Повезане вести
"Кад се обучеш, сликај ми се, љубави!" Нова шок-преписка Софије и Данета (70) испливала у јавност: Купио јој ствари, а она…
Блиц пре 21 дана
Софија је Данету потврдила да је презадовољна тиме што се чују стално Софија је испуњавала све жеље Данету, а тражила му је и новац за мајку О афери учеснице Елите Софије Јанићијевић и чувеног знатно старијег Данета не… »
"Хоћу да ми сликаш танге, љубави" испливала нова шок преписка Софије и Данета, он тражио да му покаже како...
Телеграф пре 21 дана
О афери учеснице "Елите 9" Софије Јанићијевић и чувеног знатно старијег Данета не престаје да се прича, а сада су се појавили наводни докази који показују колико су њих двоје били блиски, иако она тврди супротно. Софија је… »
"Хоћу да ми сликаш танге, љубави" Дане тражио Софији да му покаже како јој стоји веш који јој је купио: Испливала нова…
Курир пре 21 дана
О афери учеснице " Елите 9" Софије Јанићијевић и чувеног знатно старијег Данета не престаје да се прича, а сада су се појавили нови докази који показују колико су њих двоје били блиски, иако она тврди супротно. Софија је наиме… »
Вести дана »
„Нема доказа је најобичиније саучесништво у прикривању убиства“: Студенти у блокади о одбацивању кривичне пријаве против Веселина Милића
Недељник пре 1 сатјош 32 повезане
Обустављен саобраћај на ауто-путу због судара два шлепера код Шимановаца
Бета пре 49 минутајош 40 повезаних
РХМЗ упозорава: Невреме са градом и олујним ветром стиже у Србију
Радио 021 пре 49 минутајош 37 повезаних
ЕК позвала Албанију да хитно усклади законе о животној средини са ЕУ
Политика пре 1 сатјош 19 повезаних
СПЦ: Доношење Појаса Богородице у Храм Светог Саве није било повезано с материјалним интересом
Бета пре 1 сатјош 14 повезаних