javnosti poznata i kao devojka fudbalske zvezde Danija Olma, šokirala je pratioce priznanjem o neprijatnoj situaciji u kojoj se našla tokom jednog leta. Laura, koja je u poslednje vreme veoma… »
Vesti dana »
U Skupštini Srbije završeno za danas, raspravljano i o slučaju Senjak: „Desio se slom države“
Nedeljnik pre 8 minutajoš 35 povezanih
Putin doputovao u Kinu: Ruski predsednik stigao na obeležavanje važnog jubileja (foto)
Kurir pre 19 minutajoš 38 povezanih
Urušavanje mosta izazvalo političke trzavice i višesatne kolone na granici BiH i Hrvatske
Euronews pre 9 minutajoš 41 povezana
"Mole me za dogovor, ali moraću da im zadam još jedan veliki udarac": Zbog izjave Trampa drhti ceo svet: Odložio vojni napad, pa poslao jezivu poruku
Blic pre 18 minutajoš 29 povezanih
Imao 2:0 protiv Sinera na Vimbldonu, a SAD... Veliko iznenađenje na Rolan Garosu
Večernje novosti pre 57 minutajoš 29 povezanih