Повезане вести

"Варао сам је, имао милион девојака": Нашем певачу брак пукао због колегинице, шокирао признањем

"Варао сам је, имао милион девојака": Нашем певачу брак пукао због колегинице, шокирао признањем

Мондо 19.05.2026
Годинама је живео живот о којем су многи маштали. Хитови групе Твинс харали су дискотекама, жене су га обожавале, а ноћи биле пуне порока и хаоса. Ипак, иза рефлектора и лудог живота крила се велика празнина. Данас Небојша… »
"Варао сам жену на сваком кораку" Неша Твинс о канџама порока и славе: Развео се због колегинице и волео је 9 година, због…

"Варао сам жену на сваком кораку" Неша Твинс о канџама порока и славе: Развео се због колегинице и волео је 9 година, због…

Курир 19.05.2026
Неша Твинс деведесетих је живео живот о којем су многи маштали, али није све било тако идеално како је изгледало. Денсер је сада оголио душу и проговорио о својим мрачним пороцима, тешким животним тренуцима, али и бурном… »
"Варао сам жену на сваком кораку..." Познати певач признао јавно, брак му пукао због певачице

"Варао сам жену на сваком кораку..." Познати певач признао јавно, брак му пукао због певачице

Телеграф 19.05.2026
Небојша Кострешевић, јавности познатији као Неша Твинс, деведесетих је живео живот о којем су многи маштали, али се иза рефлектора и највећих хитова крила велика празнина. Денсер је сада оголио душу и проговорио о својим мрачним… »
"Варао сам жену на сваком кораку, имао сам милион девојака" Певач запрепастио признањем, брак му пукао због ове певачице

"Варао сам жену на сваком кораку, имао сам милион девојака" Певач запрепастио признањем, брак му пукао због ове певачице

Блиц 19.05.2026
Признао је да су пороци створили унутрашњу празнину, а да га је дрога удаљила од праве среће и осећаја према себи и другима. Данас Неша признаје да је највећу борбу водио са самим собом и да је право испуњење пронашао тек… »

Вести дана »