Povezane vesti

'Ne pucajte, musliman sam': Kapetan u zarobljeništvu somalijskih pirata

BBC News pre 1 dan
Pirati kod obala Somalije su se vratili, zahvaljujući ratu na Bliskom istoku, koji podstiče nestabilnost u regionu. Tri trgovačka broda trenutno su u njihovim rukama. Posle večernje molitve jedne vlažne aprilske večeri, telefon Santi Sanaje je zavibrirao… »
‘Ne pucajte, musliman sam’: Kapetan u zarobljeništvu somalijskih pirata

Danas pre 1 dan
Posle večernje molitve jedne vlažne aprilske večeri, telefon Santi Sanaje je zavibrirao porukom od koje je sve vreme strahovala. Tanker njenog muža prevozio je pošiljke širom Bliskog istoka dok je rat u Iranu besneo. Isplovivši 2. aprila iz Ujedinjenih… »

Radio 021 pre 1 dan
Pirati kod obala Somalije su se vratili, zahvaljujući ratu na Bliskom istoku, koji podstiče nestabilnost u regionu. Tri trgovačka broda trenutno su u rukama pirata. BBC Napadi somalijskih piratskih grupa su u porastu dok iranski rat pogoršava regionalnu… »

NIN pre 1 dan
Posle večernje molitve jedne vlažne aprilske večeri, telefon Santi Sanaje je zavibrirao porukom od koje je sve vreme strahovala. Tanker njenog muža prevozio je pošiljke širom Bliskog istoka dok je rat u Iranu besneo. Isplovivši 2. aprila iz Ujedinjenih… »

Južne vesti pre 1 dan
BBC Napadi somalijskih piratskih grupa su u porastu dok iranski rat pogoršava regionalnu nestabilnost, tvrde analitičari Posle večernje molitve jedne vlažne aprilske večeri, telefon Santi Sanaje je zavibrirao porukom od koje je sve vreme strahovala… »

Južne vesti pre 1 dan
BBC Napadi somalijskih piratskih grupa su u porastu dok iranski rat pogoršava regionalnu nestabilnost, tvrde analitičari Posle večernje molitve jedne vlažne aprilske večeri, telefon Santi Sanaje je zavibrirao porukom od koje je sve vreme strahovala… »

Vesti dana »