Povezane vesti
Svi se samo brane na Marakani, priče o nameštanju mi vređaju inteligenciju: Derbi je izgubio značaj jer je Zvezda daleko…
Hot sport pre 3 sata
Rade Krunić bi voleo da su srpski klubovi malo konkurentniji! Rade Krunić govorio je o odnosu snage Crvene zvezde sa ostalim rivalima u prvenstvu, te istakao da bi bilo zanimljivije da srpski klubovi mogu da pariraju crveno-belima. Iskusni vezista je u… »
"Derbi je izgubio važnost jer smo moćniji": Rade Krunić još čeka pravi meč Zvezde i Partizana
Mondo pre 3 sata
Vezni fudbaler Crvene zvezde Rade Krunić ispunio je sebi san oblačenjem crveno-belog dresa, a tokom prethodne dve sezone imao je priliku da osvoji dve "duple krune", odigra velike mečeve na evropskoj sceni i odmeri snagu sa Partizanom u najvažnijoj… »
(Video) Rade Krunić otvoreno o pritisku, očekivanjima i realnosti u srpskom fudbalu: "Ako se unapred zna da ćemo osvojiti…
Dnevnik pre 3 sata
Rade Krunić, vezista Crvene zvezde, u svom prvom velikom intervjuu od dolaska na Marakanu otvoreno je govorio o pritisku, očekivanjima i realnosti srpskog fudbala. Gostujući u emisiji "Super indirektno", iskusni fudbaler dotakao se brojnih tema – od… »
Krunić surovo o derbiju i nameštanju: "Neka mi neko objasni kako to izgleda"
Sportske.net pre 4 sati
Fudbaleri Crvene zvezde Rade Krunić dao je prilično iskren osvrt na dešavanja u srpskom fudbalu gde je za nešto manje od godinu dana pronikao u sve pore, osetivši da večiti derbi nema značaj koji je nekada imao, ali i sklonost ekipa da se preterano brane… »
Rade Krunić: "Večiti derbi izgubio na važnosti jer smo mi mnogo moćniji, evo šta mi vređa inteligenciju"
Telegraf pre 5 sati
Vezista Crvene zvezde Rade Krunić bio je gost emisije "Superindirektno", gde je u svom prvom velikom intervjuu od dolaska na Marakanu otvorio dušu o brojnim aktuelnim temama. Iskusni fudbaler se dotakao pritiska koji nosi crveno-beli dres, uporedio… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Skupština počela zasedanje: Opozicija pitala o slučaju "Senjak" i hapšenju Veselina Milića, u toku rasprava o setu izbornih zakona
Insajder pre 13 minutajoš 27 povezanih
Vremenska prognoza za sutra: Stiže otopljenje, temperature do 25 stepeni
NIN pre 38 minutajoš 30 povezanih
FT: Si Đinping rekao da bi Putin mogao da zažali zbog invazije na Ukrajinu
NIN pre 1 satjoš 20 povezanih
Izrael presreo 41 brod Sumud flotile, još 10 nastavilo plovidbu ka Pojasu Gaze
RTV pre 2 satajoš 15 povezanih