Povezane vesti
Tamara sa fudbalerom napravila gala svadbu, kad je krenula da otvara koverte šok: "Postavila sam granicu"
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Tamara Milutinović je u braku sa fudbalerom Darkom Jevtićem, a jednom prilikom je govorila o svadbi i otkrila da su dobijali prazne koverte na slavlju. - Čula sam od nekih svojih koleginica koje su pravile svadbu da se priča o tim praznim… »
"Dobijali smo prazne koverte na svadbi": Tamara Milutinović napravila gala veselje, završila u debelom minusu
Mondo pre 21 sat
Pevačica Tamara Milutinović uživa u skladnom braku sa fudbalerom Darkom Jevtićem, a njihova ljubav krunisana je i rođenjem ćerkice. O njihovom luksuznom venčanju svojevremeno se naširoko pisalo, a par je, nakon što se zakleo na večnu ljubav u Hramu… »
"Bilo je praznih koverata": Pevačica i fudbaler napravili gala slavlje, pa završili u debelom minusu
Nova pre 23 sata
Pevačica Tamara Milutinović već nekoliko godina je u skladnom braku sa fudbalerom Darkom Jevtićem sa kojim je dobila ćerku Emili. Svoju ljubav krunisali su luksuznim venčanjem, koje je održano u Hramu Svetog Save, a potom u poznatom prestoničkom… »
"Dobijali smo prazne koverte na svadbi" Tamara Milutinović o gala veselju i poklonima koji su ih ostavili bez teksta: Ko ima…
Kurir pre 23 sata
Tamara Milutinović je u braku sa fudbalerom Darkom Jevtićem, a jednom prilikom je govorila o svadbi i otkrila da su dobijali prazne koverte na slavlju. - Čula sam od nekih svojih koleginica koje su pravile svadbu da se priča o tim praznim kovertama, a ja… »
"Dobijali smo prazne koverte na svadbi" Pevačica napravila gala slavlje, a kad je videla poklone ostala bez teksta: "Ko ima…
Blic pre 24 sata
Otkrila je da su finansijski završili u minusu nakon svadbe, ali da su to očekivali i da su zadovoljni kako je sve prošlo. Komentarisala je glasine o razvodu i jasno rekla da su i dalje u braku i da je sa suprugom sve u redu. Pevačica Tamara Milutinović… »
Vesti dana »
Putin u Kini: Dogovor o izgradnji velikog gasovoda, injekcija ruskoj privredi
BBC News pre 1 satjoš 38 povezanih
Trenutak kada je počeo pakao u Turskoj! Pojavili se novi dramatični snimci bežanije, tlo se snažno treslo dok su ljudi u panici spasavali živu glavu! (video)
Kurir pre 45 minutajoš 30 povezanih
Protestu u Gračanici i Lipljanu zbog hapšenja direktora zdravstvenih i obrazovnih ustanova
RTS pre 50 minutajoš 22 povezane
Prevrnuo se šleper na auto-putu kod petlje Vrbas, saobraćaj blokiran u smeru ka Novom Sadu
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 23 povezane