Povezane vesti
"Kad je to čuo, isterao me je iz kola" Naša glumica je doživela neprijatnost zbog uloge usred bela dana (foto)
Blic 19.05.2026
Glumica je govorila o tome koliko je ljudi inače, porede sa likom koji glumi U zabačenim mestima je oslovljavaju kao 'Kiću' ili 'Radojku', prema kultnim ulogama Glumica Ljiljana Stjepanović ostvarila je mnoštvo uloga na filmu i u pozorištu, često… »
"Isterao me iz kola": Ljiljana doživela neprijatnu situaciju zbog uloge u poznatoj seriji: "Takvog skota imam"
Telegraf 19.05.2026
Glumica Ljiljana Stjepanović ostvarila je mnoštvo uloga na filmu i u pozorištu, često tumačeći upečatljive i žustre žene, a prepričala je jednom prilikom iskustvo koje joj se desilo sa taksistom. Kao saradnica čuvenog Božidara Soldatovića Jataganca… »
Vesti dana »
Borba sa velikim požarima u Srbiji: Kritično u Deliblatskoj peščari, stabilizacija na drugim lokacijama
Naslovi.ai pre 5 satijoš 36 povezanih
Deset naleta, 420 tona vode: Ruski Il-76TD drugi dan iz vazduha gasio požar u Deliblatskoj peščari
Aero.rs pre 6 minutajoš 70 povezanih
Paklene vrućine širom Srbije: U više gradova izmereno 40 stepeni, na snazi crveni meteo-alarm
Insajder pre 3 satajoš 25 povezanih
NIS podneo zahtev američkom OFAC-u za novu licencu za nastavak rada
Insajder pre 6 minutajoš 20 povezanih