Povezane vesti
'Ne pucajte, musliman sam': Kapetan u zarobljeništvu somalijskih pirata
BBC News pre 22 dana
Pirati kod obala Somalije su se vratili, zahvaljujući ratu na Bliskom istoku, koji podstiče nestabilnost u regionu. Tri trgovačka broda trenutno su u njihovim rukama. Posle večernje molitve jedne vlažne aprilske večeri, telefon Santi Sanaje je zavibrirao… »
‘Ne pucajte, musliman sam’: Kapetan u zarobljeništvu somalijskih pirata
Danas pre 22 dana
Posle večernje molitve jedne vlažne aprilske večeri, telefon Santi Sanaje je zavibrirao porukom od koje je sve vreme strahovala. Tanker njenog muža prevozio je pošiljke širom Bliskog istoka dok je rat u Iranu besneo. Isplovivši 2. aprila iz Ujedinjenih… »
Radio 021 pre 22 dana
Pirati kod obala Somalije su se vratili, zahvaljujući ratu na Bliskom istoku, koji podstiče nestabilnost u regionu. Tri trgovačka broda trenutno su u rukama pirata. BBC Napadi somalijskih piratskih grupa su u porastu dok iranski rat pogoršava regionalnu… »
NIN pre 22 dana
Posle večernje molitve jedne vlažne aprilske večeri, telefon Santi Sanaje je zavibrirao porukom od koje je sve vreme strahovala. Tanker njenog muža prevozio je pošiljke širom Bliskog istoka dok je rat u Iranu besneo. Isplovivši 2. aprila iz Ujedinjenih… »
Južne vesti pre 22 dana
BBC Napadi somalijskih piratskih grupa su u porastu dok iranski rat pogoršava regionalnu nestabilnost, tvrde analitičari Posle večernje molitve jedne vlažne aprilske večeri, telefon Santi Sanaje je zavibrirao porukom od koje je sve vreme strahovala… »
Južne vesti pre 22 dana
BBC Napadi somalijskih piratskih grupa su u porastu dok iranski rat pogoršava regionalnu nestabilnost, tvrde analitičari Posle večernje molitve jedne vlažne aprilske večeri, telefon Santi Sanaje je zavibrirao porukom od koje je sve vreme strahovala… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Srbija i MOL zatvorili otvorena pitanja, postignut kompromis o akcionarskom ugovoru za NIS
Insajder pre 3 satajoš 24 povezane
Zaplenjen kilogram hašiša u vozilu u Sremskoj Mitrovici: Uhapšen muškarac (38)
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 28 povezanih
Od petka počinje raspust! Osnovci završavaju školsku godinu, evo šta sledi za osmake i maturante
Dnevnik pre 4 satijoš 45 povezanih
Izraelski ministar odbrane: Rat sa Iranom je daleko od kraja, spremni smo za napad velikom silom
Kurir pre 1 satjoš 45 povezanih