Povezane vesti
"Varao sam je, imao milion devojaka": Našem pevaču brak pukao zbog koleginice, šokirao priznanjem
Mondo pre 7 sati
Godinama je živeo život o kojem su mnogi maštali. Hitovi grupe Tvins harali su diskotekama, žene su ga obožavale, a noći bile pune poroka i haosa. Ipak, iza reflektora i ludog života krila se velika praznina. Danas Nebojša Kostrešević, poznatiji kao Neša… »
"Varao sam ženu na svakom koraku" Neša Tvins o kandžama poroka i slave: Razveo se zbog koleginice i voleo je 9 godina, zbog…
Kurir pre 8 sati
Neša Tvins devedesetih je živeo život o kojem su mnogi maštali, ali nije sve bilo tako idealno kako je izgledalo. Denser je sada ogolio dušu i progovorio o svojim mračnim porocima, teškim životnim trenucima, ali i burnom ljubavnom životu. Iako je sa… »
"Varao sam ženu na svakom koraku..." Poznati pevač priznao javno, brak mu pukao zbog pevačice
Telegraf pre 8 sati
Nebojša Kostrešević, javnosti poznatiji kao Neša Tvins, devedesetih je živeo život o kojem su mnogi maštali, ali se iza reflektora i najvećih hitova krila velika praznina. Denser je sada ogolio dušu i progovorio o svojim mračnim porocima, teškim životnim… »
"Varao sam ženu na svakom koraku, imao sam milion devojaka" Pevač zaprepastio priznanjem, brak mu pukao zbog ove pevačice
Blic pre 9 sati
Priznao je da su poroci stvorili unutrašnju prazninu, a da ga je droga udaljila od prave sreće i osećaja prema sebi i drugima. Danas Neša priznaje da je najveću borbu vodio sa samim sobom i da je pravo ispunjenje pronašao tek kada je prestao svima da… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO "Nije Dačićev posao da sedi ovde i objašnjava situaciju s Veselinom Milićem": Sraman odgovor Snežane Paunović na zahtev opozicije
Nova pre 18 minutajoš 35 povezanih
Vladimir Putin stigao u Peking: Dočekao ga šef diplomatije Vang Ji, sutra razgovori sa Đinpingom
Euronews pre 3 minutajoš 38 povezanih
Urušavanje mosta izazvalo političke trzavice i višesatne kolone na granici BiH i Hrvatske
Euronews pre 8 minutajoš 41 povezana
Drama na Bliskom istoku; Tramp dao Iranu još nekoliko dana: "Spremni smo da napadnemo"
B92 pre 44 minutajoš 29 povezanih
Lajović ostao bez glavnog žreba Rolan Garosa prvi put posle 13 godina, Kostović u narednom kolu
Radio 021 pre 44 minutajoš 29 povezanih