Повезане вести
"Варао сам је, имао милион девојака": Нашем певачу брак пукао због колегинице, шокирао признањем
Мондо 19.05.2026
Годинама је живео живот о којем су многи маштали. Хитови групе Твинс харали су дискотекама, жене су га обожавале, а ноћи биле пуне порока и хаоса. Ипак, иза рефлектора и лудог живота крила се велика празнина. Данас Небојша… »
"Варао сам жену на сваком кораку" Неша Твинс о канџама порока и славе: Развео се због колегинице и волео је 9 година, због…
Курир 19.05.2026
Неша Твинс деведесетих је живео живот о којем су многи маштали, али није све било тако идеално како је изгледало. Денсер је сада оголио душу и проговорио о својим мрачним пороцима, тешким животним тренуцима, али и бурном… »
"Варао сам жену на сваком кораку..." Познати певач признао јавно, брак му пукао због певачице
Телеграф 19.05.2026
Небојша Кострешевић, јавности познатији као Неша Твинс, деведесетих је живео живот о којем су многи маштали, али се иза рефлектора и највећих хитова крила велика празнина. Денсер је сада оголио душу и проговорио о својим мрачним… »
"Варао сам жену на сваком кораку, имао сам милион девојака" Певач запрепастио признањем, брак му пукао због ове певачице
Блиц 19.05.2026
Признао је да су пороци створили унутрашњу празнину, а да га је дрога удаљила од праве среће и осећаја према себи и другима. Данас Неша признаје да је највећу борбу водио са самим собом и да је право испуњење пронашао тек… »
Вести дана »
"Председник обилази радове на деоници брзе саобраћајнице код Бездана, исте оне коју су напредњаци досад већ три пута свечано отварали и обилазили"
Нова пре 10 минутајош 39 повезаних
Служен помен страдалим Србима и положени венци на братуначком гробљу
Инсајдер пре 14 минутајош 30 повезаних
Путин се умиљава Трампу: "Они имају добру личну хемију": Огласила се и руска амбасада, шеф Кремља хвали историјско савезништво са Америком
Блиц пре 2 сатајош 23 повезане
Пришао Месију, па остао у шоку: Голман Зеленортских острва открио шта му је Аргентинац рекао
Вечерње новости пре 1 сатјош 66 повезаних