Povezane vesti

Dve noći nije spavao: Sloba Vasić je u bolnici Laza Lazarević, a dugo muči muku sa nizom komplikacija: Zbog ovog problema je…

Dve noći nije spavao: Sloba Vasić je u bolnici Laza Lazarević, a dugo muči muku sa nizom komplikacija: Zbog ovog problema je…

Blic pre 2 sata
Pevač se kaje zbog ugradnje balona u želudac, jer smatra da mu je to bila najveća greška. Jednom prilikom sam se prijavio u Urgentni centar zbog visokog pritiska, a izveštavalo se da nije koristio narkotike. Pevač Sloba Vasić hospitalizovan je u VMA, a… »
Sloba Vasić je u bolnici Laza Lazarević, a zbog ovog problema se jednom sam prijavio u Urgentni: "Popio sam.."

Sloba Vasić je u bolnici Laza Lazarević, a zbog ovog problema se jednom sam prijavio u Urgentni: "Popio sam.."

Telegraf pre 1 sat
Pevač Sloba Vasić ponovo je dospeo u centar pažnje nakon što je hospitalizovan u VMA, a potom prebačen u bolnicu "Laza Lazarević", nakon incidenta u avionu, kada je, prema navodima, skinut sa leta u alkoholisanom stanju. Ovo, međutim, nije prvi put da se… »
Slobu vasića slava skupo koštala! U kafanu ušao sa 14 godina, pa upao u opasno društvo: Kad dođeš do ljudi koji su van zakona…

Slobu vasića slava skupo koštala! U kafanu ušao sa 14 godina, pa upao u opasno društvo: Kad dođeš do ljudi koji su van zakona…

Kurir pre 3 sata
Pevač Slobodan Sloba Vasić nedavno se našao u centru skandala kada je izazvao haos na beogradskom aerodromu sa kojeg je udaljen u alkoholisanom stanju umesto da otputuje na zakazan nastup u Cirih. Njegov životni put, od dečaka koji je pevao u kafani do… »
Oglasila se žena Slobe Vasića tokom noći: Potpuno slomljena dok je pevač u psihijatrijskoj ustanovi

Oglasila se žena Slobe Vasića tokom noći: Potpuno slomljena dok je pevač u psihijatrijskoj ustanovi

Mondo pre 8 sati
Pevač Sloba Vasić smešten je u kliniku "Laza Lazarević" nakon što je, prema navodima, u alkoholisanom stanju skinut sa leta. Njegova supruga Jelena Vasić ostala je sama sa ćerkom i svim obavezama, a sada se oglasila na društvenim mrežama u kasnim noćnim… »
Oglasila se žena Slobe Vasića usred noći: Obratila se ćerki, dok je pevač u bolnici Laza Lazarević, potpuno slomljena

Oglasila se žena Slobe Vasića usred noći: Obratila se ćerki, dok je pevač u bolnici Laza Lazarević, potpuno slomljena

Blic pre 9 sati
Njihova ćerka je najveća podrška Jeleni, što je ona potvrdila emotivnom porukom na društvenim mrežama. Iako se suočava sa privatnim problemima, Jelena uspeva da vodi privatnu kliniku bez zastoja. Nakon što je pevač Sloba Vasić hospitalizovan u klinici… »
Oglasila se žena slobe vasića! Potpuo slomljena, ne može da spava dok je Sloba Vasić u Lazi Lazarević

Oglasila se žena slobe vasića! Potpuo slomljena, ne može da spava dok je Sloba Vasić u Lazi Lazarević

Kurir pre 8 sati
Pevač Sloba Vasić smešten je u kliniku "Laza Lazarević" pošto je pijan skinut s leta. Njegova supruga Jelena Vasić ostala je sama sa ćerkom i svom obavezama, a sad se oglasila usred noći. - Dom je tamo gde je tvoja mama - podelila je ona srceparajuću… »
Žena Slobe Vasića se oglasila usred noći, potpuo se slomila i oglasila zbog ćerke dok je pevač u Lazi

Žena Slobe Vasića se oglasila usred noći, potpuo se slomila i oglasila zbog ćerke dok je pevač u Lazi

Telegraf pre 9 sati
Nakon što je pre nekoliko dana, tačnije u subotu 16. maja pevač Sloba Vasić hospitalizovan u kliniku Laza Lazarević nakon što je u vidno alkohholisanom stanju skinut s leta, njegova supruga Jelena Vasić ostala je sama sa ćerkom. Na Jelenu su "pale" sve… »

Vesti dana »