Повезане вести
Сви се само бране на Маракани, приче о намештању ми вређају интелигенцију: Дерби је изгубио значај јер је Звезда далеко…
Хот спорт 19.05.2026
Раде Крунић би волео да су српски клубови мало конкурентнији! Раде Крунић говорио је о односу снаге Црвене звезде са осталим ривалима у првенству, те истакао да би било занимљивије да српски клубови могу да парирају… »
(Видео) Раде Крунић отворено о притиску, очекивањима и реалности у српском фудбалу: "Ако се унапред зна да ћемо освојити…
Дневник 19.05.2026
Раде Крунић, везиста Црвене звезде, у свом првом великом интервјуу од доласка на Маракану отворено је говорио о притиску, очекивањима и реалности српског фудбала. Гостујући у емисији "Супер индиректно", искусни фудбалер дотакао… »
"Дерби је изгубио важност јер смо моћнији": Раде Крунић још чека прави меч Звезде и Партизана
Мондо 19.05.2026
Везни фудбалер Црвене звезде Раде Крунић испунио је себи сан облачењем црвено-белог дреса, а током претходне две сезоне имао је прилику да освоји две "дупле круне", одигра велике мечеве на европској сцени и одмери снагу са… »
Крунић сурово о дербију и намештању: "Нека ми неко објасни како то изгледа"
Спортске.нет 19.05.2026
Фудбалери Црвене звезде Раде Крунић дао је прилично искрен осврт на дешавања у српском фудбалу где је за нешто мање од годину дана проникао у све поре, осетивши да вечити дерби нема значај који је некада имао, али и склоност… »
Раде Крунић: "Вечити дерби изгубио на важности јер смо ми много моћнији, ево шта ми вређа интелигенцију"
Телеграф 19.05.2026
Везиста Црвене звезде Раде Крунић био је гост емисије "Супериндиректно", где је у свом првом великом интервјуу од доласка на Маракану отворио душу о бројним актуелним темама. Искусни фудбалер се дотакао притиска који носи… »
Вести дана »
Нестварни Меси на једном мечу оборио осам рекорда, неки делује немогуће: Сада му је остало да испуни само један сан
Нова пре 55 минутајош 53 повезане
Братунац – обележавање 34. годишњице од страдања 3.627 Срба; литургију служи патријарх Порфирије
Спутник пре 1 сатјош 8 повезаних
Хитна помоћ у Београду: Тешко повређен младић, пао са камиона, три саобраћајке са лакше повређенима
Данас пре 1 сатјош 8 повезаних
Ухапшен мушкарац у Новом Саду: За њим било расписано више потерница, имао пиштољ са метком у цеви
Еуроневс пре 35 минутајош 19 повезаних
Пао млади рекеташ у покушају: Ухапшени под оптужбом за изнуду има само 20 година
Дневник пре 14 минутајош 6 повезаних