Povezane vesti

Svi se samo brane na Marakani, priče o nameštanju mi vređaju inteligenciju: Derbi je izgubio značaj jer je Zvezda daleko…

Svi se samo brane na Marakani, priče o nameštanju mi vređaju inteligenciju: Derbi je izgubio značaj jer je Zvezda daleko…

Hot sport pre 21 dana
Rade Krunić bi voleo da su srpski klubovi malo konkurentniji! Rade Krunić govorio je o odnosu snage Crvene zvezde sa ostalim rivalima u prvenstvu, te istakao da bi bilo zanimljivije da srpski klubovi mogu da pariraju crveno-belima. Iskusni vezista je u… »
(Video) Rade Krunić otvoreno o pritisku, očekivanjima i realnosti u srpskom fudbalu: "Ako se unapred zna da ćemo osvojiti…

(Video) Rade Krunić otvoreno o pritisku, očekivanjima i realnosti u srpskom fudbalu: "Ako se unapred zna da ćemo osvojiti…

Dnevnik pre 21 dana
Rade Krunić, vezista Crvene zvezde, u svom prvom velikom intervjuu od dolaska na Marakanu otvoreno je govorio o pritisku, očekivanjima i realnosti srpskog fudbala. Gostujući u emisiji "Super indirektno", iskusni fudbaler dotakao se brojnih tema – od… »
"Derbi je izgubio važnost jer smo moćniji": Rade Krunić još čeka pravi meč Zvezde i Partizana

"Derbi je izgubio važnost jer smo moćniji": Rade Krunić još čeka pravi meč Zvezde i Partizana

Mondo pre 21 dana
Vezni fudbaler Crvene zvezde Rade Krunić ispunio je sebi san oblačenjem crveno-belog dresa, a tokom prethodne dve sezone imao je priliku da osvoji dve "duple krune", odigra velike mečeve na evropskoj sceni i odmeri snagu sa Partizanom u najvažnijoj… »
Krunić surovo o derbiju i nameštanju: "Neka mi neko objasni kako to izgleda"

Krunić surovo o derbiju i nameštanju: "Neka mi neko objasni kako to izgleda"

Sportske.net pre 21 dana
Fudbaleri Crvene zvezde Rade Krunić dao je prilično iskren osvrt na dešavanja u srpskom fudbalu gde je za nešto manje od godinu dana pronikao u sve pore, osetivši da večiti derbi nema značaj koji je nekada imao, ali i sklonost ekipa da se preterano brane… »
Rade Krunić: "Večiti derbi izgubio na važnosti jer smo mi mnogo moćniji, evo šta mi vređa inteligenciju"

Rade Krunić: "Večiti derbi izgubio na važnosti jer smo mi mnogo moćniji, evo šta mi vređa inteligenciju"

Telegraf pre 21 dana
Vezista Crvene zvezde Rade Krunić bio je gost emisije "Superindirektno", gde je u svom prvom velikom intervjuu od dolaska na Marakanu otvorio dušu o brojnim aktuelnim temama. Iskusni fudbaler se dotakao pritiska koji nosi crveno-beli dres, uporedio… »

Vesti dana »