Povezane vesti
Pevačica progovorila o zdravstvenim problemima: "Imam i problem sa kičmom, gojim se u gornjem delu"
Blic pre 24 dana
Jana je promenila životne navike i izgubila šest kilograma vodeći računa o ishrani. Već 25 godina je u srećnom braku sa Ivanom i zajedno imaju ćerku Kristinu Džulijen. Pevačica Jana Todorović već godinama unazad nosi titulu kraljice bakšiša, ali i… »
Ova poznata pevačica ima najveće grudi na estradi! Htela da ih smanji, ali se muž protivi: Imam problema…
Kurir pre 24 dana
Jana Todorović godinama unazad nosi titulu kraljice bakšiša, ali i pevačice sa najvećim prirodnim grudima na domaćoj estradi. I dok mnoge njene koleginice žude za bujnim dekolteom i ugrađuju silikone, Jana se suočavala sa potpuno drugačijom mukom. Ona bi… »
Ova pevačica ima najveće prirodne grudi na estradi! Htela da ih smanji, ali se muž protivi: "Imam problema…"
Telegraf pre 24 dana
Jana Todorović godinama unazad nosi titulu kraljice bakšiša, ali i pevačice sa najvećim prirodnim grudima na domaćoj estradi. I dok mnoge njene koleginice žude za bujnim dekolteom i ugrađuju silikone, Jana se suočavala sa potpuno drugačijom mukom. Ona bi… »
Vesti dana »
Saopštenja bez dokaza: Ko je odgovoran za kontradiktorne informacije o toku istrage ubistva u restoranu „27“ na Senjaku (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 41 povezana
U saobraćanim nesrećama u Crnoj Gori za 16 sati poginulo dvoje srpskih državljana
RTV pre 50 minutajoš 34 povezane
Cene nafte pale na najniže nivoe u nekoliko nedelja zbog nade u sporazum SAD i Irana
Politika pre 40 minutajoš 52 povezane
Uživo: Kriza na Bliskom istoku, Arakči: Mirovni sporazum SAD i Irana nikada nije bio bliži, oglasio se Tramp
Euronews pre 1 satjoš 32 povezane