Повезане вести
'Не пуцајте, муслиман сам': Капетан у заробљеништву сомалијских пирата
BBC News 19.05.2026
Пирати код обала Сомалије су се вратили, захваљујући рату на Блиском истоку, који подстиче нестабилност у региону. Три трговачка брода тренутно су у њиховим рукама. После вечерње молитве једне влажне априлске вечери, телефон… »
Радио 021 19.05.2026
Пирати код обала Сомалије су се вратили, захваљујући рату на Блиском истоку, који подстиче нестабилност у региону. Три трговачка брода тренутно су у рукама пирата. ББЦ Напади сомалијских пиратских група су у порасту док ирански… »
‘Не пуцајте, муслиман сам’: Капетан у заробљеништву сомалијских пирата
Данас 19.05.2026
После вечерње молитве једне влажне априлске вечери, телефон Санти Санаје је завибрирао поруком од које је све време страховала. Танкер њеног мужа превозио је пошиљке широм Блиског истока док је рат у Ирану беснео. Испловивши… »
НИН 19.05.2026
После вечерње молитве једне влажне априлске вечери, телефон Санти Санаје је завибрирао поруком од које је све време страховала. Танкер њеног мужа превозио је пошиљке широм Блиског истока док је рат у Ирану беснео. Испловивши… »
Јужне вести 19.05.2026
ББЦ Напади сомалијских пиратских група су у порасту док ирански рат погоршава регионалну нестабилност, тврде аналитичари После вечерње молитве једне влажне априлске вечери, телефон Санти Санаје је завибрирао поруком од које је… »
Јужне вести 19.05.2026
ББЦ Напади сомалијских пиратских група су у порасту док ирански рат погоршава регионалну нестабилност, тврде аналитичари После вечерње молитве једне влажне априлске вечери, телефон Санти Санаје је завибрирао поруком од које је… »
Вести дана »
Индонезија: Земљотрес магнитуде 7,7 у области Флорес, погинуло најмање 20 особа
Бета пре 1 сатјош 52 повезане
Пожари у региону не јењавају: Најтеже код Херцег Новог, ватра прети кућама, ангажоване бројне летелице
НИН пре 1 сатјош 25 повезаних
Трамп најавио да ће ускоро Ормуски мореуз прогласити територијом САД, Иран поручује - остаће ирански
Н1 Инфо пре 38 минутајош 19 повезаних
У Србији 25 пожара на отвореном: Стуација на Столовима непромењена, гашење отежава неприступачан терен
Радио 021 пре 23 минутајош 14 повезаних
Врућина се појачава, температура иде до 37 степени: РХМЗ најавио нагли преокрет и захлађење
НИН пре 2 сатајош 15 повезаних