Povezane vesti

"Varao sam je, imao milion devojaka": Našem pevaču brak pukao zbog koleginice, šokirao priznanjem

"Varao sam je, imao milion devojaka": Našem pevaču brak pukao zbog koleginice, šokirao priznanjem

Mondo pre 7 sati
Godinama je živeo život o kojem su mnogi maštali. Hitovi grupe Tvins harali su diskotekama, žene su ga obožavale, a noći bile pune poroka i haosa. Ipak, iza reflektora i ludog života krila se velika praznina. Danas Nebojša Kostrešević, poznatiji kao Neša… »
"Varao sam ženu na svakom koraku" Neša Tvins o kandžama poroka i slave: Razveo se zbog koleginice i voleo je 9 godina, zbog…

"Varao sam ženu na svakom koraku" Neša Tvins o kandžama poroka i slave: Razveo se zbog koleginice i voleo je 9 godina, zbog…

Kurir pre 8 sati
Neša Tvins devedesetih je živeo život o kojem su mnogi maštali, ali nije sve bilo tako idealno kako je izgledalo. Denser je sada ogolio dušu i progovorio o svojim mračnim porocima, teškim životnim trenucima, ali i burnom ljubavnom životu. Iako je sa… »
"Varao sam ženu na svakom koraku..." Poznati pevač priznao javno, brak mu pukao zbog pevačice

"Varao sam ženu na svakom koraku..." Poznati pevač priznao javno, brak mu pukao zbog pevačice

Telegraf pre 8 sati
Nebojša Kostrešević, javnosti poznatiji kao Neša Tvins, devedesetih je živeo život o kojem su mnogi maštali, ali se iza reflektora i najvećih hitova krila velika praznina. Denser je sada ogolio dušu i progovorio o svojim mračnim porocima, teškim životnim… »
"Varao sam ženu na svakom koraku, imao sam milion devojaka" Pevač zaprepastio priznanjem, brak mu pukao zbog ove pevačice

"Varao sam ženu na svakom koraku, imao sam milion devojaka" Pevač zaprepastio priznanjem, brak mu pukao zbog ove pevačice

Blic pre 9 sati
Priznao je da su poroci stvorili unutrašnju prazninu, a da ga je droga udaljila od prave sreće i osećaja prema sebi i drugima. Danas Neša priznaje da je najveću borbu vodio sa samim sobom i da je pravo ispunjenje pronašao tek kada je prestao svima da… »

Vesti dana »